Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiserinnen

powroze 3 pierwszym osoba

Polecane posty

aha, i jeszcze powiem, ze bardzo ladne tarotowe pytanie zadalas:-) juz sie ciesze aby zobaczec co na to karty:-) do uslyszenia:-)

barbara 07.02.1900 kiedy mi sie oswiadczy ?? czy wezmiemy koscielny czy tylko cywilny ? za ktorym razem zdam prawko ? kiedy zaczniemy budowac nasz wlasny dom ?

basiu duzo pytan ale zobaczymy:-) co sie da zobaczec:-) jestes nr. 2, zajrzyj wieczorem prosze o komentarz po wrozbie:-)

Gość ecco2010
co widzisz w sprawach sercowych ania 15.10.1976...kogoś poznałam ale czy to to? on lew

Gość Wróżka Astrid
keiserinnen - idziemy widzę że też dziś sporo wróżysz.

ecco jestes nr. 3:-) zajrzyj wieczorkiem:-) i jeszcze jak on ma na imie (a moze znasz date ur:-) aha, waga i lew moze byc doscdobra kompozycja, ale zobaczymy co karty powiedza:-)

Gość Wróżka Astrid
Bez tego idziemy miało być. oczym innym myślałam.

Gość ecco2010
on - 02.08.1975 jarosław

astrid:-) sporo jak sporo - ograniczam sie i to bardzo, nie chce aby sie wszystko pomieszalo.-) no i tez staram sie odp. przynajmniej w paru zdaniach a nie w jednym:-) pozdrawiam:-)

Gość olka77
To może i mi powróżysz wieczorkiem :) Aleksandra, 08.04.1977 Czy odnajdę w najbliższym czasie swoją 2 połówkę i czy zostanę mamą ??? Pozdrawiam

Gość ecco2010
czekam z niecierpliwościa:))miłego

zobacze czy wena bedzie aleksandro:-) obiecalam trzem osoba i slowa dotrzymam, jakby co to jestes nastepna po nich:-)

Gość olka77
to będę cierpliwie czekać :), miłego dnia !!!

Gość hatahata
a około której będziesz?dlaczego moje pytanie było tarotowe?ciekawa jestem:)

Gość Ja piernicze...
Ludzie! Przecież to nie jest żadna wróżka, komuś się nudzi w niedziele i pisze jakieś pierdoły...

Gość PAL LICHO
wrózka jak kazda inna pełno tu takich ale najlepsze sa te wpisy wszystkich innych którzy wpisuja sie jak opetani ,napisała trzem osobom a oni dalej dopisuja te daty i pytania bezmózgi

Gość Magda 123456
Czy moj maz wyzdrowieje,cZy jego choroba sie rozwinie?magda 1.10.1986 moj maz 24.01.1983

daria 16.05.1983 czy zacząć to oczym muślę,czy mam do tego dar,i ośiągne w tym dobre rezultaty? tak tak tak:-) super karty wyszly daria:-) i ja nie zartuje:-) !!! same pozytywne:-) inawet jesli teraz wciaz sie wachasz to i tak wybor w tej sprawie jest nieunikniony:-) jakiego wyboru dokonasz nie wiem /choc wyglada na to, ze rozpoczniesz to co zmaierzasz/, ale bedzie on w 100% wlasciwy:-) sluchaj tylko intujcji:-)i serca. a zdradzisz o czym myslisz? bo wyszlo cos artystycznego:-) masz olbrzymi talent artystyczny :-) rozwijaj go.-) twoje plany moga sie wiazac z podroza, badz zmiana miejsca zamieszkania:-) jest w tobie duza sila:-) i witalnosc i zdolasz nowym wyzwania:-) na zakonczenie:-) = uwaga na ciaze jesli nie planujesz jeszcze maciezynstwa;-) ;-) pozdrawiam i wiem, ze ci sie uda:-)

Gość szalonaM27
monika - spod znaku ryb grzegorz spod znaku byka kiedy wyjde za maz? kiedy zajde w ciaze? kiedy sie zareczy zemna? czy bede szczesliwa z tym facetem ? :):):)

Gość szalonaM27
i jeszcze jedno co mnie w zyciu czeka:) :):)

barbara 07.02.1900 kiedy mi sie oswiadczy ?? czy wezmiemy koscielny czy tylko cywilny ? za ktorym razem zdam prawko ? kiedy zaczniemy budowac nasz wlasny dom basiu: nie podalas roku!!!! ale probuje, zobaczymy czy da rade bez roku:-) 1. jeszcze nie teraz. wnajblizszej przyszlosci karty slubu nie pokzaly, raczej jakies plany odn. slubu, moga to byc twoje plany:-) najpierw jakies wieksze swietowanie przed wami/toba. moze to byc jakas wieksza uroczystosc rodzinna:-) wyglada on na czlowieka dosc ppowaznego wiec przypuszczam, ze w koncu sie oswiadczy:-) i bedzie slub koscielny:-) (choc on by raczej wolalby cywilny). wyszlo tez ze przed tymi oswiadczynami bedzie jakies zdarzenie, ktore przyspieszy jego decyzje o oswiadczynach. 2. tu raczej karty nic nie powiedzialy:-( ale jesli mam sprobowac to sadze ze pare podejsc bedzie:-( 3. jeszcze nie teraz:-( karty radza aby porozmiawiac z jakas starsza,madra osoba ktora wam moze dobrze doradzic. w najblizszej przyszlosci domu nie widac:-( ______ ale pamietaj to nie znaczy ze tak ma byc. i najblizsza przyszlosc to nie ta dalsza:-) aha, skomentuj :-) nie mam pojecia jak wyszlo skoro nie mialam roku ur. (ale od nowa nie bede kart stawiala)

Gość hatahata
dzięki za poświęcony czas,moje plany są związane z fizycznym i wewnętrznym rozwojem:):)jeśli wiążą się z podróżą to raczej metafizyczną:)z tą ciążą to mnie trochę przestraszyłaś,będe uważać:)gdybyś miała jeszcze trochę czasu wieczorem to mogłabyś postawić mi karty na moje życie uczuciowe,szczególnie na to kogo w nim widzisz obok mnie?jeśli nie to trudno i tak dziękuje :)

daria:a to teraz rozumiem co oznaczala taka jedna karta:-):-) jestes na niej pokazana jako taka silaczka co poskramia lwa czyli niezle;-) witalnosc i sila, ze pozazdroscic:-) a jesli talentow artystycznych nie posiadasz tym bardziej uwazaj na ciaze:-)-)

Gość szalonaM27
haloo a jaa?:>