Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruzam A

Zdradziłam męża myśląc, że to koniec małżeństwa a teraz nie wiem czy powiedzieć

Polecane posty

jak ci wygodniej:P ostatecznie ja i tak bardzo się poświecę oglądając te zberezeństwa ale czego nie robi się dla nauki:P

"jak ci wygodniej" Ale w takim rozwiązaniu nie ma opcji "wygodniej" :P "ostatecznie ja i tak bardzo się poświecę oglądając te zberezeństwa ale czego nie robi się dla nauki" Już tak nie ściemniaj, później mi płaczesz, że akumulatorki w wibratorze nie wyrabiają, chyba poświęcasz najbardziej sieć energetyczną i ładowarkę :P

Ale w takim rozwiązaniu nie ma opcji "wygodniej" chcesz powiedzieć, że obie opcje są tak samo cool?:P Już tak nie ściemniaj, później mi płaczesz, że akumulatorki w wibratorze nie wyrabiają, chyba poświęcasz najbardziej sieć energetyczną i ładowarkę gdybyś mi go nie podkradał to by wytrzymały 😡

"Mimo, że według niektórych jestem "ch*jowy" to proponowałbym, żebyś zgłosiła swój temat do usunięcia, bo jak na razie z pobieżnej lektury dowiedziałem się, że masz brata, prawdopodobnie nie masz ojca, że trzy miesiące temu poroniłaś, że pracujesz i w Twoim małżeństwie było.. tak sobie. Poszłaś do łóżka z facetem, który jest singlem i kręcił się gdzieś w Twoim otoczeniu. Nie powiem jakie mam jeszcze podejrzenia odnośnie Twojej tożsamości, ale uwierz na słowo, że dość łatwo było na to wpaść." Czyli bardzo mało wiesz a dokładnie wiesz to co chcę by wiedzieć. Nie martw się, nie jestem głupia. Poza faktami jak poronienie, zdrada i moimi uczuciami nie ma wielu prawdziwych faktów.

"chcesz powiedzieć, że obie opcje są tak samo cool?" - skąd wiedziałaś? :P "gdybyś mi go nie podkradał to by wytrzymały" To jednak obiektywem "do środka", muszę czegoś poszukać.... :P

"chcesz powiedzieć, że obie opcje są tak samo cool?" - skąd wiedziałaś? zapytałam wróżkę anielę:P "gdybyś mi go nie podkradał to by wytrzymały" To jednak obiektywem "do środka", muszę czegoś poszukać.... spróbuj wyjąć przez gardło:P

"Czyli bardzo mało wiesz a dokładnie wiesz to co chcę by wiedzieć. Nie martw się, nie jestem głupia. Poza faktami jak poronienie, zdrada i moimi uczuciami nie ma wielu prawdziwych faktów" Skoro tak uważasz - to Twoje życie, tylko potem nie zakładaj topiku "mąż dowiedział się o mojej zdradzie". Mimo wszystko lepiej dmuchać na zimne.

Gość takajawarszawa
nie przyznawaj się do tego nigdy, dbaj o swoją miłość i o męża

Mimo wszystko lepiej dmuchać na zimne. uważaj na słowa. MS wiesz jak takim "dmuchaniem" rozdrapujesz rany?:P

"uważaj na słowa. MS wiesz jak takim "dmuchaniem" rozdrapujesz rany?" Nie wiem co masz na myśli a wypnij się przed zaufanym kolegą:P to się dowiesz:P ja bym ci wytłumaczyła ale ponieważ nie mam jak :P:P:P:P:P:P radź sobie sam :P

"a wypnij się przed zaufanym kolegą to się dowiesz" Dlaczego akurat przed zaufanym?! :) "ja bym ci wytłumaczyła ale ponieważ nie mam jak radź sobie sam" I licz tu na koleżankę.... :P

jak kolega koleżance tak koleżanka koledze:P

"a wypnij się przed zaufanym kolegą to się dowiesz" Dlaczego akurat przed zaufanym?! na innym topie juz lasia płacze, że kochanek chce wykorzystać jej fotki:P a nigdy nie wiesz, czy obcy nie ma telefonu z aparatem:P

"na innym topie juz lasia płacze, że kochanek chce wykorzystać jej fotki a nigdy nie wiesz, czy obcy nie ma telefonu z aparatem" Wiesz, ja obecnie mam zainstalowaną kamerkę... :P

O pardon! Ja nie twierdziłem, że "nie mam jak" pocałuj mnie tam gdzie sobie chcesz wsadzić kamerkę :P nie zamierzam napotykać na ścianę ignora:P

ups korekta tam gdzie juz ją sobie wsadziłeś :P

"pocałuj mnie tam gdzie sobie chcesz wsadzić kamerkę" W..... dłoń? :P "nie zamierzam napotykać na ścianę ignora" - jeśli Twoje zamiary nie kolidują z moim postępowaniem to OK :P

najwyraźniej kolidują :P i dłonią mi tu oczu nie mydlij:P

"najwyraźniej kolidują" nie wiem czy nie jest to wina dostawcy internetowego :P "i dłonią mi tu oczu nie mydlij" Co TAM robią Twoje oczy?! Jak u Picassa... :P Zbieram się:P 🖐️

yhy:P Zbieram się zgubiłeś początek :P "ro"