Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość lila36
tak, tak, ja myslałam, o naszych kolezankach wyzej:)

Gość więc może ja również
do trele molelele dutki.... podaj jakis namiar do siebie to się skontaktuję z Tobą

Gość lila36
ten link juz był:)widzę, ze kolega ma szerokie spektrum działania:)

Gość Ja jestem od niedawna
na S i z nikim się jeszcze nie spotkałam, chociaż wielu panów chciało spotkać się od razu i jak zwlekałm, kończyli znajomość. Nie mam na razie żadnych "typów" których trzeba unikać,ale chętnie korzystam z Waszych informacji :). Natomiast nabrałam wielu obaw po Waszych wpisach. Piszę od jakichś dwóch miesięcy z jednym facetem, który na początku był bardziej napalony, teraz tał się chłodniejszy,ale kontakt wciąż podtrzymujemy. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: facet ma ukryty profil, jest już ponad rok, sądząc po wpisach z listy gości, wchodzi na portal bardzo późno wieczorem, nawet w weekendy. Zastanawiam się, czy nie ma rodziny i się dlatego ukrywa... Nie jest to typ słodziaka. Nie prawi takich typowych słodkich słówek, nie jest wymuskany... ale obaw nabrałam. Znalyscie podobny przypadek? Autorko, trzymam mocno kciuki i sledzę Twoją zemstę!

Gość treeelee duttkii
moje gg.26615343.

Gość Moze ja coś dopiszę...
Kochane ja podałabym link ale jak juz pisałam on swoje prawdziwe konto usunął a to do którego mam teraz podejrzenia nie jestem pewna w 100% czy jest jego:P Zresztą ja tez mam pewien plan. Bo widzę,ze jego bawiło ostatnio jak pisałam do niego itp. dopytując się dlaczego itp. Jak juz pisałam prosiłam o usunięcie numeru gg mojego. Napisałam tak: "Jesli uwazasz znajomosc za zakończoną i wiesz,że nie bedziesz juz do mnie pisał to usun prosze mój numer jesli nie chcesz bym ja pisała...zablokuj to bedzie dla mnie sygnał ,że koniec naszej znajomosci" Usunął ale zaraz dodał z powrotem :P Nie oszukujmy się ktos kto nie chce mieć już kontaktu nie ma skrupułów by dodać mnie na czarną listę i usunąć... Tylko palant mysli ,że ma mnie w garsci i mysli ,że będę pisac nadal. A ja juz nie zamierzam...i upłynie trochę czasu on się przekona ze już koniec z mojej strony i podejrzewam ,ze sam się odezwie.Bo on jak coś potrzebuje to jest w stanie nawet się ponizyć....(juz raz tak było) Bedzie pisał ,że nie wie co mu odbiło ze nie umie o m,nie zapomnieć ze mnie kocha itp. A wtedy ja mu odstawię numer.Czuję ,że wróci jeszcze bo ja mu nie ubliżałam ani nic z tych rzeczy....wiec szansa jest. Natomiast jesli nie wróci.....hmmm....to lepiej dla niego:P

Gość Moze ja coś dopiszę...
Pamietajcie dziewczynki zemsta najlepiej smakuje na zimno:P

Dziewczyny, uważjcie na ochronę danych osobowych. Imion i nazwisk nie podawajcie, bo jak facet to odnajdzie, to może zgłosić do prokuratora i narobi Wam kłopotów. Link do profilu, to link do profilu, ale dane osobowe - NIE

Gość macie kolejnego
slodkiego szarmanckiego gentlemana z krk ,pan policjant,a jak sie okazuje ze szybko nie da sie bzyknac to urywa kontakt,typowy erotomana ale w romantycznej otoczce nie dajcie sie zwiesc:) http://cubinio.sympatia.onet.pl/

Gość jfd;kgjk;
..i tak trzymac kobitki! My Polki jestesmy mało solidarne-ale teraz widze,że to sie powoli zmienia.

Gość lila36
brawo! powolutku, pomalutku i wyeliminujemy bzykaczy:)a jak któras z Waszych znajomych ma konto na Sympatii, to powiedzcie jej o tym forum:)

Gość nastepny bzykacz
a z fotki to ten pan http://www.fotka.pl/profil/xxridethewildwindx dziala na terenie krk okolic oraz slask i okolice dzieki 2 dziewczynom ktore mnie ostrzegly nie zdazyl mnie oszukac,kazda szybko zaciaga do lozka;)

Gość jfd;kgjk;
I nie bójcie sie pisac...na Zachodzie pozakładali już stronki o "takich".Wydało się kto prowadzi podwójne życie.Nic nam za to nikt nie zrobi,że sprawdzamy uczciwość!

Gość pozioma poziomka
no pieknie a ja dzis mam "randke" z sympati hehehehehe.. już jedna miałam i tafiłam na oszołoma który zaliczył mnie do "zdzir" tylko dlatego ze się mocniej pomalowalam i ubrałam szpilki .zapytal się czy jestem przy nadzieji :-] ... dodam ze jestem szczupła i nie jestem w ciązy. poza tym uznał ze moje studia ekonomiczne sa do dupy i ogólnie że jestem "nikim" no i najlepszy motyw chyba chcial isc na grób Kaczynskiego :-] /jestem z krakowa/no lol..poprostu lol...tak więc nie wiem czy lepszy dziwkarz czy jakis facet który Cię dołuje i taktuje jak zero. ale jestem młoda osoba i traktuje sympatię jako pewna wprawe w podrywie..konto zalozyłam po olaniu mnie przez faceta którego poznałam na zywo ,zreszta obecnie mam nieaktywne konto i tylko sobie patrze od czasu do czasu ktoz tam zagląda. najwidoczniej mam pecha i w realu i w wirtualu :-] może Wam dam znac jak dzis będzie ;)

Dziewczyny, piszcie, oczywiście! Tylko podawajcie same linki do profili. Bez imion i nazwisk. A z mazowieckiego na kogo trzeba uważać? Ja jeszcze z nikim sie nie spotałam, więc nie mogę sie z Wami podzielić moimi doświadczeniami.

Gość monisiakrakow
Ktora w krk nie znalaby pana Sebastiana ;/ spotykal sie ze mna i z kilkoma innymi rownoczesnie,bardzo zmyslowy i umiejetnie potrafi dziewczyne przekonac do sexu;) pozniej zwyzywa od najgorszych i leci do nastepnej,a wykreca kota ogonem ze to on taki biedny i trafia na zle kobiety,mnie tez ostrzegly 2 kobiety z ktorymi byl rownoczesnie i sex uprawial i byl w zwiazkach,uwazajcie na tego gnojka,w prawdziwym obliczu to cham,pijak i zbok...niestety za pozno sie dowiedzialam i dalam sie omotac:( Ma 2 tele i ciagle telefony i sms w moim towrzystwie dawaly mi do myslenia,w nocy gdy spalam obok i poznymi wieczorami,a pozniej wyszlo szydlo z worka.Jak przedstawilam dowody i zrobilam awanture,zwyzywal mnie strasznie i probowal wmowic ze jestem chora psychicznie bo smiem rozmawiac z jego znajomymi...

Gość treeelee duttkii
A powiedzcie jaki jest powod ze ablokowali komus konto na sympatii?

Gość lila36
poziomko słuchaj, tu juz jedna dziewczyna pisała o jakims czarusiu własnie chyba z krk, randka z nim polegała na tym, ze udowadniał, jaka jestes beznadziejna....mam wrazenie, ze to moze byc ta sama osoba... podajmy linki, ewentualnie imię i miasto, nazwiska moze dopiero na gg:)

Gość pozioma poziomka
Monisia trzymaj się :*

Gość lauraa88
Czemu się spotykacie z takimi brzydkimi, ćwierćinteligentnymi facetami?

Gość yellowlabel
Kolega HuginMunin ma jeszcze konto na randkach o2 no i jest na facebooku,zawsze mozna sie podpytac jego znajomych o niego,jesli oczywiscie ktoras z dziewczyn bedzie miala ochote na poznanie tego Pana. A dzisiaj http://baron1199.sympatia.onet.pl/ napisal do Mnie hehehe

Gość a taka jedna 24444yy
ci 3 panowie , których wstawiłyscie linki z sympatii...to na oko bym sie z nimi nie umówiła ani nawet nie odpisała na wiadomość, bo patrzac juz chociaz na strój jeden pan w białych mokasynach:O, drugi w dziurawych spodniach a trzeci wstawił zdjecie w slipach kapielowych...już bym do nich nie odpisała. a ten z fotki całkiem przyjemny a le ja na fotke nie wchodze:O ja swojego poznałam na sympatii jestesmy razem 9 m-cy..sama go znalałam , pierwsza sie odezwałam.. Zrobiłam sobie selekcje wsród facetów, powybierałam tych którzy mi sie podobali i wygladali na normalnych i odezwałam sie w zasadzie tylko do tego mojego i gadalismy tydzien i po tygodniu było udane 5h spotkanie przy piwku...i było naprawde spoko juz jak z nim gadałam na gg to wiedziałam ze to ktoś normalny. Nie pisał słodkich słówek, ciagle podkreslał ze to spotkanie pierwsze kolezenskie i sie napalac nie bedziemy i rozmawialismy o wartościach tj rodzina , miłość przyjaźn i wiedziałam ze to ktoś normalny!!

Gość treeelee duttkii
Po zdjediach widac ze to jacys dziwkarze.Przystojni faceci, ktorzy szukaja tylko zeby bzyknac i ida dalej.

Gość tez znalam takiego
ze skawiny mial na imie grzesiek ,ladnie delikatnie zbudowany,sportowiec,ale jak mi przyszedl na randke ubrany to o malo nie padlam;d polowka z plama jeansy i trapery w srodku lata i analizowal moja sylwetke kazda zalete i wade a sam w ogole mi sie nie podobal.siedzialam z grzecznosci ale mialam dosyc jak probowal mnie upic i szybko sie pozegnalam ;) pozniej mi napisal sms ze go olalam i ze jak mnie spotka to mi w twarz napluje bo tylko na tyle zasluguje :] taki to gentleman byl a wydawaloby sie ulozony po 30 :D zal...

Gość lila36
yellow------nasz topik własnie spełnił swoje zadanie:)

Gość zniesmaczona sympatyczna
DZIEWCZYNY Z KRAKOWA - UWAGA NA TEGO FACETA http://free2010.sympatia.onet.pl/ co jakis czas zmienia pseudonimy, wczesniej był wrb2010 teraz jest free2010 Swietna strona, bardzo fajne zdjecia, piekny opis - ale na randce ten facet zmiesza Was z blotem, skrytykuje i pokaże Wam swoją wyższosc. Miałam z nim 'przyjemnosc"byc raz na kawie - nigdy wiecej !!!! ale i takk jest lepszy niz mój aktualny "bohater" topiku na kafeterii - bo on sie przynamniej od razu odkrywa na pierwszej randce, ze jest idiotą i nie udaje ideału, a ten mój to mamił mnie i mamił swoja romantycznoscia przez wiele spotkan ....

Gość tez znalam takiego
ten taki krytykant? a wyglada jak pol dooopy zza krzka,oblech ;/ ma tupet:D