Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna wedzowka

mój mążniby pojechał na delegacje na weekend ale moja koleżanka do mnie

Polecane posty

Dzwonienie do szefa - dobry pomysł. Ale ryzykowny. Bo jeżeli mąż uczciwie pojechał w delegację, to pozostanie lekki wstyd. I dla męża (że ma żonę histeryczkę) i dla żony. Że taką histeryczką jest. Inna możliwość - męska solidarność. Szef uda, ze nie wie, jaki hotel. A zaraz potem zadzwoni do wiarołomnego i uprzedzi go. Że ma problem.

Gość najfajniejsza lodzianka
........................ jasne a jak wróci to pogłaskac go jeszcze po głowie i wpuścić do łóża :) hehe dobre niech wie co stacił !!!!!Jemu wolno wyjeżdżać,balować a żona musi w domku z dzieckiem siedzieć bo PAN I WŁADCA ją utrzymuje jak nie pokarze teraz pazurków to za jakis czas zrobi to samo

Gość bfiurhgakfjnbalieruhgowrugbl
i co? pozwolisz mu wrócić jutro do domu, spędzić noc z jakąś kobietą? ja bym go zbombardowała telefonami.

Gość kura-kultura
przerażająca ta wróżba :)

Gość zakochana 24
A ja też moge prosić o wrózbe?

Gość Powiem ci co masz zrobic kocha
PANI ANIU CZY PANI MNIE ROZUMIE KARTY WSKAZUJĄ ŻE MĄŻ PANI JEST Z KOBIETĄ CIĘŻARNĄ !!!

Pani Wróżka tak na poważnie????? Matko jedyna, mam nadzieję, ze to jest głupi żart :( Trochę za daleko to wszystko się posunęło. Jeśli temat nie jest prowokacją, autorka zaraz padnie na serce :(

Gość 87203-jso2920
ciekawe skad autorka ma miec numer do szefa jej meza? ktory byc moze teraz wylecial zagranice na weekend i jest poza zasiegiem.... bo przeciez nie jest na tej delegacji, ktorej de facto nie ma... mysle, zeby szefa w to nie mieszac... brudy lepiej prac we wlasnym domu, po co osoby z zew, w to wtajemniczac? w rozmowie z nim nie mozesz dac sie zbic z tropu. stawiasz sprawe jasno- masz kogos, widziano cie. itd

Gość 87203-jso2920
jesli ta wrozka jest z dupy, i sobiie jaja robi z autorki to jest osoba cyniczna, zimna i bez serca :O co znaczy bombardowanie telefonami? jak zobaczy z 2 polaczenia od niej, top w koncu wylaczy telefon i tyle/

Cholercia.... Pani Wróżko! Jeśli mąż jest z kobietą ciężarną, to pewnie jest sprawcą tej ciąży, prawda? Więc nawet, jeśli wróci do domu, niczego to nie zmieni. Tej nocy ma się wydarzyć coś jeszcze gorszego? Jeśli wróci do domu, do żony, to uda sie całą sytuację naprawić? Jak? Bo może autorka nie powinna padalca w ogóle do domu przyjmować????

no, może wyłączy, ale się zdenerwuje, wystraszy. czemu tylko ona ma mieć zjebaną noc? niech on też ma.

Gość kura-kultura
autorka napisała, że to korporacja więc wystarczy do przełożonego numery tel. (skoro mąż często odbiera tel. od klientów) prawdopodobnie są dostępne na stronie internetowej firmy zawsze można też zadzwonić do portierni i zapytać na pewno są też inne wyjścia, nie znam sytuacji ani firmy ale trzeba mieć fantazję

Gość PROWOrowo
LUDZIE TO PROWO ocknijcie się kurwa! ta osoba wciąż zakłada takie tematy i podpisuje się różnie, ale zawsze na ten sam styl PROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Co może robić żonaty mężczyzna w delegacji, w sobotni wieczór? Autorko, czy wcześniej w czasie takich delegacji, on kontaktował się z Tobą wieczorem? Chodził gdzieś? Czy zasypiał w hotelu z książką w rękach?

Gość anna wedzowka
mąż jest tzw spryciarzem i niezłym cwaniakiem . Znając go nie wiem....nie wiem jak sprawdzić z kim jest. Teraz właśnie rozmawiałam z nim , zadzwonił podczas pisania tego postu Niepokoi się ,powiedział że całe szkolenie skonczy sie o 19 a póżniej jest bankiet ale on może wrócić i nie zostawać na bankiecie. Powiedziałam że dobrze by było gdyby wrócił i że po zebraniu do mnie zadzwoni. ale masakra :-O zapytałam jakim autem pojechał a on niby z Wrocławia teraz chce do mnie wrócić , chyba czuje że pali się grunt pod nogami

Gość zakochana 24
Szkoda bo ja tez się zastanawiam co mnie czeka z przyszłym meżem

Gość agata---
trudna sytuacja;/ alejak uutorka ma go nie wpuscic do mieszkania, skoro mieszkanie jest jego

Gość kura-kultura
fakt- styl podobny do kilku innych historii sama nie wiem czy wierzyć :(

Na Twoim miejscu nic bym mu nie mowila tylko zbierala dowody jego zdrady. B teraz autorko to tak naprawde gowno masz a nie dowody. Zabezpiecz sie finansowo bo co zobisz jesli on wybierze ta druga? Badz sprytna , wyrachowana ,zimna suka.

czemu nie spytałaś go w jakim hotelu się zatrzymał?

Gość kura-kultura
Tacy faceci nie wybierają tych drugich za bardzo żal dzieci i majątku

Gość anna wedzowka
nie jesteście dobrymi detektywami,pierwszy raz w życiu piszę tutaj swoją historię zazwyczaj jakieś pisałam krótkie pytania ,odpowiedzi

Gość PROWOrowo
LUDZIE TO PROWO ocknijcie się k**wa! ta osoba wciąż zakłada takie tematy i podpisuje się różnie, ale zawsze na ten sam styl PROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1

Gość rad ja ta lala
Jesli szkolenie kończy się o 19.00, to oblicz ile czasu powinna mu zabrać droga powrotna, a ile ona rzeczywiście wyniesie.

Gość affffffffffffffg
można sprawdzić lokalizację komórki męża, tylko jak wróci do domu to musisz mieć dostęp do jego komórki i aktywowac bez jego wiedzy taką usługą, która pozwoli ci na lokalizację jego miejsca pobytu i następnym razem( bo tym już niestety nie) będziesz wiedziała gdzie on jest z dokładnością czasami nawet to ulicy

Gość 87203-jso2920
przeciez logicznym jest, ze on wroci o takiej porze ile by mu zabrala droga z wroclawia do domu:O posiedzi u niej odpowiednio dlugo, bo jak wiemy znajduje sie w tym samym miescie wciaz..:O

Gość rad ja ta lala
"przeciez logicznym jest, ze on wroci o takiej porze ile by mu zabrala droga z wroclawia do domu" wiesz, faceci też czasem traca głowe, zwłaszcza, jak im sie pali grunt pod nogami - ale oczywiście może też być rozgarniety i ostrożny

Gość anna wedzowka
mieszkamy pod łodzią droga z Wrocławia zajmuje 4 godziny taka w sumie prosta droga naszą "autostradą" przez Tuszyn tzn byłby po 23 zresztą nonsens on wcale nie jest we Wrocławiu , tylko na miejscu