Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanyFacet.

moja kobieta stała się aseuksualna :(

Polecane posty

Gość na bank ma kogoś
tylko pewnie nie wie jak Ci to powiedzieć , żeby Cie nie zranić i czeka aż sam zrezygnujesz

Gość wunderil
w końcu ktoś konkretny się wypowiedział.. mam na mysli post "ence pence w ktorej" taka jest prawda.. kobiety oczekują nie wiadomo jakich pomyslów i w ogole urozmaicenia w zyciu od faceta, jednoczesnie dajac mu tylko tyle, ze rozłozy przed nim uda... heh zalosne, gardze takimi kobietami pozostaje mi tylko miec nadzieje, ze istnieja cudowne kobiety na tym swiecie (osobiscie spotkalem sie tylko z jedną taką... )

Gość po prostu paula...
a ja powiem tak - Twoja dziewczyna okazuje kompletny brak szacunku - Tobie i Waszemu zwiazkowi - jezeli nie stac jej nawet na szczerą rozmowę to...zrobisz z tym co zechcesz, tylko prosze Cie - nie płaszcz się przed nią bo nie ma nic bardziej żałosnego - facet musi znac swoja wartosc, tylko wtedy moze byc strakcyjny:)

Gość dwsaafssdvsszvzs
Dla mnie to proste. Sama miałam taką sytuację z facetem, na początku było ciekawie bo był jakiś element niepewności, a potem... Facet wręcz prosił o seks przy każdej okazji, i strasznie mnie to zaczęło obrzydzać. Ciągle się łasił i za mną chodził i po prostu miałam dosyć. Wiedziałam że mam go na każde zawołanie.. co prawda czasem udawał obojętność, ale za chwile znowu to samo. A to jego udawanie "obojętności" też było słabe bo siedział obrażony w kącie aż mi sie chciało śmiać. Rada -daj jej spokój. Udaj że seks cie nie kręci tylko nie przez obrażanie się tylko przez robieni razem innych rzeczy jak gdyby nigdy nic. rób tak przez 3 tyg conajmniej. Obrażanie się jest żałosne.

Gość na bank ma kogoś
ja jestem taką cudowna kobietą :classic_cool: nie leżę jak kłoda tylko inicjuje seks lubię urozmaicać i wdrażać ciekawe pozycje a łóżko służy mi jedynie do spania a nie do kochania są ciekawsze miejsca na seks :p

Gość urocze czy komiczne
od razu mowilam! ON JEST ZA DOBRYM (EGOISTĄ?) hahahaah Świetny temat, dawajcie dalej.. szkoda tylko ze autor juz sobie poszedł, bo ciągle nie wiemy czy ona miewa orgazmy:P

Gość jhgvfgh
jeśli kobieta przez dłuższy czas przestaje miec ochote na sex ze swoim partnerem to są tylko dwa powody: 1) ma kogoś... 2) przestałeś ją kręcić ewentualnie... 3) boi się ciąży (ale skoro wczesniej była taka bojowa w te klocki to chyba ta opcja odpada) i aseksualność to 4

Gość tepiekurwyjebane
post "dwsaafssdvsszvzs" pokazuje jakie jestescie pojebane i nielogiczne facet sie stara, chce dla was jak najlepiej a wy kurwy jebane zaczynacie go olewac i nie chcecie go juz miec JA PIERDOLE!!! TEPE KURWY!! zabic was szmaty :O I NIECH MI NIKT KURWA NIE MOWI ZE ZWIAZKI SIE ROZPADAJA PRZEZ FACETA BO ODRAZU ZAJEBE!!!!! zawsze jest wina po stronie tych szmat... a ten temat DOSKONALE to pokazuje

Gość śmiać mi się chce
jak czytam wypowiedzi naszych szanownych Panów w stylu "tepić kurwy", "szmaty" i tym podobne epitety. sami frustraci są na kafe czy jak? taki na przykład Pan wyżej. z kilometra czuć ze facet ma problem, może kompleks.Nie kazda kobieta gra ze swoim facetem seksem bo to szczyt dzieciniady. wiec skoro Wam tak żle to zostańcie wszyscy gejami i dla naszego dobra taki Autor czy ten nade mną niech omijają kobiety z kilometra. I jeszcze jedno, Gdyby nie te "szmaty" to byscie sie debile pozabijali. Cztery metry piachu i trzy metry mulu

Gość ujma!
Koleś nie przyjmuje do wiadomości, że jest kiepski w łóżku. Miałam kiedyś faceta, który miał przedwczesny wytrysk. Rozumiem raz, dwa może się przydarzyć ale ciągle? Nie ma po co się brudzić. Mówiłeś, że po szybkim seksie jeszcze pieścisz ją palcem. To nie jest przyjemne. Większość kobiet nawet nie wyczuje tego twojego paluszka po penetracji penisem, jeżeli jest naprawdę podniecona. Więc CI powie daj mi spokój.

Gość dontdontodnt
żałosne jestescie... udajecie tutaj, ze sexicie sie ze swoimi facetami niby z łaski.. ze robicie im kurwa ŁACHE ze nogi przed nim rozłozycie heh glupie tepe szmaty.. gdyby nie my, to niemial by kto was bolcować glupie pindy gardze kobietami, ktore uwazaja, ze dla faceta najwazniejszy jest sex i same z siebie nie wychodza z inicjatywą a po kątach prują sie jak kurwy jebane, z facetem ktory ma wyglad i kase..

nei chce cie straszyc, ale moja znajoma tez odmawiala chlopakowi bo niby nie miala ochoty, a okazalo sie, ze juz miesiac ma kogos innego... ale w twoim przypadku moze byc inaczej, sprobuj z nia pogadac od nowa i od nowa, wierc dziure w brzuchu, rob wszystko by sie otworzyla, a nie tylko OK kiedy mowi, ze nie ma ochoty!!! A moze cos sie zmienilo w jej zyciu? Zaczela prace, studia, nie wiem... Nie nazywajcie jej od razu szm*ta, bo przyczyny moga byc rozne. Trzymam kciuki!!!:)

Gość ZałamanyFacet.
Oczywiscie, że zawsze może byc opcja ze kobieta kogos ma na boku (wy jestescie do tego stworzone) acz kolwiek.. staram się tą akurat opcje wykreślić, ponieważ jej po prostu ufam.. ona mnie zapewnia, ze nikogo nie ma i mowila mi, ze jakby kogos poznala to by mi powiedziała swoją drogą ostatnio jej zrobilem lekka scenke zazdrosci (nie odbierała telefonu bedac na imprezie) i napisalem jej pare smsów ze pewnie sie z kims zabawia to mnie potem zjebała, ze takie pierdoły pisałem, ze jej nie ufam, że skoro jestesmy razem to jestesmy itp takze.. no opcja, ze kogos innego ma raczej odpada (ale wiadomo, nigdy nic nie wiadomo)