Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiserinnen

powroze 3 pierwszym osoba

Polecane posty

Gość jammmmm
ewa 16.04.87 co mnie czeka w najbliższym miesiącu

Gość ...ot...co....
13.06.1987 ola czy bede z chlopakiem o ktorym teraz mysle czy dac sobie spokoj

13.06.1987 ola czy bede z chlopakiem o ktorym teraz mysle czy dac sobie spokoj : raczej dac spokoj:-( znajomsc z nim nie jest latwa, mila i spokojna. ponadto jest cos co on przed toba ukrywa:-( wyszly tez leki i obawy odnosnie bycia z nim. jestes jeszcze mloda i w tej chwili zwiazek z nim bylby rozczarowaniem :-(

Gość ...ot...co....
wszystko by sie zgadzalo, chyba naprawde dam sobie z nim spokoj... a jak nie ten to kiedy pojawi sie ktos inny, sensowny?

olu karty nie mowia kiedy, zapytalam sie wiec o rok 2011. jak na razie w tym roku tez wielkiej milosci nie bedzie:-(

Gość ...ot...co....
eh...:( jesli chodzi o zwiazki to niestety nie mam d nich szczescia :O

Gość amidala83
ja 21.11.83 on 24.07.73 jak potoczy sie dalej nasz związek?

Gość amidala83
anna i arkadiusz

Gość I ja poproszę o wróżbę :)
Wróżko- byłam na pierwszej stronie, przeoczyłaś mnie poproszę raz jeszcze Alicja 17.03.68 , czy nowa znajomość to coś powaznego ?

anna i arkadiusz ja 21.11.83 on 24.07.73 jak potoczy sie dalej nasz związek : hmm.. karty nie chcialy wyraznie powiedziec:-( przepraszam,ale czasami tak jest. a czy jestes pewna tego zwiazku? bo karty zasugerowaly, ze arek to jeszcze nie ten:-( i ze w przyszlosci bedzie dla ciebie inny partner = wasz obecny zwiazek moze nie przetrwac :-( ale aniu pamietaj, ze to sa tylko karty:-)

Gość holly080808
ja tez moge prosic? Ewa - 16.08.1987 kiedy znajde swoją drugą połówke? dzieki;)

Gość amidala83
nigdy niczego nie można być pewnym w stu procentach. jest to związek baaaardzo pogmatwany i wiele spraw jest przeciwko nam, ale wierze , że mimo wszytsko damy radę :)

Gość paparazzi...
Dawid 24.12.81 Czy dostane prace o którą się staram?

Gość Ewaaaaaaa
12.05.1989 Ewa czy ulozy mi sie w zwiazku z Mariuszem?? czy to cos powaznego?? 20.11.1980

Alicja 17.03.68 , czy nowa znajomość to coś powaznego ? : tak to cos powaznego alicja. gwarantuje ci ze tej nowej znajomosci nigdy nie zapomnisz. na poczatek ostrzezenie, bo wyglada na to ze on ma w sobie cos:-) cos do czego ty lgniesz jak mucha;-) uwazaj tez aby pociag i dopasowanie fizyczne /bo jest^bedzie ono duze/ nie stalo sie podstawa ewentualnego zwiazku. w tej chwili karty zapowiadaja dla was przyjeme chwile;-) juz niedlugo bedzie nastroj milosny:-) i nawet slodkie, upojne chwile. bedzie fajnie:-) no a dalej perspektywa na rozwoj, jest potencial. czy to bedzie twoja wielka milosc karty o tym nie mowia. ale jak juz powiedzialam tego pana zapamietasz;-)

Gość I ja poproszę o wróżbę :)
Dziękuję za optymistyczną wrożbę :) pozdrawiam, miłej nocy :)

ja tez moge prosic? Ewa - 16.08.1987 kiedy znajde swoją drugą połówke? tak mozesz:-) ewa, karty nigdy nie mowia kiedy wiec ja zapytalam o rok 2011 i wyszlo tak: 2011 bedzie ok. ale drugiej polowki w nim jeszcze nie bedzie:-( moga byc jakies przelotne znajomosci i nawet zauroczenie wielkie, ale nie milosc. jesli zdarzy sie jakies przytulantus pamietaj o prezerwatywie:-) (tylko sie prosze nie obrazac;-))

Gość holly080808
Wróżko, dziekuje:) a jesli zapytam w ten sposob: czy znajde kiedys prawdziwa milosc?;)

Dawid 24.12.81 Czy dostane prace o którą się staram : wyszlo na to, ze sa duze szanse:-) i ze ta praca wplynie bardzo korzystnie na twoja syt.finansowa,ale tez i da ci satysfakcje:-) uwazac tylko na szefowa,kierowniczke,jakas kobiete na wyzszym stanowisku:-) moze miec ona ostry jezyk i umysl:-) ale sie nie bac, bedzie dobrze. powodzenia:-)

__________________________________________________________ trzem pierwszym osoba po tej kresce jutro:-) (bo nie wracam i nie szukam kto gdzie i kiedy byl w kolejce,wroze pierwszym trzem osoba po tej kresce) dobranoc:-)

Gość KEWJHFW
12.05.1989 Ewa czy ulozy mi sie w zwiazku z Mariuszem (20.11.1980)?? czy to cos powaznego??

Gość zvvvvvvvvvvvvzvz
natalia 17.07.1985 jak moje życie uczyciowe/.

Witaj jeśli mogę to proszę powiedź Marcin 1.06.1998 Jak potoczą się jego problemy z Leną ??

Gość sztilerkaa
marta 10.11.1984, on 02.09.1979.jak uloza sie relacje miedzy nami?