Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiserinnen

powroze 3 pierwszym osoba

Polecane posty

Gość dziecko którym nigdy nie byłam
asia 23.05 1990. Kiedy znajde swoją miłość?

Gość szereda
Dominika 15.02.1991 czy osoba z kotra jestem to ta juz na zawsze

Gość I ja poproszę o wróżbę :)
Alicja 17.o3.68 , czy nowa znajomość ma szanse na coś stałego ?

Gość Facet z internetu
Łukasz 14.05.1985 co u mnie w uczuciach?

Gość tak to prawda
nie wiem jak mozna ufac wrozka... moze wrozko napisz jak to sie stało ze jestes wrozką wszystko od a do z, prosze nie bedzieszmiała oporó jesli to naturalnie wyszło

Gość tak to prawda
oporów*

asia 23.5. asia, w ciagu roku raczej niestety nie. ten rok wyglada samotnie, ale za to b. duchowo. wyglada na to ze sa rzeczy w tobie ktore najpierw musza zostac uporzadkowane abys mogla sie bardziej otworzyc. chodzi o psychike:-) ale pzryszlosc wyglada pozytywnie:-) jesli otrzymasz zaproszenie jakiegos wyjazdu, to je przyjmij:-) (ale one jeszcze nie tak szybko) w tej chwili tobie pisay rozwoj duchowyi praca wewnetrzna:-) powodzenia

Czy moge Ci zadac jeszcze jedno bardzo wazne dla mnie pytanie?

dominika 15.2 jeszcze nie, choc bardzo bys chciala. czy dobrze znasz jago przeszlosc/jego prywatne zycie? jesli tak i to akceptujesz sa szanse ze to jednak moze byc cos stabilnego. ale raczej wielkiej milosci na cale zycie karty nie pokazuja, przepraszam:( tylko marzenia twoje o tej przyszlosci z nim i rodzinie:-(

Gość hatahata
daria 16.05.1983 czy warto zacząć rozwijać się w sferze o której ostatnio myślę,czy to moja droga a ja mam do tego dar?

keiserinnen. to jak mogę?

to dla mnie wazne

Gość hdthtjfjftjtfjf
alicja 21.06.1993 czy on do mnie wroci?

Gość szereda
Nie wiem czy do końca to prawda czy się nie mylisz. Bo to ja mam wątpliwości, a on bardzo pragnie się ze mną ożenić. I to ja jestem znakiem zapytania w tym związku. A Ty mi mówisz, że to on nie chce, a ja bardzo chce. Jego przeszłość nie jest dla mnie tajemnicą:) nie wierzę we wróżki. Pierwszy raz się pokusiłam i jednak to nie dla mnie.

Gość I ja poproszę o wróżbę :)
No trudno, zostałam pominięta :(

Gość halina z będziszyna
anna 17.0.1992 jak odnajde sie w nowej rzeczywistosci?

lukasz 14.5 tak na marginesie to jestes osoba ktora charakteryzuje trudnosci w wyborze:-) w chwili obecnej juz te uczucia pukaja:-) problem lezy w tobie i wewnetrznym zamykaniem sie w sobie. za duzo tez w tobie logiki:-) jesli nie jestes w tej chwili w zwiazku to wielka szansa na milosc tuz przed toba:-) poczatek nowej milosci i rozpoczecie powaznego zwiazku:-) w niedalekiej przyszlosci zaproszenie na jakas impreze:-) albo nowe wiesci ktore beda mialy zwiazek z twoimi uczuciami, pozytywny:-)

Gość hatahata
wróżysz jeszcze?

hei dominika, nie mowie ze on nie chce:-) mowie tylko o jego przeszlosci:-) ale skoro znasz i akceptujesz to jak wyzej:-) moze byc tez, ze karty pokazaly na odwrot, tzn. sprawe z jego strony. tak czy siak dzieki:-) i szczescia:-)

keiserinnen, to jak będzie? zrobisz to jeszcze dla mnie? bardzo bym była wdzieczna to dla mnie wazne,

jedno ostatnie pytanie

12:07 [zgłoś do usunięcia] keiserinnen lukasz 14.5 tak na marginesie to jestes osoba ktora charakteryzuje trudnosci w wyborze w chwili obecnej juz te uczucia pukaja problem lezy w tobie i wewnetrznym zamykaniem sie w sobie. za duzo tez w tobie logiki jesli nie jestes w tej chwili w zwiazku to wielka szansa na milosc tuz przed toba poczatek nowej milosci i rozpoczecie powaznego zwiazku w niedalekiej przyszlosci zaproszenie na jakas impreze albo nowe wiesci ktore beda mialy zwiazek z twoimi uczuciami, pozytywny jak mozna komus napisać, że jest w nim za duzo logiki? logika to podstawa do dobrych wyborów i normaloności jestes jebnieta wrozko

---------------------------------------------------------------------------------------trzem pierwszym osoba PO tej kresce dzis wieczorem :-) p.s.1komu sie nie podoba niech spada:-) p.s.2 a glupich postow nie czytam wiec nie ma co sie wysilac:-) p.s.3 i w dyskusje sie bawic nie bede:-) wiec jak w p.s 1:-) i ten kto ma radoche z wymyslaniu sprawdzajacych mnie pytan niech ja ma i sie cieszy;-) .......................................................................................

Gość hatahata
daria 16.05.1983 czy zacząć to oczym muślę,czy mam do tego dar,i ośiągne w tym dobre rezultaty?

Gość hatahata
tak sięśpieszyłam,że narobiłam byków:):)wróżko odczytasz się?