Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna1967

Utrzymanek

Polecane posty

Gość Hykko
Orzep. Odpowiedziałeś sam na wszystkie możliwe pytania jakie ludzie sobie zadają. Ale nie ma tak źle. Wszyscy by chcieli sponsorek, ale nie wiedzą gdzie ich szukać.Ja także nie wiedziałem, ale jakoś mi się udało :)

Gość marcin 23 toruń
witam szukam sponsorki z kuj-pom. wysoki szczuply brunet 23lat. chetnie wybiore sie do kina spacer dotrzym ci z checia towarzystwa za pomoc finansowa. napisz chetnie cie poznam blizej wymienimy sie foto. jestem otwarty na propozycje. xxx123x@interia.pl

Gość syudentka
@Hykko Witaj! Czy jesteś w stanie mi pomóc, znane Ci kobiety wyraziły zgodę na rozmowę? Czekam niecierpliwie na odpowiedź i z góry bardzo dziękuję :)

Gość nukwb
Studentko, wysłałam Ci mejla, czekam na odpowiedź.

To ja również podzielę się swoim zdaniem na ten temat. Ogólnie są przypadki gdzie takowe sytuacje mają miejsce, ale na mój rozum kobiety ( dojrzałe ), które mają swoich utrzymanków robią to tylko dla tego, że praca biznesowa, stres, podejmowanie poważnych decyzji mają bardzo duży wpływ na ich życie codzienne. Skoro taka dojrzała kobieta woli mieć utrzymanka i go sponsorować, może ma tylko w głowie to, że nie jest w stosunku do chłopaka nie fair i po prostu sama od siebie z dobrej woli sponsoruje chłopaka. Oczywiście młodszym facetom ( w tym mnie ) podobają się dojrzalsze kobiety, i bez żadnego sponsorowania mogą znaleźć sobie młodszego faceta w różnych celach. Biznes women sponsorują z własnej woli, bez większego zaangażowania uczuciowego, znajdują sobie utrzymanków, może po prostu wolą jakoś zrekompensować to, że ktoś je adoruje i nie planują przyszłości z nimi. Mają dobre serce;)

Gość Student22lata
Witam Mam znajomego który jest sponsorowany przez kobietę starszą od niego o 19lat i z tego co opowiada, widzę ze jest to zdrowy układ dla obojga. Nie angażują się w to przesadnie i wychodzi im to na plus. Osobiście, chociaż sam jestem z kimś związany to odpowiadałby mi taki układ i z chęcią zamieniłbym się z nim miejscami. Gdyby którąś z Pań zainteresował taki układ proszę o kontakt: grzesiek91@op.pl

Gość Student22lata
:)

Gość Po Prostu On - Jeszcze ...
Hykko, Ma racje, ja juz tez mialem sie mozliwosc wypowiedziec na podobnym forum o podobnym temacie ale na innej stronie, wielu na pewno doszlo tutaj do tej strony wlasnie z tamtej :) wiec nie bede pisal drugi raz , zreszta kolega wymienil i starczy. Ogolnie jestem zaintereswoany bardzo wejsciem w taki swiat, fajnie by bylo jakis miec kontakt meilowy chociaz z toba , podpytac pare rzeczy wiadomo nie o sponsorki bo tego nikt nie da w jeden miesiac gdzie ktos poszukiwal latami , takze wszystko rozumiem, ale ogolnie o pewne sprawy jakie na poczatku robic i w jakim kierunku itd ......... On - 25 lat

Gość amajaka ja
miec takie 4 kobitki i miodzio nic nie robisz tylko bzykasz, odpoczywasz i sie bawisz :) gorzej jak zalapiesz jakomś chorobę albo trafisz na psychopatkę :) w kraju brak pracy -godnej pracy za godne pieniądze mlodzi ludzie muszą sie ratowac takimi uslugami ale to bylo i będzie zycze powodzenia jak bede miała kiedys dużo kaski i maz mi sie znudzi to tez przygarnę kropka i bede go sponsorowac takie mlode ciacho mmmmmmm - tylko musi być ciacho a nie pasztet :)

Gość Podniecamnie
Ciekawe jak wygląda obecnie życie seksualne autorki, czy posuwają ją jeszcze młodziaki?

Gość Jakis Koles
witam wszystkie mlode i starsze Panie, jeżeli zagląda tutaj jakaś kobieta zainteresowana zasponsorowaniem goracego młodego kochanka - prosze o kontakt :)

Gość darek kolo poznania
hejka laski i starsze fajne panie chetnie sie spotkam z wami na wypad jakis do baru restauracji i nie tylko i nie koniecznie za 700zł tak jak pisala predzej kolerzanka moze za darmo albo i mniej :-) zalezy od was buziaki piszczie Darekaa1121@onet.pl

Gość misiaczek6900
Witam Szukam kobiety ktora by mnie wspierala finansowo jestem przystojny napisz wysle foto 1mlody99@wp.pl buzki

Gość eva braun nr 13
gdyby dziewczyna szukał sponsora to cale forum okrzyknęłoby ją szmatą koorwą,leniem ktory daję ciała za łatwą kasę, ale jak chłopak szuka sponsorki to jest wszystko fajnie, wszyscy to rozumieją. przewrotość, ludzka nie zna granic.

Gość pabloss25
witam poszukuje sponsorki .Ja szczupły wysoki brunet 25 lat ,otwart y na każdą propozycję pabloss25@wp.pl

Gość marcin 23 toruń
szukam sponsorki z torunia

Gość szukam zaradnej kobiety
jestem leniwy pracy nie szukam, lubie dobze zjes wiekszos dnia siedze prz kompie albo gapie sie godzinami w telewizor i pije pifko normalny zemnie kolega, lubie tesz ruhanie oj lubie jak holera a holernie a zwlasca w tylek ale mlode lazki mnie nie chca a ruhanie tesz nie fhodzi w rahube

Gość wsamraz123
hmm dziwi mnie podejscie facetow teraz kazdy szuka sponsorki hehe...swoja droga do autorki...dla mnie to dosc dziwne ze sadzisz ze sie stara bardziej bo mu placisz...w sumie moze udawac zreszta nie wiem glupio by mi bylo brac pieniadze za seks...to nie jest "pomoc" jak to nazywasz skoro w zamian oczekujesz czegos...ale moze mi sie wydaje...i nie, nie oceniam Cie to moje zdanie tylko...sam tez zawsze o tym myslalem i troche zazdroszcze chlopakowi ;p hehe...sek w tym ze spotykalem sie z paroma dojrzalymi kobietami poznanymi na czacie...bardzo milo wspominam te spotkanie ale nigdy nie myslalem o pieniadzach a raczej fajnej zabawie...i zabawa byla...aha nie bede pisal jaki to ja zajebisty ;p ...ale moze jest tu jakas kobieta ktora nudzi sie czasem i lubi seks w sumie dobre polaczenie...zapraszam do konwersacji na wsamraz123@wp.pl

Gość Hykklo
@syudentka Wybacz, ale zapomniałem o tobie. Co do tych pań to nie zgodziły sie. Przykro mi... NIe jestem w stanie Ci pomoc. Ale moge ew. odpowiedziec na kilka twoich pytan. BO sam kiedys zadawalem pewne pytania i na cos moge odpowiedziec ;) jak co to wal smialo. moj mail. szybkanadia24@o2.pl To nie zart. To mail informacyjny, tak jakos mi wyszedl :)

witam wszystkie mile panie. chetnie spotkam sie z jakas pania na sponsorowane spotkanie. w gre wchodzi nie tylko seks ale takze wyjscia na kolacje do kina do teatru na spotkania biznesowe. mily przystojny inteligentny facet z pomorza. pozdrawiam

Szukam sponsorki z wielkopolski mam 27 lat wiek pani bez znaczenia mój adres oli999nat@wp.pl

Gość długowłosa 39latka
Jeszcze 30 latka zWwy poszukuje młodszego od siebie,niepalacego i fajnego chlopaka dla zdrowego dla nas obojga układu. Zostaw do siebie kontakt i napisz kilka słow kim jestes. Pozdrawiam

Gość kmyk
@długowłosa 39latka Patryk ok 24. Na co dzień pracuje w zabezpieczeniach technicznych. Szczupły, wręcz za szczupły :). ok 181 cm wzrostu. Na swój sposób przystojny, ale to kwestia gustu. Potrafiący rozmawiać na różne tematy, nie tylko te typowo męskie, ale także damskie.Choćby jaka sukienka dobra do danej torebki ;p. Początkujący producent muzyczny, który planuje otworzyć własne studio i zapalony maniak mocnych dźwięków elektronicznych. W sprawach seksu mogę ująć to tak. Że potrafię się dostosować do potrzeb kobiety. Ty płacisz, ty wymagasz ;) i chyba na tyle o mnie. mój kontakt hunk.87@o2.pl Nigdy nie zajmowałem się zawodowo tym sposobem zarabiania, ale już kiedyś przez to przeszedłem :) Co do reszty. Uzgodnienie na mailu :) Pozdrawiam serdecznie.

Gość wsamraz123
dlugowlosa 39-latka...tez jestem z wawy mam 24 lata 188 wzrostu i wage hmm okolo 95 kg...chetnie sie spotkam co do sponsorowanai to sie mozemy dogadac chociaz tak naprawde mi na tym nei zalezy...lubie milo spedzic poprostu czas i fajnie sie zabawic...jesli szukasz naprawde kogos konkretnego to daj znac na wsamraz123@wp.pl mysle ze sie dogadamy ;) ...

Oj "chłopcy" bo inaczej was nazwać nie można!!! poczytałem co tu wypisujecie i.... KOBIETY to nie są przedmioty.miejcie do nich szacunek- może inaczej:D przez dwa lata miałem kobietę która można powiedzieć ze pomagała mi finansowo w rożnych sprawach a ja za to spotykałem się z nią doradzałem czasem sam tez kupiłem jakiś prezent zabrałem do kina i po dzień dzisiejszy (ma juz stałego partnera ) również się spotykamy na rozmowy w większym gronie,wiec nie szukajcie na sile sponsorki tylko kobiety z którą wam będzie dobrze się widywać, rozmawiać. Pomyślcie sami co to za przyjemność będzie jeśli się tylko będziecie widywać dla sportu...????? wiktorberkow1213@o2.pl

Gość znam sie na rzeczy
znalazl sie moralny doradca, ha..ha..ha :-) meska dziwka

Gość wsamraz123
wiktorberkow1213 smieszny jestes hehe...pouczasz innych a sam jaki jestes wez sie ogarnij i przestan czytac te opowiadania w necie i wyjdz z domu hehe...

Gość kmyk
Bez obrazy panowie, ale facet wie o czym mówi. :)

Gość sfiksowany
wiecie chopaki. jest taki portal dla sponsorek nazwa amalo interesujaca. kiedys jeden kumpel mi podal linka. opowiadal ze zacznie sie w to bawic wkrotce tylko na silce troche przybierze. Pol roku minelo jak sie w to bawie, a on dalej sie wybiera na ta silke. :) Wyrzucilem prawie tysiac zlotych na wiadomosci tam, ale sie oplacalo. Pod wzgledem kieszonkowym, ale nie psychicznym. Ciupac taka stara fladre 47 ktora ma cyce po pas, az mnie lamalo. no ale czego sie nie robi dla kasy... A to trafila mi sie mila 26tka co wyrwala mnie na wakacje do Grecji, a to znowu trafilem na totalnie zboczona sliczna 36 latke. Ktorej ulubionym zadowoleniem lozkowym byly podania z dupy do ryja :), a pozniej daj takiej buzi :D osobiscie po 6 miesiacach odechcialo mi sie bawic w ten sport. Duzo sie nauczylem od tyc kobiet i kilka z nich chetnie podsunelo mi malutkie pomysli na rozkrecenie wlasnego biznesu. Plan ruszyl i idzie w przod, kasa zaczyna sie robic :)

Gość sfiksowany
wiedzcie jedno. To ciezki kawalek chleba do zgryzienia naprawde :)