Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiserinnen

powroze 3 pierwszym osoba

Polecane posty

Gość zapytaj później
ja też bym chciała spytać, ale w zasadzie boję się tak szczegółowych odpowiedzi.... hmmm...może zadam pytanie czy uda mi się z kimś stworzyć szczęsliwy związek?? zadałabym więcej ale chyba lepiej w pewnych tenatach pozostać w nieświadomości...prawda? pozdrawiam, bożena 1981.02.20

Gość ssssssss12345
wróżko mam pytanie jakie są powody tego że poświęcasz swój czas tu na forum?zdradzisz nam:)oczywiście nie jest to złośliwe pytanie:)a wogóle to wydajesz się być młodą osobą,mam rację?

trudno powiedziec, najprawdopodobniej po 21.30. mloda jak mloda:-) 32:-) ale tu gdzie mieszkam (za gorami i lasami i za morzem) pytaja mnie o legitymacje w monopolowym wiec nie jest jeszcze zle;-) czemu? a czemu nie? tarot to moja pasja, lubie wrozyc, bo karty zawsze cos ciekawego powiedza. a stosuje ograniczenia co do ilosci osob, zeby nie bylo hurtem:-) i zeby sie wszystko nie pomieszalo:-) nie stawiam kart na oddwal sie,bo nie o to mi chodzi:-) pozdr:-)

Gość hdhsdjtjftjtfjftuftuftg
wczesniej napisalas ze powrozysz 3 i jedna potem poprosila to tez powrozylas, ja tez sie zapisalam juz 2 razy jako 4 mialam nadzieje, ze mi tez powrozysz:)

Gość ssssssss12345
zapytałam dlaczego bo podobno niektóre wróżki wróżą harytatywnie dlatego że tak czasami podobno trzeba,jakaś taka misja:)no ale jeśli ty poprostu to lubisz to super:)

hm.... no to w takim razie gdybyś znalazła chwilkę ... Aleksandra 24.04.1989 ... krótko, zwięźle i na temat :) .... chcę wziąc urlop dziekański na uczelni i wyjechac z chłopakiem za granicę... czy to dobry pomysł ?? poradzimy tam sobie ?? i czy On jest w ogóle odpowiednią osobą do wyjazdu ... ?? Jeżeli byśmy wyjechali i było by tam w porządku to wtedy nie wrociłabym po roku. Pozdrawiam...

Gość pomożesz mi?
Mi też możesz jutro? Ostatnio wszystko mi się wali, więc bardzo Cię proszę o wróżbę Co dalej z naszym życiem... Chyba się pomyliliśmy i źle zainwestowaliśmy :( Kupimy mieszkanie czy dać sobie z tym spokój, bo wiele nerwów ten temat nam już zjadł 😭 Co z nami - uczuciem, dzieci - jaka płeć? Co z pracą? i jeszcze jedno czy tylko fałszywe istoty chodzą po ziemi czy ja na takie trafiam 😭 i już obiecuje ostatnie, kto podkrada w pracy napiwki? :O 85.3.7 aneta i 84.6.23 piotrek

Gość wwwolnosc
a mi tez powrozysz? kiedy sie zakocham z wzajemnoscia? kto to ? Dorota5.3.87

Dziękuję pięknie mam nadzieję ze się spełni , rozbudziłaś nieco nadzieję w moim srcu i dodałaś wiary i za to Ci bardzo dziękuję.

Gość anikaaaaa
anna 21.03.1988 czy kocha mnie naprawde?

Ja tez poprosze Aga 19.05.1976 Jak potoczy sie moje malzenstwo w najblizszych miesiacach i jaki bedzie miala do mnie stosunek osoba z urodzona w listopadzie 1978 roku ? Bede wdzieczna.

Ja tez poprosze Aga 19.05.1976 Jak potoczy sie moje malzenstwo w najblizszych miesiacach i jaki bedzie miala do mnie stosunek osoba z urodzona w listopadzie 1978 roku ? Bede wdzieczna.

no to ja tez poprosze Ewelina 13.08.1989 i Michał 10.06.1987 czy zalegalizujemy swoj zwiazek?? czy to milosc na cale zycie??

Gość margo210
ja również poproszę: sylwia 02.01.1984 i piotr 05.08.1980 - Kiedy będzie dziecko i jakiej płci? co z moją pracą zawodową?

Gość anikaaaaa
anna 21.03.1988 czy naprawde mnie kocha?

Gość creamvanillatryto
jam cierpliwa bestia jest:) poczekam ile trzeba, pozdrawiam

Gość Kochanashe
ksdj