Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiserinnen

powroze 3 pierwszym osoba

Polecane posty

weronka, mozna sie pytac tylko o siebie evt. zwiazek ale nie o osoby trzecie:-) bo to nieladnie w zycie innych zagladac w ten sposob:-( zmien pytanie:-) jestes nr. 3

do justyny: nie wroze ci z kart tylko szybko zerknelam w twoja date urodzenia i wyszla tam tylko jedno dziecko:-(

W tkim razie spróbuję inaczej Marcin to mój syn i ma kłopoty dość powazne z koleżanką właśnie Leną Pytanie brzmi czy prawda ukarze światło dzienne?? Wiem że to nie ładnie pytać o innych przepraszam jeśli nie możesz lub nie chcesz ingerować w życie osób trzecich

Hm Bogumiła 12.03.1976 Krzysztof 21 październik 1973 czy będziemy mieli jeszcze kiedyś dziecko?? Dziękuję kochana!!

bez kart, z samej daty ur. powiem ze bedzie to jedno. jutro zobacze czy kary dadza wiecej nadzieji. a teraz juz zmykam na prawde:-)

12.05.1989 Ewa czy ulozy mi sie w zwiazku z Mariuszem (20.11.1980)?? czy to cos powaznego?? : powaznego i tak i nie. powaznego na tyle, ze jest to znaczaca dla ciebie znajomosc,ale karty niestety nie pokazaly wielkiej milosci i szczescia razem:-( a raczej, to ze wasze drogi sie rozejda i bedzie to bolesne zwlaszcza dla ciebie. beda leki i obawy i smutki:-( wyglada na to, ze mariusz to jeszcze nie ten:-( oj, ewa, zle mi pisac takie rzeczy, ale pisze,bo pytasz a ja mowie co karty powiedzialy. ale pamietaj, karty to nie wyrocznia i to wcale nie znaczy, ze tak bedzie:-) powodzenia

natalia 17.07.1985 jak moje życie uczyciowe w najblizszej przyszlosci nikogo nowego, ciekawego nie widac:-( czyli bez i wiekszych i mniejszych milosci jak na razie. nie pozostaje nic jak tylko przeczekac. za to przed toba jest mozliwosc poprawienia twojej syt.finansowej:-) jakas duza szansa, oferta, mozliwosc i to juz niedlugo. koniecznie z niej skorzystaj:-)

marta 10.11.1984, on 02.09.1979.jak uloza sie relacje miedzy nami? : oooooooo;-) bardzo pomyslnie;-)!!!!! jest mozliwosc nawet zareczyn w przyszlosci, ale wczesniej bedzie milo i przyjemnie i jakies swietowanie tez wyszlo:-) relacje beda dobre:-) tylko uwazac aby on inna plec piekna za bardzo nie podziwial;-) (nie, nie mysle o zdradzie, ale on lubi ladne,zadbane kobiety) ogolnie poytywnie:-)

Gość jozefa
1981.10.03 kasia kiedy znajde prace i przestane w koncu miec problemy finansowe? Dziekuje z gory za odpowiedz

Gość jozefa
dzieki za odpowiedz

Gość apaulina
magda 01 05 1975 poprosze o wróżbe co czeka mnie w pracy czy zmieni sie cos na lepsze czy bede miała 2 dziecko i jakiej płci

Bogumiła 12.03.1976 Krzysztof 21 październik 1973 czy będziemy mieli jeszcze kiedyś dziecko?? : witaj, karty pokazaly, ze sa szanse na dziecko jak bedziesz w wieku ok. 36 lat:-) jesli bedzie, to bedzie to najprawdopodobniej chlopiec:-) w dacie ur. masz jedno dziecko, ale oblicza sie to cyklami, wiec dlatego jest nowa szansa w wieku ok 36 lat, plus minus pol roku:-) powodzenia:-)

__________________________________________________________ UWAGA: KTOS PODSZYWA SIE W MOJ TOPIK WIEC DO WSZYSTKICH PYTAJACYCH, ZANIM PRZECZYTASZ ODP. SPRAWDZ KTO JA NAPISAL:-) JESTEM TYLKO I WYLACZNIE POD NICKIEM KEISERINNEN A WSZYSTKIE INNE ODPOWIEDZI TO PODSZYW:-( __________________________________________________________ a podszywaczka niech sobie zalozy swoj topic i juz:-) mnie ona nie rusza;-)

Gość ***Justa****
Kiedy dostanę pracę?? Justyna,ur.27.08.1980r.

a to daj namiary dyrektore:-) imie,i data ur.i jakies rozsadne pytanie:-) a jak ci powroze to obiecaj zalozyc sobie wlasny topic:-) umowa? daj slowo i obiecja,ze sobie pojdziesz:-) zajrze specjalnie dla ciebie wieczorkiem:-)

Gość creamvanillatryto
może tym razem mi się po szczęści:) asia 18.09.1981, on adam. 1. Czy czai się gdzieś dziecko? :) 2. Jak widzisz dalsze relacje między nami? 3. Czy widzisz coś związanego z moją pracą zawodową? 4. A może widzisz coś o co nie zapytałam? hehe to też poproszę :) Pozdrawiam

z daty ur. widac dwie dzidzie w odstepie ok. trzy letnim:-) jedna juz nawet nie dlugo jesli sie starasz:-) bo tak mniej wiecej tuz przed 30:-) ta pierwsza:-) to na tyle z daty ur.:-) tylko w nia zajrzalam, w karty pozniej, wieczorem zajrze:-)

Gość creamvanillatryto
ojej, dziękuję:) w takim razie zajrzę również wieczorkiem, pozdrawiam:)

Gość kiedys wam wrozylam na kafe
pisalam co mi slina na jezyk przyniosla byl ubaw

Gość hdhsdjtjftjtfjftuftuftg
proszę o wrozbe chyba 4 czy 5 raz.. alicja 21.06.1993 czy on do mnie wroci? Mam nadzieje ze wkoncu mnie wrozka nie zignoruje..

nikogo nie ignoruje:-) trzeba tylko czytac co pisze:-) bo jak pisze, ze np. trzem pierwszym osoba po kresce wroze to i tak jest:-) evt. pisze danej osobie, ze konkretnie tej osobie powroze i wtedy tak jest. kropka