Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnt87_85

on i jego wieczór kawalerski... był i co ?teraz boli jak cholera...

Polecane posty

do wszystkich którzy mówią że przesadzam: wyobraźcie sobie, że to waszpartner/ partnerka wykręca taki numer widzisz na tym polega problem jeśli człowiek chce coś znaleźć zawsze znajdzie dlatego lepiej nie szukać na cholerę ci były te zdjęcia? ile nieporozumień wynika z takich sytuacji? mówisz, że wy też gdzieś byłyście ale tylko rozmawiałyście z facetami wyobraź sobie foto ciebie nachyloną nad facetem ( bo akurat pytałaś o godzinę i nie dosłyszałaś, która jest) .. gdybyś widziała na żywo, że facet np obściskuj się z jakąś lalą i wsadza jej język do ucha albo nie powiem gdzie przyznałabym ci rację

Gość dnt87_85
nie nie skocze w bok... bo wiem ze to byłbykoniec.. poza tym co za DEBILNY pomysł ... klin -klinem? żałosne... awidok jego w objeciach innaj czule i z ognikami w oczach przytuleni.. mnie to wystarcza... dla mnie to coś czego w z zyciu nie zapomnę... własnie tak moj maż rozpoczal ze mna wspolna droge... od ścimy i kłamstwa .. boze .. tylko nam pozazdrościc...

no wiesz.. ty zaczęłaś waszą wspólną drogę życia od szpiegowania:) jesteście kwita

Gość ike, rozumiem, że Ty wolisz
nie wiedzieć?

Gość dnt87_85
ike - Twoje grube i zdecydowanie zamocne "HALO" zaczyna być żałosne... jesli dla Ciebie to było szpiegowanie - ok, dla mnie nie, dla mnie to była niewinna przysługa która pokazała mi debilizm mojego faceta...

niewinna przysługa..... dobre:) jeśli mój mąż by mnie zdradzał i ktoś miałby niezbite dowody to tak chciałabym wiedzieć ale jeśli ktoś miałby wysyłać mi dwuznaczne zdjęcia- to nie wolałabym ich nie widzieć bo nigdy nie wiadomo na ile taka sytuacja jest przekoloryzowana to tak jakbym ja np napisała tu do jakiegoś faceta w żartach "bejbe" ktoś wyciąłby moje słowa z kontekstu i pokazał mężowi z głupiego żartu mogłaby powstać cała teoria spiskowa jesli pijany facet na własnym wieczorze kawalerskim zatańczył z jakąś pindą to wynika z tego tyle- że zatańczył z jakąś pindą nic więcej kiedy urządzałam mojej siostrze wieczór panieński w niespodziance zaprosiłam jej starego bardzo przez nią lubianego kolegę zdjęcia były różne.....:D a tak naprawdę działo się zupełnie nic

Nie mogłabym być z kimś takim. To jest jego mentalność. Mentalność w sprzyjających warunkach wychodzi na wierzch. Za rok znudzi mu się seks z Tobą, widok Twojego ciała , będzie szukał nowych bodźców i urozmaiceń i co...? Będziesz płakać po nocach że na striptizy chodzi? Na dodatek będziesz oszukiwana no bo przecież wie, że nie wybaczyłabyś mu zdrady. :( Też kiedyś miałam podobnie. Teraz mam oddanego faceta, który nie potrzebuje dodatkowych "atrakcji" z obcymi na boku.

Gość dnt87_85
niestety nie umiem i nie zostawie tego od tak:( ... ja przeciez tez byłam na panieniskim, tez wypiłam barzdo duzo, tez sie rewelacyjnie bawiłam... ALE potrafiłam zdawac sobie sprawe z tego ze jego by to bolałao... a on? on mniał mnie w dupie i ot cały wałek... dzis nawet nie mamochoty z nim gadac... a fofot... dost znaczna czesc przed slubem,ale je wykasowąłam, potem poprosiłamkolezanke zeby mi je jeszcze raz przesłała,i tak tez zorbiła ale teraz ich juz nie ma skasowała... a chetnie bym wam je pokazałaczy to takiehalo"o nic" :( ... dzis po pracy ide sama na dłuuuugi spracer,musze sobie to przesmyslec, niech sie nie martwi.. mam w dupie... zranił mnie - BARDZO... sam zdecydował, dla mnie wynmówikipt:wieczór kawalerski,byłem pjany i byli kumple sa żałosne... i na poziomie 17stolatka a nie faceta powaznego,żonatego i myslacego o dzieciach, domu i rodzinie...

Gość gggggggggggggg................
Po chuj te wieczory robicie, a później płaczecie....

Może nie zauważyłaś więc powtórzę: dlaczego za niego wyszłaś mając taką wiedzę???

... zresztą :( jak Ty niby masz teraz z nim żyć i współżyć mając przed oczami to co robił, wiedząc, że Cię oszukał i może to robić wciąż bo taką ma mentalność. obrzydliwe :( bardzo współczuję :( związek bez całkowitego zaufania i spokoju wewnętrznego to bagno!

Po pierwsze barmanka jak wiadomo stoi przy barze. Jest to pewnie jakas odległosc od parkietu na którym tańczyl Twoj luby z ta panna. Wiec wytłumacz mi prosze jak Ty zauwazyłas ogniki w oczach tej dziewczytny na zdjęciu robionym komórką? Poza tym widziałaś jedno zdjęcie a scenariusz jakbys zobaczyła ich st.

Gość anikaaaaa
No własnie wysłanie kolezanki na przyszpigi nie było dobrym pomysłem, wrecz brakiem zaufania do niego. Tak bys nic nie wiedziała i zyłabys tak jak dawniej a tak anrobiąłs osbie sama problemu. W sumie w gruncie rzeczy nic sie nie stało ale wiem ze to i tak troche boli :/ Jedno wiem ze swojego doswiadczenia: ufac to podstawa. Jezeli sie przejedziesz to przynajmniej wies zze byłas w porzadku a tak jak sie przejedziesz ( w sumie dzieki sobie samej)boli jeszcze bardziej.

ike Przecież Twój mąz jest tolerancyjny aż do kafeteryjnego bólu... dodam- gdyby miał mentalność i sposób rozumowania autorki:)

Bumba ja tez tańcze z innymi facetami na imprezach. Powidz mi jaka mam mentalność?? Tzn że mój facet nie powinien byc ze mna, tzn. ze za rok On mi sie znudzi???

Na szczęście dla ciebie on nie jest lesbijką no wiesz nic nie wiadomo może kiedyś dostanę jakieś foto, które rzuci cień podejrzenia, że jednak jest:P

Widać moje pytanie jest zbyt trudne lub obnaża popapranie autorki, a nie jej faceta. Generalnie jeśli historia jest prawdziwa to współczuje temu facetowi :O

Gość no to sama widzisz
no to co zrobisz? odwolasz slub? domyslam sie ze jednak nie. wiec jakie masz wyjscie? musisz sobie z tym poradzic sama, we wlasnej glowie. Z nim juz rozmawialas, udowodnilas mu klamstwo, przyznal sie. Teraz cie boli i bedzie bolalo, ale skoro i tak masz brac znim slub, to pomysl do czego was doprowadzi twoje zamartwianie sie tym i walkowanie tego tematu na okraglo. Jezeli sobie nie odpuscisz, to nie ma szans zeby sie wam ulozylo w malzenstwie. Pewnie z czasem ci minie, najgorsze jest to, ze czesto rozne walki wychodza wlasnie na wieczorach kawalerkich, kiedy jest tuz przed slubem, i nie ma juz czasu zeby sie spokojnie zastanowic czy sie chce z kims takim byc czy nie. Pomysl tez o tym, ze w waszym wspolnym zyciu, najprawdopodobniej nieraz spotkaja was jakies problemy, ktore tez beda bolaly, ciebie albo jego, i tez bedziesz musiala sobie z nimi jakos radzic i zyc dalej z tym czlowiekiem. Wierz mi, ze przytulanki z jakas obca baba na kawalerkim, to pikus przy niektorych problemach, jakie przydarzaja sie ludziom w malzenstwie. Moze po prostu nie jestes gotowa na to, skoro nie potrafisz sobie z tym poradzic, to co jak sobie dasz rade z tymi powazniejszymi kwasami?

ale tam były te słowa twojego obecnego jak się spytałaś czy ci nie ma coś do powiedzenia i zawahał się

Gość jestes hipokrytka
mialas zdjecia i powod do dyskusji dzien po wieczorze ale poczekalas z robieniem afery az do po slubie? Jak ci nie odpowiadal to mialas duzo czasu aby z nim to wyjasnic -przed ubiciem wlasnego interesu. A skoro nie przeszkadzalo ci przed slubem ze bylo jak bylo to teraz geba w kubel. Wiedzilas co sie dzialo, trzeba bylo zerwac jak ci nie pasowalo. A skoro jednak chcialas sie sprzedac to teraz nie masz prawa otwierac geby.

Gość ale o co chodzi?
O ja nie mogę... w czym problem? Że tańczył z jakąś laską? A chyba to, że w tańcu się kogoś trzyma (więc siłą rzeczy dotyka) to nic dziwnego. Biedny facet, ma zonke z tych co mu będzie focha strzelać jak się osmieli zatańczyć na imprezie z własną ciocia, bo ciocia jeszcze młoda i do rzeczy. Koszmarek.

Gość a moze rozpedz sie i walnij ba
ranka w sciane? ja tez dolaczam do pyatnia iftar, to po chuj za niego wychodzilas? a topik zakladasz po slubie a nie po mwieczorze? przeciez gdybys wczesniej napisala poradzilibysmy ci nie wychodzic za maz tepa strzalo :-0

Gość drumdadadrum
A to było tak ::::: Te panie młody ustawq się z panienką zrobimy fotkę, Niech tę twoją trochę krew zaleje. I pewnie tak było. Ale to było przed ślubem. W kawalarskim stanie. Tak, tak nie pomyliłem. w KAWALARSKIM. po kielichu. A ty mała rób se dalej obciach. Normalna dziewczyna powiedziałaby :: No misiu koniec z podrywami i panienkami teraz tylko ja na tapecie, A jak cię przypalę z inną to bekniesz jak od bytomia do szczecina. Krótka piłka. Ile ty masz lat panna młoda. Możesz zaraz być młoda mrozwódka z takim podejściem do życia i do swojego faceta.

Gość kolejny dowód na to
jak brak zaufania niszczy związek. jesteś pojebana kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj mu żyć

Gość I sama mu
pewnie rogi przyprawi nim roczek minie. taka dziewica przez rz i o z kreską (taki wyjątek)