Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahhahahahahhahahaha

Obczajcie to, ja dziś płakałam cały dzień ze śmiechu czytając tego bloga!!!

Polecane posty

a czym się różni miasto od wsi??? rodzajem wymowy??? właśnie że obraziłaś ludzi ze wsi głupia idiotko

Gość zielonaherbata1234567
aha, czyli ostra jesteś hipokrytką:) bo póki, ktoś się wystawia w necie, to można sobie po nim pojechać, ale jak by trzeba było się skonfrontować, to nie byłabyś taka odważna. Nie obchodzi Cię? Nie jest Twoją koleżanką? To po kiego w ogóle zabierasz głos?

Gość Ostry Baobab
Sorbet,do diaska Ona poroniła,rozumiesz?? Straciła dziecko !!

monia, ales Ty głąb straszny :O nie rozumiesz pytania?? nie interesuje mnie różnica między miastem a wsią tylko Cie pytam na jakiej wsi tak się nauczyłaś:( czytaj deklu ze zrozumieniem

jedno za drugim idiotko umiesz czytac? sama mi się kazałaś anty zająć więc Twój intelekt też ma dziury:)

Buhahahaha ile masz lat? W ogóle nie przyjmujesz do wiadomości prostych słów :D Gówno mnie znasz, więc daruj sobie moją rzekomą "hipokryzję" . Chyba żyjesz w jakimś swoim kosmicznym światku.

baobab, umiem czytać i widzę co ma w stopce, więc daruj sobie :O nie zmienia to jednak faktu,że za mądra to ona nie jest jak tak szybko w kolejną ciążę zaszła po poronieniu.... w tym sensie to pisałam, a nie żeby się wyśmiewać z jej straty :(

siostrzyczko- mam dużo więcej lat niż Ty i wiem, kto jest hipokrytą. odważna jesteś, bo piszesz tutaj, "anonimowo". Odważna jesteś, bo w grupie podobnych Tobie. Dorośnij.

mama_agatki jedno za drugim idiotko umiesz czytac? sama mi się kazałaś anty zająć więc Twój intelekt też ma dziury to moze posłuchaj rady zamiast tracić niepotrzebnie czas na jakieś brednie, które do mnie piszesz 🖐️

sorbet- :D bardzo nieudolne wytłumaczenie. Przeprosiłabyś po prostu, a nie kręcisz.

zielona wyluzuj. to teraz kazdy ma biegac za ludzmi na ulicy i mowic pani wyglada pieknie a pan to totalne bezguscie? nie pisz mi prosze, ze czlowiek idacy droga i laska wrzucajaca swoje zdjecia "modowe" do sieci w taki sam sposob wystawia sie na ocene, bo to guzik prawda. nasza szafiarka musi sie liczyc z opiniami internautow ale pani gienia spacerujaca droga niekoniecznie, bo nie stoi ona w gablocie i nie prosi ludzi o ocene jej wygladu.

zielonaherbata1234567 sorbet- bardzo nieudolne wytłumaczenie. Przeprosiłabyś po prostu, a nie kręcisz. nie zamierzam przepraszać i nie tłumaczę się tylko tłumaczę sens wypowiedzi, a to jest różnica herbaciany moherze:O

teraz napiszę coś w twoim stylu głupim: trzecim palcem z której strony od lewej czy prawej???

Gość przepraszam że się wtrącę
ogarnijcie się do kurwy nędzy to nie jest prawdziwy malinowy sorbet! Ma duże i zamiast l.

herbata nawiedzona jesteś :classic_cool: ale chyba dobrze Ci z tym ,więc jest ok. Strasznie przeżywasz coś z czego inni mają niezły ubaw p.s Nie wiesz ile mam lat.

malinowa dno- obraża ludzi, wyśmiewa wieś i jeszcze z mamą agatki się pogrążyła. IDIOTKA

14:36 [zgłoś do usunięcia] moniamonte malinowa dno- obraża ludzi, wyśmiewa wieś i jeszcze z mamą agatki się pogrążyła. IDIOTKA przeczytaj dziecko swoje wypowiedzi, bo trąci od Ciebie mega hipokryzją :O mama Agatki to dla mnie taki sam dekiel jak ty, więc nara trollu🖐️ nie moja wina,żeś ze wsi :)

smarkule jeszcze wszystkie jesteście. brakuje Wam taktu i szacunku do ludzi. Ale przyjdzie kryska na matyska i kiedyś zrozumiecie, że nieważne, czy w internecie, czy na ulicy, czy chodzi o osobę znajomą, czy zupełnie obcą, to chamstwo zawsze będzie chamstwem. 🖐️

zielona Ty mnie smarkula mozesz nazywac ale ja modowej szafiarki wiesniara juz nie? dobre :D

Słownik języka polskiego rz. ż IIa, lm D. ul | li, pot. z niechęcią, gniewem lub żartobliwie o dziewczynce lub niedorosłej, niedojrzałej dziewczynie "wieśniara" - ma znaczenie pejoratywne, w każdym przypadku

Słownik języka polskiego rz. ż IIa, lm D. ul | li, pot. z niechęcią, gniewem lub żartobliwie o dziewczynce lub niedorosłej, niedojrzałej dziewczynie to ja wybieram opcje zartobliwie :D