Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna1967

Utrzymanek

Polecane posty

Gość chetna na romans
Niekoniecznie musi klamac. Wystarczy ze za bardzo skupi sie na swojej wyobrazni a druga strona odbierze to i zinterpretuje na swoj sposob. Wirtual nakreca wyobraznie. Potem nie ma na to pokrycia.

ale czesto też jest tak że ludzie podają sie za kogos zupełnie innego niż są , opisują siebie zupełnie inaczej i dlatego potem są takie sytuacje

Gość ksyko
mam 23 lata byłem w zwiazku z 49 letnią kobietką i było nam razem dobrze nie wchodziły w gre zadne pieniądze ona jest atrakcyjna, ja mam dość niskie mniemanie o sobie, seks pierwsza klasa nie jedna nastka mogła by sie schować. Odpowiada mi zwiazek ze starszymi paniami gdyż oboje wiemy na czym stoimy, czego chcemy i dostajemy to bez tych wszystkich ceregieli zwiazanych z wiekiem dojrzewania. Co do utrzymywania i płacenia za takie przyjemnosci hmm tu pojawia sie strona moralna jesli komuś to odpowiada to czemu nie, sam nie jestem w dobrej sytuacji finansowej ale trudno znaleźć kogoś takiego jak anna1967

Gość rthryh4rtgh
ksyko jezeli ty masz o sobie niskie mniemanie ,to oznacza,ze ta 49 latka nie była az tak atrakcyjna ;-) Róznica wieku 26 lat :-) ty naprawdę musisz miec niskie mniemanie o sobie :-)

Gość ksyko
czytanie ze zrozumieniem gościu, była i jest atrakcyjną 50 latką , szczupła, wysoka blondynka z ładnie zrobionym biustem nasze drogi rozeszły sie gdy zmieniłem adres zamieszkania

Gość rthryh4rtgh
ksyko ząłdnaie zrobionym biustem :-) No to musiała byc calka zrobiona :-) botoksy,cyce silikonowe,kwasy i inne takie do poprawy wygladu :-)

Gość ksyko
co sie komu człowieku, wolna wola

Gość rthryh4rtgh
ksyko no to musiał byc z niej niezły pasztet jak juz przed 50 tyle w sobie pozmieniała :-)

Gość ksyko
Szkoda ze dyskusja sie skończyła, porozmawiał bym z kimś mądrzejszym

Gość chetna na romans
Ten topik powoli staje sie moim topikiem. Zalozycielka chyba sie nie obrazi. Wiadomo ze uklady starszych kobiet z mlodszymi facetami istnieja i istniec beda czy sie to komus podoba czy nie. Tak sie zastanawiam dlaczego wywoluja one u ludzi taka agresje i co to za typ ludzi tak agresywnie reaguje. Przeciez rozmawiamy o ludziach doroslych. Nikt nikomu krzywdy nie robi.

Gość pimp
Studiuje prawo... Kurde to brzmi jak moj brat. On tez studiuje prawo i chwalil sie ostatnio, ze stuka mamuski :o

Gość a ciebie nikt nie chce stukac
i dlatego zazdroscisz

Gość pimp
O co Ci chodzi ? Niech sobie stuka, nie mowie, ze robi cos zlego. Zreszta to jest moj brat.

Gość ksyko
Bo to Polska właśnie, czego my sie spodziewamy większość ludzi jeszcze z prl-u nie wyszła i mentalnie jesteśmy na misjonarzu przy zgaszonym swietle a tu związki młodszych ze starszymi."Trudno jest znaleźć dobrą opiekunke do dziecka, jeszcze trudniej znaleźć dobre dziecko"

Gość Chetna na romans
Duzo jeszcze wody w Wisle uplynie zanim ludzie w Polsce stana sie tolerancyjni dla innych. A moze nigdy to nie nastapi.... Ksyko pisales , ze miales zwiazek z duzo starsza kobieta. Jak sie poznaliscie?

Gość chetna na romans
ja mam ochote na romans a nie na "ruchanie" dlatego nie napisze. Ale jesli jest tu jakas pani chetna na ruchanie to moze sie zainteresuje twoja oferta.

Gość lkmshdbd
artur6artur no nei wiesz na co ona ma ochotę. Na chodzenie z facetem do restauracji,gdzie facet będzie sponsorem,chodzenie z facetem do kina,gdzie facet bedzie sponsorem,kolacje przy świecach,gdzie fgacet będzie sponsorem.Chodzenie na jakies potancówki,gdzie facet bedzie sponsorem. Ot cały romans,bo jakby miała ochote na sama seks,to spotkała by sie z takim facetem i seksiła bez żadnych tam chodzen i romantycznych zachowan. Baba po prostu niedopieszczona emocjonalnie,nie tylko seksualnie.

Gość chetna na romans
Na romans czyli nie na "rzniecie". Seks jest fajny tylko wtedy kiedy jest przyjemny dla obu stron. A co to za przyjemnosc - "rzniecie"? Jak ktos potrafi tylko "rznac" to na pewno nie nadaje sie do uprawiania z nim seksu. To juz lepiej ogorka sobie kupic. Do postu powyzej: wyznaje zasade ze kazda dama placi sama.

Gość lkmshdbd
chetna na romans--No to nie jesteś za bardzo dobra w seksie jeżeli razi Cię słowo "rżnięcie":-) Ja tam lubie się rżnać :-)bo seks to zwykłe rżnniecie,pieprzenie,ruchanie,pierdolenie:-) A nie mlaskanie bułkę przez bibułkę:-) Romantycznie,przy swicach,powoli to tęż rżniecie :-) A tak w ogole piszesz o tym,ze ktos nie nadaje sie do uparwiania seksu jezeli potrafi tylko rżnac,a Ty:-)dlaczego poszukujesz romansu i to w necie.Przecież jakbys była taka super w łożku,to miałabyś seksu pod dostatkiem :-) A propos Twojego stwierdzenia"wyznaje zasade ze kazda dama placi sama." czy aby na pewno ;-) I naprawdę muszisz byc niedopieszczona emocjonalnie jezeli chodzi Ci o romans,a nie tylko seks. Coś mi sie wydaje,ze Ty faceta nie masz i tęsknisz nie tyle za seksem,co za życiem towarzyskim z własnym facetem u boku,bo jakoś nie wydaje mi się abyś chciała romansu (nie tylko seksu)mając meża,bo trudno towarzysko spełniac sie z kochankiem gdy ma sie stałego partera,nawet jak partner poza krajem mieszka,to i tak jest niebezpiecznie to robic,nawet poza miejscem zamieszkania,bo wiadomo,ze można byc przyłapanym na randce.Nawet ludzie ,ktorych my nie znamy moga nas znać. No chyba,że jestes w związku który rozypuje się i nie masz obawy przed zdemaskowaniem,że posiadasz kochanka.

Gość chetna na romans
O gustach nie ma dyskusji. Skoro napisalas , ze lubisz się rżnać bo seks to dla Ciebie "zwykłe rżnniecie,pieprzenie,ruchanie,pie**olenie" to poszukaj kogos komu takie podejscie bedzie odpowiadalo. Ja pozostaje przy tym co odpowiada mi. Poza tym ja jestem hetero wiec i tak nie bylaby z nas para. Nie to zebym miala cos przeciw les / dla mnie jestes taka sama kobieta jak ja/ tylko nie lezy to w kregu moich zainteresowan. Ale jak poszukasz to na pewno znajdziesz.

Gość lkmshdbd
chetna na romans:-) a gdzie napisane jest,ze jak les:-) Puknij sie w tą starą,niedopieszczoną emocjonalnie i seksualnie głowę :-)

Gość chetna na romans
jak siedze w pracy potrafie samymi mieśniami miednicy stymulować siedze przy biurku, mam założoną noge na noge dość mocno ścisnięte i poruszam co chwilę mieśniami. już jestem niezle mokra zdjęłam majteczki i dałam sobie ręcznik pod pupę. mam swój gabinet, tak lekko rozpięłam tak by tylko włozyć paluszek tylko mieśniami, boje się że jakbym zaczeła coś więcej to odpłyne a może ktoś wejść

Gość chetna na romans
o mnie...J edna warga sromowa jest dłuższa i czasem wystaje, a druga taka normalna, malutka... Któraś z Was też tak ma? Nie uważacie, że to wygląda komicznie?

Gość arar
powiedz mi z kad jestes???

Gość KOCICA - dziewica orleańska
:D:D:D

Gość chetna na romans
Ja uwielbiam robić facetom lodzika Ogromną frajdę mi to sprawia. A jąderka w tym czasie masuje, ssę, liżę... mhmmm ;* ale , moim marzeniem jest seks z kobietą, w pełnym znaczeniu tego słowa. Pieścić się długo i namiętnie we dwie. Nawet filmy xxx z dwoma kobietami podobają mi się bardziej niż mężczyzny z kobietą.

Gość chetna na romans
troche o mnie... ...mam bardzo dobra kondycję, naprawdę ładną buźkę,szczupłe i jędrne ciało, nie palę przez co mam bardzo ładną cerę i zęby, pływam na basenie, chodzę na masaże i jestem aktywna w łóżku, nie mówiąc o mojej olbrzymiej fantazji. Zdecydowanie nie jestem grubaska z cellulitisem, wpieprzajaca pół lodówki na śniadanie i rozkladajaca obrzydliwe cielsko przed facetem i czekajaca na rozkosz- zdecydowanie nie, bez obaw. Nie robię sobie w tym momencie reklamy-bo to nie jest ogłoszenie ale jestem cudowna i szukam cudownego kochanka....

Gość chetna na romans
jestem lepsza od wszystkich bab na tym forum.....to pewne!!!