Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiserinnen

powroze 3 pierwszym osoba

Polecane posty

do moich trzech osob z pod kreski i do zaklopotanej (skoro nie zauwazylam ze rok byl ponizej): bardzo przepraszam, ale dzis nie dam rady:-( obiecuje jutro:-) !!! wiem, ze jestescie nie cierpliwe, ale b.prosze o cierpliwosc. dzieki:-)

Gość Magda 123456
Zostalam chyba pominieta,czy moge prosic o wrozbe?

Gość creamvanillatryto
wróżko keiserinnen, wiem że już Twoja lista zapełniona, jednak nieśmiało wpiszę się. Może jutro albo pojutrze czy kiedy tam znajdziesz chwilkę czasu, byłabym wdzięczna,a jak nie to też zrozumiem:). asia 18.09.1981, on adam. 1. Czy czai się gdzieś dziecko? :) 2. Czy ze zdrowiem będzie ok? 3. Czy widzisz coś związanego z moją pracą zawodową? :) 4. A może widzisz coś o co nie zapytałam?:) to też poproszę:) Pozdrawiam

ewa 2.10.79 i on michal 2.02.76, jakie widzisz relacje m-dzy nami? : w chwili obecnej malo ciekawie, a szkoda, bo intuicja mowi mi ze do siebie pasujecie ale karty niestety nie potwierdzaja wielkiej milosci. relacje sa niespokojne, wyglada na to, ze obydwoje jestescie zmeczeni ta sytuacja niestety. a czy ty ewo znasz kogos innego? bo wyszedl taki fajny, spokojny facet:-) (ale to nie michal) i czy michal bylzawsze wobec ciebie ucziwy? tak czy siak karty nie pokazaly sielanki:-( /ale pamietaj, ze to tylko karty!/

asia 23.05.1990 co bedzie ze znajomością z tym mężczyzną? piotr : sa bardzo,bardzo duze szanse na to o czym marzysz odnosnie piotra:-)!!! dobrze do siebie pasujecie i sa wszystkie podstawy aby w przyszlosci stworzyc rodzine i to z potomstwem;-) wyszly silne karty:-) wazne jest jednak abys dala mu troche czasu:-) nic za szybko. jego potrzeba wolnosci jest dosc duza. ale jak juz podejmie decyzje o przywiazaniu, bedzie to decyzja powazna i solidna. uwazac na psychike piotra, czasami moze byc za duzo mysli w glowie, takich co nawet przytlaczaja.

Izabela 02,03,1990 Kiedy wyjdę za mąż i kiedy urodzę pierwsze dziecko?? ha:-) pierwsze dziecko juz w przyszlym roku,jak nie sam porod to przynajmniej juz w ciazy bedziesz:-) /wiec jesli nie planujesz to sie zabezpieczac, a jak planujesz to bedzie;-) i slub wyszedl w przyszlym roku:-) najprawdopodobniej koscielny. moze z tym byc troche zametu,ale panna mlodabedziesz. i jakas podroz tez moze byc:-) pozytywnie:-)wyszlo.

barbara 07.02.1990 kiedy mi sie oswiadczy ?? czy wezmiemy koscielny czy tylko cywilny ? za ktorym razem zdam prawko ? kiedy zaczniemy budowac nasz wlasny dom ? probujemy od nowa z uwagi na date:-) ale nie mam pojecia co moze wyjsc, bo teoretycznie nie wrozy sie dwa razy pod rzad tej samej osobie. i nie wiem, na ileten rok namieszal:-(? wyszlo tak: : w 2011 sa szanse na oswiadczyny;) i duze swietowanie, wazna uroczystosc:-) slub jako slub nie wyszedl, ale mozliwosci zareczyn jak najbardziej. on juz nawet o tym mysli, ale bardzo pasywnie jeszcze. tak stoi i patrzy i podziwia:-) tak czy siak w 2011 otrzymasz ta wiadomosc na ktora czekasz:-) prawko: nie zapierwszym i nie za drugim:-( wyszlo niestey pare podejsc:-( budowa domu: ha, ja sie pytam o ten dom, czy zaczniecie w ciagu trzech lat a tu slub wychodzi i to koscielny! tak wiec juz wiemy ze w ciagu trzech lat ten slub:-) i w ciagu tych trzech lat wasza sytuacja finansowa poprawi sie korzystnie, co oczywiscie moze zaowocowac rozpoczeciem budowy domu. ::::::: wyglada na to, ze rok urodzenia jest wazny:-) pozdrawiam

__________________________________________________________ TRZEM PIERWSZYM PO TEJ KRESCE:-) w dniu dzisiejszym taka kolej rzeczy:-) i nie chodzi tu o pomijanie, bo umnie kolejka po kresce obowiazuje a ja obiecuje tylko trzem osoba /evt. tej 4 jesli zaszla pomylka z data/ po kresce. ci ktorzy byli miedzy kreskami jako nr.4,5itd. niestety:-( nie mam mozliwosci pilnowania kolejek i wyszukiwania. dlatego robie tak a nie inaczej. take it or leave it;-) pozdrawiam

Gość naucz się języka polskiego!
Powróżę komu - osobOM. Jesteś kim - osobĄ. Zapraszam jeszcze raz do podstawówki.

Gość stokroteczka1230
proszę powiedz mi czy znajdę miłość i ułoże sobie zycie i kiedy to będzie ? i czy poprawi się moja sytuacja finansowa iwona 06.09.1973

30.04.1986 właśnie rozstałam się z mężczyzną, ale to jeszcze nie dokończona sprawa. jest jeszcze przyszłość dla nas razem czy to już skończona sprawa?

a ja mam pytanko;) w listopadzie 2009 miałam wypadek samochodowy. Czy sytuacja z odszkodowaniem się wyjaśni i kiedy mogę się spodziewać pieniążków;)??

Gość stukk
Czy pojawi się jakiś mężczyzna- kiedy , którego mam szansę pokochać i stworzyć poważniejszy związek. Alicja 16.04.1964r

Gość szuflerkaa
Marta 10.11.1984,On 02.09.1979. Jak uloza sie relacje miedzy nami?

proszę powiedz mi czy znajdę miłość i ułoże sobie zycie i kiedy to będzie ? i czy poprawi się moja sytuacja finansowa iwona 06.09.1973 : rok 2011 zapowiadasie pomyslnie pod wzgledem nowych znajomosci, spotkan, flirtow. wielkiej milosci raczej nie widac:-( bedzie juz niedlugo jeden facet (a moze juz jest?) z trgonu ognia (baran, lew albo strzelca) i bedziecie sie spotykac, aczkolwiek nic z tego nie bedzie. po tym zakonczeniu znajomosci bedzie lepiej, bedziesz gdzies zaproszona, moze to byc jakas impreza towarzyska albo cos innego, przyjemnego. wtedy nadejdzie szansa na spotkanie milosci. dokladniej kiedy nie wiem. odn. syt finansowej, tak poprawi, ale bedzie to odniesione twoim ksztem tzn. bedziesz musiala duzo pracowac :-( i bedziesz zapracowana i zmeczonaw doslownym slowa znaczeniu. a nawet znudzona ta praca. twoje zycie ulozy sie, tu pozytywne karty:-):-) ale jeszcze nie teraz. karty zachecaja do podjecia jakiejs nauki:-) mozliwe tez, ze spotkasz kogos z dziecinstwa i tenktos okaze sie pomocny i przyjazny wobec ciebie. najprawdopodobniej bedzie to kobieta.

30.04.1986 właśnie rozstałam się z mężczyzną, ale to jeszcze nie dokończona sprawa. jest jeszcze przyszłość dla nas razem czy to już skończona sprawa? iwona : bardzo optymistycznie wyszlo:-) !!! ba, tak optymistycznie, ze az milo takie karty zobaczec. nadzieja jest i to duza:-) szansa na nowy poczatek:-) i milosc od nowa. ale najpierw wybor przed nim/toba co dalej? warto dac sobie szanse. dziwne, ale wyszlo cos o podpisywaniu umow? albo, ze jesli sie poklociliscie to sie dokadacie:-) jesli masz szanse gdzies razem wyjechac to polecam. nie musza to byc dalekie wojaze:-) maly wypad razem na swiezym powietrzu:-) powodzenia

10 10 81 beata listopadzie 2009 miałam wypadek samochodowy. Czy sytuacja z odszkodowaniem się wyjaśni i kiedy mogę się spodziewać pieniążków ?? : odpowiedz na najblizsze 6 mc: niestety przez najblizsze 6 mc nic sie nie wyjasni. bedziesz sie tylko czula b.pokrzywdzona i poszkodowana. sprawy sie beda przeciagaly. poki co pieniazkow z tego nie bedzie. karty radza zasiegnac rady u kogos starszego, kogos z doswiadczeniem. :-( beata, karty nigdy nie mowia kiedy:-( wiec zapytalam sie o pol roku. miejmy nadzieje, ze wyjasni sie po tych 6 mc.

to na tyle, tym ktorym wrozylam :piszcie chetnie komentarze:-) bede pozniej ale nie chce nic wiecej obiecywac, wiec tym razem bez kreski:-) jak bede bedzie nowa kreska i nowy start:-) wiec nie ma sensu wpisywania sie teraz. pozdrawiam:-)

Gość siostra Natalka;-)
witaj wróżko, mam pytanie które dotyczy mojej wielkiej miłości...? Czy będzie takowa...;-) natalka17.07.1985

dziekuje wrozko, w sumie wszystko wychodzi pozytywnie, oporcz tego koscielnego. i tak sytuacja finansowa poprawiajaca sie korzystnie :) dziekuje i poozdrawiam :D

Gość dhrhrdhdhdhdfh
czy on do mnie wroci? alicja 21.06.1993 bardzo prosze o wrozbe