Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna wedzowka

mój mążniby pojechał na delegacje na weekend ale moja koleżanka do mnie

Polecane posty

Gość boże współczuję Ci bardzo...
a czemu nie podasz auta? Ja jeżdże corollą, i mogę to śmiało na forum napisac, bo NADAL jestem anonimowa, przecież aut są tysiące, nikt nie proił o nr ktoś chciał pomóc, ale nie skorzystałaś... a powinnaś, bo jeśli o prawda, to wali Cię w rogi niestety.... wiem, z autopsji

Gość najfajniejsza lodzianka
mi nie chodziło o podanie danych nie zamierzam tego do niczego wykorzystac !!!!!!!!!!! chodziło mi o markę i kolor-i Ty to uważasz za podanie danych???????????????? Radiowóz policyjny jak jeździ po mieście to taka rzecz może sprawdzic tym bardziej ,że nie ma teraz godzin szczytu. Ludzie chcą CI pomóc bo sytuacje masz niezaciekawa,a TY sie czasem zachowuje jak dziki zwierzaczek PYtałaś na początku co myslimy-----10000% ZDRADA !!!!!!!!!!!!!!!! Chciałas odp to ja masz :)

Gość zakręcony odkręcony
Możesz podać nawet markę, kolor i numer rejestr., ale na maila, a nie na forum. Skorzystaj z pomocy.

Gość suuuuuunia
oj glupia ty glupia :) caly czas byl ze mna i robil mi dobrze :)

Gość najfajniejsza lodzianka
mąż ma duuuużo czasu na wymyślenie konktetnej historii Przestroga dla innych patrzeć szeroko dookoła i miec oczy otwarte,nie byc naiwnym życzę miłej nocki wszystkim :)

Gość boże współczuję Ci bardzo...
no dokładnie, dla mnie też zdrada jak nic. Ale widac niektórzy wolą życ w ieświadomości.

Gość przeżyłam różne sytuacje, ale
nie stawiałam wszystkiego na jedną kartę, nie ruszałabym nieba i ziemi jak tu niektórzy piszą... jedna bardzo dobra rada tutaj się pojawiła zajrzeć do kompa, popatrzeć w jego rzeczy...po co robić z siebie idiotkę przed innymi ludźmi? trzeba najpierw sprawdzić..., a faceci ...no cóż, mój na pokazany przeze mnie bliling powiedział że nie zna numeru do którego dzwonił kilkanaście razy dziennie, tak bywa. w swoich sprawach też byłam u wróżki, dowiedziałam się różnych rzeczy, ale najpierw TY SAMA musisz sobie odpowiedzieć czego chcesz, jeśli dowiesz się, że zdradza, żeby wiedzieć jak postępować: 1. chcesz rozwodu 2. chcesz postraszyć i niech zostanie 3. a może czegoś innego zależy od twojej sytuacji materialnej i pomocy najbliższych i poczucia wartości jaką masz w sobie. wiem, że lepiej rozstać się gdy jest się młodym i życie przed nami, w starszym wieku ludzie takie decyzje podejmują rozważniej, a po jakiejś 50 w zasadzie im się nie opłaca, bo po co...każdy musi dokonać swojego wyboru, ale DOBRZE POSIEDZIEĆ NA FORUM I SIĘ WYGADAĆ, bo tak naprawdę niektórych nie stać na realne rozmowy, zresztą po co stawiać znane osoby w niezręcznych sytuacjach. powodzenia Pani Aniu napisz co dalej ...

Gość PROWOrowo
LUDZIE TO PROWO ocknijcie się k**wa! łykacie ten kit jak gęś kluchy PROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1

Gość anna wedzowka
to jasne że to zdrada nie łudzę się w przyszły tydzień muszę dowiedzieć sie z kim muszę podzwonić do niektórych jego kolegów z pracy ...chyba że wyreżyserują dla mnie jakąś mistyfikację,nic nie wiadomo

Gość anna wedzowka
przeżyłam różne sytuacje, ale - na pewno sama nie odejdę, mam dziecko małe,mam 30 lat na rodziców nie mogę liczyć ,jedynie co mam to męża i jego mieszkanie tak że udawanie hardej ,rozwód ,rozstania skończą się dla mnie przytułkiem dla samotnych matek niestety

Gość vnflvaz.,v mearf
Nie bierzesz pod uwagę najprostszego rozwiązania: pójścia do pracy. Drugie źródło dochodu to alimenty na dziecko. Jestes tak naiwna, czy tak leniwa?

Gość PROWOrowo
weź już nie prowokuj głupia małpo.. najpierw piszesz, że nie znasz jego kolegów z pracy na tyle, żeby do nich dzwonić, a teraz już o tym nie pamiętasz.. musiałabyś być zupełnie zimną suką bez serca, zeby pisać o zdradzie z takim spokojem. Wcześniej nie miałaś podejrzeń, a wystarczyło ci jedno hasło od koleżanki i już wiesz ze stary zdradza cię na bank. Każda normalna osoba poczekałaby na potwierdzenie przypuszczeń, łudziłaby się, że to nie prawda. A ty normalnie stwierdzasz fakt. JESTEŚ GŁUPIĄ PROWOKATORKĄ BEZ ŻYCIA PRYWATNEGO, NUDZISZ SIĘ W DOMU I BAJKI OPOWIADASZ PUBLICZNIE ! ZGIŃ SZMATO!

Gość PROWOrowo
A WY PRZESTAŃCIE ODPISYWAĆ TEJ PSYCHOLCE, BO SWOJĄ NAIWNOŚCIĄ KARMICIE TEGO OSZOŁOMA

Gość anna wedzowka
owszem do pracy pójdę, wiesz jaki jest rynek pracy w łodzi nie zarobie więcej niż 1500 zł wynajęcie mieszkania- 800 zł przedszkole - 500 zł + następne koszty nonsens myślisz że zarobie 4000 ? że życie jest tak jak na filmach hollywood ? "wynoszę się ,pakuje walizki, mieszkam w domu i zarabiam " no chyba masz 16 lat

Gość vnflvaz.,v mearf
Cóż, wobec tego mieszkaj dalej ze swoim panem i władcą, który pociska jakąś cizię. Idę spać.

Gość anna wedzowka
wyjdź stąd skoro uważasz że to prowo i daruj sobie produkowanie się i ekscytację

Gość anna wedzowka
pisząc o mojej beznadziejnej sytuacji jednak poszukuję jakiegoś wyjścia nie będę tworzyć związku z oszustem nasunęło sie jeszcze wiele innych argumentów i dowodów po wieczornej rozmowie z koleżanką

Gość PROWOrowo
hahaha teraz jak ci napisałam, że wcześniej nie miałaś podejrzeń co do starego, to nagle po rozmowie z koleżanką nasunęło ci się kilka podejrzeń?!!!! kłamliwa szmata, prowokatorka

Gość anna wedzowka
produkuj się produkuj , dalej....czekam

Gość czytam twoją historieee
Ania jakie argumenty i dowody sie nasunęły ?

Gość do autorki.........
Anno, nie zwracaj uwagi na wpisy kretynów. Życzę dużo siły. Postępuj z nim twardo. Blefuj że go zostawisz. i odezwij się, napisz jak sie zachował.....

Gość PROWOrowo
to ty się produkuj bajkopisarko... fantasta od siedmiu boleści.. już cię rozgryzłam NON STOP DODAJESZ TUTAJ TAKIE PORONIONE HISTORIE BO JESTEŚ PASKUDNYM PASZTETEM ZAJĘCZYM.. NIKT CIE NIE KOCHA ANI NIE LUBI I DOWARTOŚCIOWUJESZ SIĘ NAIWNOŚCIĄ BIEDAKÓW Z CAFE, co łykają twoje kłamstwa jak gęś kluchy

Poczekaj na męza, bo jakieś domysły, opinie na kafe i koleżanka tylko w glowie ci miesza i oszalejesz, bo niewiesz co myslec co robic, a każdy dookoła mowi, że zdradza. Poczekaj zobaczysz co on zrobi, znasz już męża na tyle, że wyczujesz czy klamie itd. może wszysko jest ok, tylko przez takie glupie gadanie inych myślisz że to zdrada...

Gość anna wedzowka
dużo nie rozmawia ze mną będąc w drodze powrotnej , jak zadzwonił to nie jechał autem bo był na postoju wiem jak wygląda rozmowa przez tel gdy jedzie wie że się domyślam ...myślę że jest przestraszony tylko jak dowiedzieć sie z kim mnie zdradza nigdy go nie pilnowałam i nie kontrolowałam , zawsze ważne było to że pracuje bo dzięki temu mamy dobry byt i nie klepiemy biedy jak inne rodziny tak ogólnie mówiono

Gość rad ja ta lala
Też doszłam do przekonania, że to prowokacja. Ale nawet mi sie podoba - w każdym razie bawię się świetnie i czekam na dalszy ciąg. Zwłaszcza, że godzina 23.00 tuż tuż... ;)

Gość do autorki.........
do PROWO a idźże ty żałosny popłuku o poziomie tepego gimnazjalisty z wiochy Daj ludziom pogadać na poziomie. bajka juz była, dobranoc.

Gość do autorki.........
ale skoro on nie pojechał w te delegacje, to skąd niby wraca te 4 godziny??? ta kochanka przecież mieszka w waszym mieście. pewnie siędzi teraz w aucie i myśli jak kłamać.

Gość do autorki.........
w każdym sklepie ze sprzetem kupisz pluskwę. albo sprzęt do namierzania gdzie jest dany telefon komorkowy. na pewno ma GPSa...

Gość anna wedzowka
szczerze mówiąc to nikomu nie chce o tym opowiadać ,nawet tej koleżance bym nie opowiedziała tylko dowiedziała sie przypadkowo i już dalej brnęła kilka lat temu też powiedziałam jej o swoich podejrzeniach dotyczących jej partnera więc w takim temacie ona się też nie ociąga gdybym powiedziała to swojej mamie to odpowiedziała by mi tak- "chciałaś małżeństwa, chciałaś takiego męża to teraz sobie radź, jesteś dorosła " :-O

Gość twoja staraaaa
"do autorki........." ale ty jesteś tępa dzida kurwa ale bezmózg totalny, laska idź siorbnij staremu i spać, bo się ośmieszasz tymi pytaniami