Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 kataszyka

gdzie kupic dobre meble

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A bo teraz wiele firm na ilo艣膰 idzie a nie na jako艣膰. To potem r贸偶nie bywa. Ja mam sw贸j jeden ulubiony sklep online, ale nie b臋d臋 podawa艂 nazwy bo wyjdzie, 偶e reklama czy co艣.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Likier_
Ja jako艣 jeszcze nie mia艂em takiego pecha, 偶eby reklamowa膰 meble :) Tak偶e uwa偶am si臋 za farciarza. No c贸偶... r贸偶nie bywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 mam to szcz臋艣cie, 偶e nie musia艂am reklamowa膰 mebli. Zam贸wi艂am na wymiar w Fabryce Mebli Rawa http://www.rawafm.pl/. Zawsze to jest wi臋ksza pewno艣膰, 偶e to nie mas贸wka typu brw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mas贸wka nie musi by膰 z艂a :) Akurat brw nie jest najgorsze. Znam mn贸stwo gorszych producent贸w. Cz臋sto nawet tych "niemasowych. Wi臋c trudno uog贸lnia膰 :)

Udost臋pnij ten post

to prawda sklepy sieciowe z meblami niekoniecznie musz膮 by膰 gorsze od innych, wszytsko zale偶y od tego na jakiego producenta trafimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sieci贸wki zazwyczaj s膮 do kitu, patrzcie na agate czy gale. 偶alem troche wieje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilpoe
r贸偶nie.. nie zawsze s膮 z艂e w siec贸wkach. wszystko zale偶y od tego czego si臋 poszukuje i czego oczekuje. jak tylko wygodnego spania to nie jest to duzy problem, ale jak jeszcze nowoczesno艣膰 i inne takie to ju偶 trzeba si臋 pofatygowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co kto lubi i potrzebuje. ja tam wol臋 lepsze meble, ale kiedys mialam tylko sieciowki, bo mnie nie bylo stac na inne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
generalnie co drewno to drewno. A dobre jako艣ciowo meble drewniane przetrwaj膮 lata ;) ja mam z krainy mebli drewnianych i jak na razie 艣wietnie si臋 trzymaj膮, jestem z nich bardzo zadowolona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goetze
wiesz co, drewniane s膮 okej w sensie meble typu komoda, szafka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam to miejsce http://www.ddesign.com.pl/ mo偶na kupi膰 u nich fajne meble, ale te偶 tak jak ja skorzysta膰 z us艂ug naprawd臋 艣wietnych projektant贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wsz臋dzie mozna kupic cos fajnego. ;p Wszystko zale偶y od tego czego sie szuka. Dobre meble to tez pojecie dziwne, bo co to znaczy dobre ;p ze wytrzymajom kilka lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am ten sam problem w maju, przerobi艂am wszystko, mimo z艂ych opinii brw kupi艂am meble z kolekcji orient. wszystko ok, jestem b. zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SabinaJane
A ja chcia艂am podzieli膰 si臋 z Wami moim ostatnim odkryciem ;) Zazwyczaj w meble zaopatrywa艂am si臋 w IKEI i w sumie nie narzeka艂am, ale rewelacji te偶 w艂a艣ciwie nie by艂o. No o i wiadomo, 偶e taka "mas贸wka" to si臋 mo偶e w ko艅cu znudzi膰, wi臋c pewnego dnia nasz艂o mnie marzenie o odmianie, cho膰by takiej drobnej, cho膰by tylko w kuchni. Zacz臋艂am szpera膰 po necie, bo to zawsze wygodniej ni偶 艂azi膰 po mie艣cie, a偶 moj膮 uwag臋 zwr贸ci艂 jeden ze sklep贸w z nowoczesnymi meblami w艂a艣nie. Ogl膮dam i my艣l臋 sobie: "To s膮 meble do mojej kuchni!" Zestaw naprawd臋 cudny, pi臋kny design, ale te偶 nie "przesadnie nowoczesny" - taki w stylu skandynawskim :) Krzes艂a wybra艂am takie: http://ikershop.com/pl/krzesla/240-krzeslomaplem01.html, a stolik taki: http://ikershop.com/pl/stoliki/234-stolikmaplem06.html Meble super si臋 prezentuj膮 i s膮 r贸wnie wygodne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupowa艂am ostatnio meble do gabinetu m臋偶a - jest prawnikiem, przyjmuje Klient贸w tak偶e w domu. Zale偶a艂o nam, aby by艂o to pomieszczenie eleganckie, ale bez przesady. Z klas膮. Kupili艣my meble w Ergosystem. Meble maj膮 nowoczesne, minimalistyczne - http://www.ergosystem.pl/produkty/meble-gabinetowe. Moim zdaniem doskonale wybrali艣my. Og贸lnie nie jestem fank膮 minimalizmu i dom mamy w nieco innym stylu, ale w tej profesji 艂adne biuro to element wizerunku. A minimalizm jest w modzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kom贸dka
Polecam firm臋 internetow膮 http://www.meblewoskowaneproducent.pl producent mebli z drewna litego, woskowane. Ch艂opaki przywie藕li i wnie艣li mi meble na 4 pi臋tro;-) Zam贸wi艂em szaf臋 trzydrzwiow膮 i dwie komody oraz 艂贸偶ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bolek M
a zna ktos producenta mebli ktory to wysyla zamowiony towar do niemmiec???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adelinaa
Ja by艂am ostatnio w salonie MegaMeble w Warszawie i ca艂kiem tam fajnie - mn贸stwo mebli i styl贸w do wyboru. Wol臋 takie w艂a艣nie centra, gdzie w jednym pomieszczeniu s膮 meble r贸偶nych producent贸w ni偶 salony pojedynczych firm. Pewnie jeszcze gdzie艣 p贸jd臋, bo szukam nowych mebli do salonu :) Jak znacie jakie艣 miejsca w Wawie to piszcie, bo na razie najlepsze te MegaMeble.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Inga_PL
mebli w necie sporo a jak sie przyjdzie juz zdecydowac to masakra jak 150. nie wiadomo ktore wybrac. ja juz nie mam zasnej wizji :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 filingos
jesli slowo dobre oznacza jakosc to polecam adriana furniture. mam ich meble od kilku lat. przeszly dwie przeprowadzki, psa i kota. wiadomo ze o mebel trzeba dbac ale to juz dtandard.

Udost臋pnij ten post

Inga_PL szukaj inspiracji na stronach salon贸w meblowych oni cz臋sto zamieszczaj膮 na stornach swoje aran偶acje kt贸re mog膮 sta膰 si臋 inspiracj膮 dla wszystkich kt贸rzy w艂a艣nie urz膮dzaj膮 mieszkanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Inga_PL
tak w艂a艣nie robi臋 :) szukam i znalaz艂am kilka fajnych, wi臋c nie jest 藕le. ale to i tak nie jest przekonuj膮ce na tyle bym posz艂a do salonu i kupi艂a model przekonaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julya
Artyku艂y teraz ca艂kiem fajne w sieci. I mn贸stwo inspiracji mo偶na znale藕膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jakie meble by kupi艂 do biura ? Znalaz艂am tak膮 stronk臋 http://lobbysklep.pl Oni nie s膮 producentem z tego co zrozumia艂am, tylko samym sklepem. generalnie odpowiada mi styl, bo mamy dosy膰 bogato na 艣cianach (fototapety w negatywie) i chcia艂am jaki艣 klasyk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalinkka
Polecam adriana furniutre jesli ktos szuka mebli do pokoju duzego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sccs
To ja si臋 pochwal臋 ;) Kupi艂am niezwyk艂膮 komod臋 w mahoniu w tamtym tygodniu ;-) Uda艂o si臋 takie cudo znale藕膰 na stronie www.meblownia.net . To sklep z meblami w Opolu, ale prowadz膮 te偶 sprzeda偶 online. Maj膮 du偶o rzeczy od marki Habufa, kt贸ra jest rozchwytywana zw艂aszcza w krajach Beneluxu. Styl, ale wcale nie za jakie艣 ogromne pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Agata Meble to szajs i to drogi, bo najtaniej nie maj膮, skoro nawet za jakie艣 biurko zwyk艂e chc膮 4 st贸wki

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰