Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaAnia

BIAŁYSTOK młode mamy i ciężarne - poznajmy się

Polecane posty

Gość Aniluap
Witam moge dołączyć? tez jestem mamą z Białegosotku.

Gość Aniluap
Jestem mamą Zuzi, kotra ma 9 miesiecy (ur. 20 sierpnia 2010). Nie przeczytam wszystkich stron ale z tego co widze jest tu spore grono mamuś i jest z kim pogadac i nawet umawiacie sie na spacery super!!! Powiem szczerze ze mi tak brakuje spacerowego towarzystwa ze szok. Zadna z kolezanek nigdy nie ma czasu mimo ze mamy dzieci niemal w tym samym wieku ale zawsze po pracy cos trzeba zrobic i nigdy sie nie udaje spotkac. Mma nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona

Witaj aniluap :) jak juz dolaczylas to zostan z nami :) spotykamy sie przy budce z lodami naprzeciw wydzialu prawa (planty afkors hi hi) aniluap jak masz mozliwosc to chodz z nami na spacer- opanujemy cale planty he he ja dzis pilnuje 3 dziewczyny: 3,5 rpku, ponad roczek i swoja gwiazdeczke. troche to trudne zadanie ale daje rade :)

HEjka. u nas jeszcze gonitwa, dzis ostatni dzien rozanca. Ale juz jutro bedzue jako tako noromalnie. eM do roboty, zacznie sie codziennosc i ogolnie. Nowa Mamusiu. WITAKMY. Pewnie ze zostan z nami. Napisz nam cos o sobie i o Zuzi (moja bratanica ma tak na imie :)) Co do spacerow jutro sie nie piszem, musimy sie ogarnac po tym wszystkim. Ale tak za 2-3 dni ok. Nastepny dtydzien eM ma wolne wiec pewnie bedziemy wioskowac. A ze niedaleko od Bialego zapraszam mamusie z dzieciaczkami. jak macie jak sie zgrac i autko, to wpadac :D Rajka jak Maks?? Moja sie meczy gornymi jedynkami dziasla masakra, a wyjsc jeszcze nie chca. No i dziekuje za kondolencje.

Gość Aniluap
Dzieki za przyjęcie NowaTu24 ----> cóż ja mogę o sobie napisac jestem mamą małej diablicy Zuźki, strasznie żywiolowe to moje dziecko teraz nie do opnowania w domu, najchętniej stałaby przy szafce i otwierala drzwi wszedzie jej pełno. Jeszcze nie chodzi, troche przy meblach. Ja wrocilam do pracy kiedy mała miala 5,5 miesiaca i opiekujemy sie z mężem nia na zmiane, mąz do 14 potem do pracy ja po 14 jestem w domu jakos sobie radzimy chgociaz ciezko czasami bo sie mijamy niestety.

Gość Aniluap
mamaania ja dzis pilnuje 3 dziewczyny: 3,5 rpku, ponad roczek i swoja gwiazdeczke. troche to trudne zadanie ale daje rade ło matko niezła banda pewnie troche sie nabiegasz. A skąd az trojka z tego co rozumiem to jedna Twoja?

mamaAnia hehe fajnie ci jak ci poszło z dzieciaczkami :) ????jutro sie widzimy??? *****Nowa jakos przeszło samo wiesz :) oczywiscie z Tobą i twoją malutką ja też na spacer pujde tylko pisz o kórej :) Wiecie laski byłam z em dzis wczoraj i predwczoraj w parku koło zoo ale super zrobiony jest i ludzi mało wszyscy skupili sie na tym nowym przy plantach Aniluap witaj :) my wszystkich witamy z otwartymi ramionami :) tak jak nas witano :) słuchaj a gdzie chodzi twój mąż z małą do parku może koło teatru lalek???pytam sie bo opis pasuje do do zuzi którą mój synek Maksymilian ostatnio poznał :)i właśnie rozmawiałam o naszym forum z Zuzi tatą to kóra jutro idzie z nami na spacer????

helo :) aniluap- jedna moja gwiazdeczka a 2 przyjaciol :) oni pojechali do pracy, ich syn do dziewczyny na weekend a ja pilnowalam laseczki. bylo oki, nawet lepiej niz sie spodziewalam- wszystkie dziewczyny zlobkowe wiec przyzwyczajone, ze musza zasypiac gdy np inna placze :D no tak- dzis mamy spacer :) maz jednak z Ilutka zostaje w domu i przywiezie mi mala do pracy a ja z nia do B-stoku. mozemy potem pojsc w te miejsce co rajka mowi :) NowaTu- ja jeszcze znajde takze czas na nasz wspolny spacer, kurcze a rajka miala nas zaprosic na muffinki :D

Gość Aniluap
_rajka_ TAK poznałas mojego męża i moją córcię :) A tak w ogóle to dzien dobry :)

hejka dziewczyny jak tam????????????? ******* mamaAnia mufinki obiecuje z z ręką na serduszku -napioke tyle ze ........hihihi narazie unikam takich rzeczy na diecie dupke odchudzam :) Aniluap :) bardzo miły mąż :) a córeczka .....jak kazda mała ksieżniczka słodziak odważna dziewczyny mój bąbelek już marudzi ze na spacerek chce hihih :P sprzątam troszke poczekam do 10 i pujde do parku mamaAnia o kórej sie widzimy

Gość Aniluap
Ale wam fajnie ja musze w robocie siedziec. _rajka_ to słodki diabełek, z tego co moj mąz mówil to twoj synek spokojniejszy, przynjamniej mozesz na chwile odsapnąc

Witaj aniulap! :) Dziewczyny, to dziś o 14.30 się wizimy na plantach? Ja bede na pewno. Nowa - dobrze, ze jakos sie trzymasz. Zanim sie obejrzysz wszystko wroci do normy. mamaAnia - no, nie lada wyzwanie z 3 bąbelkami zostać sam na sam, hihi;) A u mnie weeekend leniwie, właściwie przeleżany, no i troche ogarnęłam bałagan w domu. Tak mi się urlop zaczął:) Dziś spacerek i SR po południu. Pierwszy raz pójdę na ćwiczenia dla brzuchatych;) Jeszcze nie puchnę, ale jak długo siedzę, to plecy bolą.. może te ćwiczenia trochę pomogą.

hejka z rana zaraz lece do pracy (choc wole zostac z mala) aniluap - zobacz jaki swiat maly, moze nastepnym razem Ty do nas dolaczysz po pracy? sierpniowa mama i jak po SR? podobaly sie cwiczenia? mamaG wogole o nas zapomniala.... bielszczanka a Ty juz odliczasz dni (a moze juz urodzilas,co?) lapia, nowaTu- pozdrowka dla Was i dzieciaczkow

Gość Aniluap
Witam dopiero poranek a juz slonce pali mamaAnia----> bardzo chętnie dołacze po pracy ale w taki upał wychodze z Zuza dopiero po 17 po podwieczorku a mąz wychodzi rano po 10 tak na godzinke bo potem jest niedowytrzymania a takiemu malcowi tez jest gorąco. jak jest chloniej to zawsze wychodzimy po 15 i wracamy na podwieczorek o 17 mamy juz raczej stale godziny spacerow. Takze jezeli ktoras z was wychodzi po 17 to z przyjemnoscia dołącze. A fakt świat jest bardzo maly a Bialystok to juz w ogóle.

Ja tez z Patrycha wychodze z rana i wieczorem. Nie dozniesienia sa te upaly. Aniluap a z jakiej os jestes?? kto sie pisze na odwiedzenie mnie na łsi?? :D

Gość Aniluap
NowaTu24-----> os. Przydworcowe ale blizej lipowej praktycznie przy

Aa no to blisko rajki mieszkasz ja na dziesiatkach. Przynajmniej blisko do praku macie.

heja dziewczyny bliziutko mnie :)mieszkasz aniluap Nowa jak tam normuje sie wszystko powolutku??????

nowa a kiedy dokladnie jedziesz? ja bym chetnie sie dolaczyla ale cos mi sie zdaje ze przyjaciolka w weekend robi grila z okazji 2 rocznicy slubu i pewnie nas zaprosi... aniluap ja mieszkalam kiedys na lipowej i bylo zajefajnie bo wszedzie blisko tylko w nocy troche wkurzalo towarzystwo i samochody jadace po kocich lbach :)

Gość bielszczanka 88
mama ania , jeszcze wszystko przedemną :-) wczoraj miałam ktg pierwsze i niccccccccccccccccc się nie dzieje. a termin mam w sobotę

MamaAnia ja bede tam prawie 2 tyg. bo eM ma urlop. Tylko do Bialego bede wpadac na pranie i zakupy. Bielszczanka- trzymam kciuki za szybki i pomyslne rozwiazanie. Oj chiba burza bedzie :)

MAMA ANIA ----> nie zapomniałam brońcie panie boże :) tylko całymi dniami poza domem,wracam padnięta.a jak w domu sporadycznie jestem to nadrabiam domowe obowiązki.wstaje przed 6 kładę się po 24 grubo i tak w kółko.czasami mam chęć wszystkim odpisać,a nie ma jak. a ty dziś jak cię widziałam ze spotkania wracałaś?

mamaG ja wracalam z pracy. pracuje od 7 do 14 i pedem do domku do Ilonki Dzis ugotowalam jej pierwszy kisiel (sama robilam a nie z torebki) :D jadla jak szalona, dodalam pol jablka starkowanego i 2 truskawki przetarte sierpniowko jak tam zdrowko? czyzby Ci wycisk w SR kobieta dala, ze nie piszesz? hi hi p.s. sliczna z Ciebie kobieta nowa- pomyslimy, zobaczymy a bedziesz miala neta na łsi? czy tylko kom?

Gość Aniluap
Witam po calym dniu na polu walki :) Dobrze ze popadało to przynajmniej powietrze inne.

zKom to napewno, neta wezme ale nie wiem czy play bedzie mial tam zasieg, bo jeszcze nie bralam.

Ah... jak mi źle jak tak poczytam, że się spotykacie 😭 w sensie, że ja nie mogę być na tych spacerkach ;/ Może ma któraś wolny etat w Białym? ;p albo dwa :D

:D to jakbym wróciła do Białego to byśmy we dwie siedziały i nic nie robiły plus mój mąż na dokładkę :)

aniluap ale Zusia jest przesliczna! Na zdjeciu to taka mala kokietka a oczka ma takie duze jak moja Ilonka. aha! tu na forum teraz jest najstarsza z dzieciaczkow :) przypomnialam sobie, ze dziewczyna z nadzieją cos dawno sie nie odzywala.... lapia to Wy tak za praca raz w Tykocinie raz w Grajewie? kurcze strasznie bym chciala bys tez do nas na jakims spacerze dolaczyla :)