Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość słońce w kolorach tęczy
>33letnia dziewicaa hej, nie chce mi się czytać pięc stron różnych wypowiedzi na ten temat bo im dalej tym wydaje mi się, że gorzej... chcę ci powiedzieć, że w pełni cię rozumiem....niedługo będę miała 30 lat...też jestem dziewicą...chciałabym mieć rodzinę, ale nie mam szczęscia by spotkać tego przeznaczonego:-) w każdym razie..zawsze zastanawiam się, jak miałabym komuś, na kim by mi bardzo zależało powiedzieć, że nie uprawiałam jeszcze z nikim seksu.....wydaje mi się, że od razu padłoby pytanie ..dlaczego?? i co wtedy miałabym odpowiedzieć...ja poprostu nie wiem dlaczego...ale tłumaczyć się z faktu bycia dziewicą to raczej głupie... podkreślam...jestem atrakcyjną dziewczyną, choć każdy z nas ma różne gusta...zatem w zasadzie obawiam się, że mężczyzna mógłby nie uwierzyć mi...a nie wyobrażam sobie, iż mój pierwszy raz miałabym odbyć z osobą, która nie wzięłaby tego szczegółu pod uwagę...stąd zalecam ci pełną szczerość w kwestii dziewictwa!!!! to samo kiedyś zrobię...choć pewnie będzie to niełatwe:-) powodzenia:-)

Gość agatachachaa27
nie sluchaj tych debili powyzej, ktorzy wala k... przed zdjeciem z playboya. masz 33lata a nie 50. cos chyba swiadczy o facecie, ktory boi sie dziewicy a woli pukana przez 10.

Gość Zuzanna Amelia
Matacz - gwarancje to masz i po uzyciu jesli tylko samochod nie jest zniszczony i nie przekroczyl limitu wieku i stanu licznika. Wiec to nie to. Mysle, ze jednak cos jest w tym byciu pierwszym, zadebiutowaniu , zaczeciu, rozprawiczeniu.... Obstawiam snobizm.

Gość matacz...
To sobie ja wezm ! :) a nuz ci sie uda i bedziesz zadowolony , aaaaaaa i wazne ona bedzie zadowolona z ciebie - bo to też poddac mozna pod dyskusje ! majac takie widzenie swiata jakie pzredstawiles - jej to odpowiadac nie musi !

Gość michasia03
Nie czytalam calosci, ale na pewno miedzy wami pojawi sie lub pojawil watek sexu w rozmowie. wiec warto wtedy jesli klimat bedzie odpowiedni powiedziec co i jak. nie stawiaj faceta w takim polozeniu, ze zdebieje w trakcie stosunku...

Gość do matacz_ _
poza tym dziewczyny ZAWSZE pamiętają tego pierwszego i to w szczególny sposób więc porównanie tego z pracą czy samochodem jest nie do końca trafne, a wręcz błędne.

Gość Zuzanna Amelia
a Ty nie pamietasz swojego pierwszego samochodu...??????

Gość agatachachaa27
i wlasnie widac jak poniektorzy traktuja seks, porownujac dziewictwo do pierwszej pracy czy uzywanego samochodu. jezeli sie sobie spodobali, sa w zwiazku pol roku to ktory facet nie bylby szczesliwy wiedzac ze jego kobiete nie beda nawiedzac exi a ona nie bedzie tez ich wspominac. widac ze tu sami siedza co mysla f..em

Gość matacz...
boi sie dziewicy ? skad takie przekonanie !! puknij sie w czoło ! moze sie pzrestawią prawidłowo trybiki ! Nie znam po prostu zadnej dziewicy ktorą mozna sie by było zainteresować , owo dziewictwo trzymane do wieku 33 lat pzrekłada sie na nature takiej osoby , jej psychike itd. to nie jest tak , ze taka kobieta jest normalną ! choc z drugiej strony nikt z nas normalnym nie jest w pełni !

Gość do matacz_ _
"owo dziewictwo trzymane do wieku 33 lat pzrekłada sie na nature takiej osoby , jej psychike itd. to nie jest tak , ze taka kobieta jest normalną !" no właśnie problem w tym, że taka dziewczyna ruchana przez wielu też ma zryty beret i bez wątpienia jest na maksa zmanierowana

Gość jesiennaa
tak! oczywiście że niektórzy faceci boją się dziewicy! jeśli byłoby inaczej ta dyskusja byłaby niepotrzebna! bo skoro sie nie boją to w czym problem ze jego dziewczyna jest dziewicą ! ?

Gość Zuzanna Amelia
a Ty nie pamietasz swojego pierwszego samochodu...??????

Gość matacz...
o widac , ze jest ktos co sex traktuje niczym jakies wielkie mi co ! niczym swiecenia kapłanskie ? narodziny dziecka ? dajcie spokój ! sex to sex ! ma byc zajebisty ! a samochód swój wspominam najmilej 3 ci ! pierwszy to było dziadostwo , 3 oki przepiekna fura jak na owe czasy dajacy mi wiele miłych wspomnien

Gość do matacz_ _
"a Ty nie pamietasz swojego pierwszego samochodu...??????" nie

Autorka to chodzący sopel lodu. Albo wygląda jak człowiek słoń. Teraz się jej na amory zebrało.

Gość matacz...
jezeli piszesz to w taki sposób , ze ruchana to masz racje , ja tez takiej nie chce , ale jezeli sie z nimi kochała ! to wcale mi to nie pzreszkadza ! kapujesz ? czy za trudne bys ogarneła/oł

Gość Zuzanna Amelia
Darker -nie na amory tylko na zalozenie rodziny.

Gość michasia03
ale dlaczego od raz dziewczyna musi byc ruchana przez wielu jak ktos tutaj pisze? od zakonczenia studiow do 33 roku zycia miala autorka sporo czasu by stworzyc zwiazek, a w zwiazkach sex jest norma przeciez. dorabianie idealogii o braku czasu itd jest bez sensu, bo znam wielu mega zapracowanych ludzi, ktorzy sa w zwiazkach. przyczyna tego stanu rzeczy pewnie tkwi gdzies w psychice, wychowaniu...

Gość do Darker _ _
możliwe że jest królową lodu ale z tego co pisała odczuwala podniecenie

No to wiele czasu nie ma bo zegar biologiczny już na oparach jedzie. Wybrzydzała, wybrzydzała to teraz ma. Weźmie wszystko co ma pracę i nosi spodnie.

Gość fdjkdfjkdfjkdfjkf
ja mysle ze on o tym wie,kazdy kto uprawia seks by sie skapnal

Gość no to wszystko jasne
' nie na amory tylko na zalozenie rodziny' po 33 latach bzyknie się z kolesiem tylko po to, żeby ją zapłodnił, po czym koniec bzykania :P z takim libido na 100% tak będzie :D

Gość matacz...
odczówała ! fakt , ale to normalne bo chce urodzic dziecko , a co potem ? kupa znowu brak sexu na kolejne 33 lat no bo facet jzu nie potrzebny do tego - do utrzymywania tak , ale do sexu ? po co ? dziecko jzu ma nim sie teraz musi zajac ....:)

Gość do matacz _ _
"odczówała ! fakt , ale to normalne bo chce urodzic dziecko , a co potem ? kupa znowu brak sexu na kolejne 33 lat no bo facet jzu nie potrzebny do tego - do utrzymywania tak , ale do sexu ? po co ? dziecko jzu ma nim sie teraz musi zajac ...." to bardzo możliwy scenariusz, się okaże

Gość onnnnn...................
normalnie powiedziec,bez owijania

Gość do Darker _ _
"Podniecenie to nawet ja odczuwałem." i nic z tym nie zrobiłeś? wszystko posłżo w gwizdek

Gość Zuzanna Amelia
[zgłoś do usunięcia] fdjkdfjkdfjkdfjkf ja mysle ze on o tym wie,kazdy kto uprawia seks by sie skapnal A jesli on nie uprawial seksu?

Gość matacz...
skapnoł ! ?? niby jak ? rany julek , ale teoria

A co miałem zrobić, zgwałcić na miejscu? Nie podobałem się to i gówno wyszło.