Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość there's_no_fate

Kobiety uciekają , gdy dowiadują się że nigdy nie byłem w związku.

Polecane posty

Gość there's_no_fate

Hej Dlaczego tak jest , że gdy kobieta dowie się , że nigdy nie byłem w związku to ucieka. Jestem przez to już zmęczony zawieraniem jakichkolwiek znajomości i chyba odpuszczę sobie nowe. Bo po co , żeby znowu było tak samo. Mam już 28 lat i widzę , że chyba powinienem zacząć planować życie w samotności. Od razu odpowiem , dlaczego nigdy nie byłem w związku. Jesteś osobą raczej spokojną , trochę nieśmiałą i niestety zawsze trafiałem na swoje przeciwieństwa , a kobieta o całkiem innych charakterze to nie dla mnie. Długo nie wytrzymałbym z taką. Chyba powinienem zacząć kłamać jeśli chodzi o ilość związków na moim koncie. Innego rozwiązania nie widzę. Chociaż z drugiej strony kłamstwo ma krótkie nogi , a związków nie zaczyna się od niego.

Gość anikaaaaa
hmmmm róznica jest taka: pyatja o zwiazki czy o to czy jestes prawiczkiem? Moze boja sie ze nie amsz dosiwadczenia?

podobno przeciwieństwa się przyciągają...ważne ,żeby się ze sobą nie zanudzić,bo to dopiero jest tragedia w związku.. znajdziesz...życzę mocno tego Tobie

Gość anikaaaaa
pewnei ze znajdziesz...odpowiadaj tylko wtedy gdy któras zapyat. Zreszta nie musizz kłamac powiedz ze to nie wazne ile miałes zwiazków.To nie kłamstwo przeciez. Powiedz ze były ale nic powaznego z tego nie wynikło...

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
Daruj sobie. Kobiety można podzielić na dwie grupy: 1. warte chuja 2. chuja warte Niestety 99 % jest chuja warte.

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
To ty tak ustaliłaś. Ja z kobietami w układy nie wchodzę. Bo jesteście podstępne , knujecie itd.

Gość no autorze tak to wyglada
dlatego daj sobie spokoj z dupami szkoda zdrowia i nerwow

no..większość...zgadzam się jesteśmy złe ale wy tez nie lepsi...przecież wiesz

nie panikuj jeszcze nie natrafiłeś na swoja kobietę nie poddawaj się ja bym się cieszyła że jesteś jedyny w swoim rodzaju

Jak ci zależy aby znaleźć - to kłam. Wymyśl sobie jakąś bajeczkę, że byleś w dwóch dłuższych związkach ale rozstaliście się a teraz "szukasz tej jedynej". Musisz zrozumieć, że w swojej sytuacji podpadasz pod definicję dziwaka. A skoro jesteś dziwny; bo przecież dziewczyny nigdy nie miałeś; to musi być z tobą coś straaasznie nie tak. Dla gwałciciela miały by więcej wyrozumiałości niż dla prawiczka. Kłam w żywe oczy i nie miej z tego powodu wyrzutów sumienia. One gdy cię skreślały, spały spokojnie.

"ja bym się cieszyła że jesteś jedyny w swoim rodzaju" Taaak :D bo wszyscy na tym świecie są tacy sami :D Widzisz? Już jedna pocieszycielka się znalazła. Szkoda, że w realu ich nie ma, prawda :D

hmm..autor napisał tylko ,że nie był w związku....a w dzisiejszych zakręconych czasach to nie jest wytyczną bycia prawiczkiem:)

Gość jebancidzkw
ja ci odpowiem dlaczego uciekaja bo kobiety sa nielogiczne i glupie kobieta nie wybierze goscia z malym doswiadczeniem, ktory dajmy na to ma tlyko 2 partnerki sexualne na koncie tylko chuja, ktory wyruchal pol miasta i jest kasanova.. ich sie nie da zrozumiec to kurwy i idiotki

Wiesz co, dla mnie mężczyzna w takim wieku bez żadnego doświadczenia z kobietami to trochę dziwna sprawa. Nie chcę Cię urazić, ale kobiety pewnie boją się wiązać z kimś takim wychodząc z założenia, że albo Twoje podejście do kobiet i związków jest nieodpowiednie, albo z jakichś przyczyn płoszyłeś do tej pory potencjalne partnerki...

nie słuchaj nie kłam! dla mnie po prostu się nie łachmanisz jak większość facetów..zaliczyć byle co i strugać wielkiego posuwacza

Pisać to ty mu możesz takie dyrdymały a splunąć na niego w realu nawet byś nie chciała. Gówno wiesz o takich jak on i jak się czują więc nie bądź taka ekspert od związków.

Mamy tu takiego co się "nie łachmani" od 36 lat. Jakoś powodzenia nie ma. Zostałeś ostrzeżony, autorze.

nie jestem taką ekspert,kilka związków przerobiłam z różnymi mężczyznami...nigdy na nikogo nie pluję tak gwoli wyjaśnienia rzucaniem schabem w osobę o której się mało wie

Byle kasę w zębach do domu przynosił i już potrzeby zaspokojone. Od innych ma kolegę z pracy.

o jej potrzebach nie wie się z bycia w 1000 związkach a z prostych normalnych rozmów partnerów...zaliczenie kilkuset babek nie jest gwarancją idealnego małżeństwa..Chryste....

" Poszukaj kobiety, która również nie była w związku" Teraz to już w gimnazjum są w związkach i jest "wielka love". :D

zaraz do zakonu...to ,że nie były to dobre związki nie oznacza ,że mam skreślić cały męski gatunek i wyżywać się na każdym jego przedstawicielu...bo potem człowiek nawet dla siebie staje się taki zgorzkniały jak dla innych,prawda?