Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruzam A

Zdradziłam męża myśląc, że to koniec małżeństwa a teraz nie wiem czy powiedzieć

Polecane posty

oczywiście, że mam nie zamierzam znowu użyczać mankietu ZSowi :P

Dbam tylko o zachowanie demokratycznych zasad panujących na forum i proponuję założyć stosowny temat. W końcu musimy mieć wpływ na to, co czytam na kafe. A co do małej konkurencji to się w całej rozciągłości zgadzam. Jestem absolutnie ponad. :D

nic ci nie powiem:P nie lubisz mnie:P to zwierzać ci się nie będę :P i kablować też :P:P:P:P

"Dbam tylko o zachowanie demokratycznych zasad panujących na forum" W życiu uczuciowy liczysz na demokrację, zachowanie fair play i sprawiedliwy przydział zainteresowania? No to niezła z Ciebie optymistka vel jakiś potomek hippi komuny ;-)

nie lubisz mnie = mam powód, co wiecej, w ogóle się z nim nie kryję :P to zwierzać ci się nie będę - chyba ściemniać, w sumie dobrze na tym wyszłam, chwila oddechu i kablować też - no tak, na publicznym forum prawie wszystko da się utrzymać w tajemnicy, więc chyba słusznie ;-)

Lucy ale to nie Ty się będziesz wypowiadała na temat uczuciowy ale użytkownicy się wypowiedzą, co powinnaś robić, kiedy i jak.

to zwierzać ci się nie będę - chyba ściemniać, w sumie dobrze na tym wyszłam, chwila oddechu miałam dobre intencje:P ale skoro uważasz, że chciałam cię okłamać :P.................

"na temat uczuciowy ale użytkownicy się wypowiedzą, co powinnaś robić, kiedy i jak." No tak, ja przecież nie jestem szarą masą użytkującą ;-) "te dobre intencje mnie zdradziły?" miedzy innymi ;-)

Jeśli mogę zmienić temat, to coś mało ostatnio Zs-a widać.

brum więcej wiary w siebie:) ostatecznie skoro go nie ma - to nie może zaprzeczyć korzystaj i spokojnie uważaj to za swoją zasługę :P

Gość wiekszych debilek od was nikt
nikt nie widzial

Ike - ja jednak zachowam wstrzemięźliwość. Tak na wszelki wypadek.

Pomarańczo - mylisz się i to bardzo. Jeśli chodzi o inteligencję ike i Lucyny to jest ona bardzo wysoka. Co do mojej - przez skromność nie napiszę, że też.

Ike - przecież nie wszyscy mają ku temu warunki. :D Przecież wiesz, że dziewczęta się różnią od chłopców. :D

Gość brum lizodupie
rowy idz lizac na erotyczny