Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WayneCramp

Nie spełniam wymagań żadnej kobiety - i co teraz?

Polecane posty

Gość WayneCramp

-Nie mam setki znajomych - ostroznie dobieram przyjaciol - mam ich dwojke, znajomych tak naprawde nie potrzebuje , chcialbym byc towarzyski -ale nie umiem - nie jestem jakoś specjalnie piekny - mimo 26 lat , mam twarz (mozecie wierzyc lub nie ) gnojka z gimnazjum - z tego powodu pewnie tez zadne nie zwracaja na mnie uwagi za wyjatkiem dziewczynek 12-15 lat :/ - nie mam czym zaimponowac - dopiero co skonczylem studia , nie mam samochodu , bogatych rodzicow , zainteresowan typu wspinaczka czy nurkowanie, ot zwykly facet , szaraczek i jak ja mam się przebić w tym swiecie Ewy Drzyzgi i pokolenia mtv ????

Gość wiesz mi się
już po tym opisie wydajesz atrakcyjny... ja osobiście mam dosyć cwaniaczków którym wydaje się że mogą mieć każdą....

Gość WayneCramp
i co robić ? :o na sympatii szukałem - pisały same dzieci :(

Gość Do Wayne....
Dlaczego uważasz że każdej?A młoda twarz może świadczyć o tym masz dobre geny...

Gość zmiejszyc wymagania
isc do burdelu, szukac przcietnej dziewczyny nie jakiejs pieknosci

Gość oooo jezuuuu
facet który siedzi na kafe to pipka. poza tym łatwiej siedzieć i marudzić niż coś działać, prawda? jesteś nudny, w tym twój problem.

Gość stary daj se spokoj
z laskami tylko same klopoty i od swieta seks nie warto

"Zacznij od dyskotek w gronie znajomych, czy wypadów do pubu na piwko." Na dyskoteki chodzi plebs i patologia. W pubach same ćmy barowe i przyszli członkowie klubu AA.

Gość darker sam jestes jak patologi
anime i ksiazki.. mol ksiazkowy. To ze znasz same dupodajki dyskotekowe to tylko twoja wina widac w takie celujesz

"darker sam jestes jak patologia anime i ksiazki.. mol ksiazkowy" Straszne. Tylko wódki i dragów brakuje a wtedy byłbym zajebisty. "To ze znasz same dupodajki dyskotekowe to tylko twoja wina widac w takie celujesz" Na dyskoteki nie chodzę. Byłem trzy razy, popodpierałem ścianę i poszedłem do domu. A co do dziewczyn to zwykłe z uczelni, szkoły to były.

Gość tak siedzialy tak jak ty
caly dzienw domu i czytaly ksiazki 🖐️ czekajac ze facet sam sie zjawi 🖐️

może zainteresuj się mężczyznami? :p

"tak siedzialy tak jak ty caly dzienw domu i czytaly ksiazki czekajac ze facet sam sie zjawi" I tak każda siedzi w domu lub w klubie i czeka aż się jakiś zjawi. Niski poziom argumentów daje pewne podejrzenia co do ich autorki.

Gość WayneCramp
dobra mogę isc na dyskoteke.... ale co wtedy gdy trafie wlasnie na taką patologię ?

"ale co wtedy gdy trafie wlasnie na taką patologię ? " Nic. Tylko pilnuj portfela.

Gość darker widac ze uczelnia
jednak nie rozwija inteligencji nawet po nich jestes wciaz glupi :(

Gość Do Wayne....
Po co na dyskotekę..nie lepiej do jakiegoś muzeum,teatru itp.może tam jest szansa że nie będą tam tylko dyskotekowe małolaty....

" darker widac ze uczelnia jednak nie rozwija inteligencji nawet po nich jestes wciaz glupi " Żadna uczelnia nie rozwija inteligencji. Ludzie którzy odnieśli największy życiowy sukces zostali albo z nich wyrzuceni albo w ogóle nie podchodzili. Steve Jobs tak dla przykładu. Teraz sobie wygoogluj kto to taki bo na kafe tego nie przeczytasz.

Gość Ginjal
odpuśc sobie dyskoteki, odnosze wrażenie że nie jesteś typem który poznaje kobiety w ten sposób poza tym to są bardzo płytkie znajomości na ogół po ciemku i po alkoholu, szaleć to każdy potrafi a rozmawiać nie każdy jesteś młody zapisz się gdzieś na jakiś kurs czegoś nie wiem, język, studia podyplomowe, kurs jakiś, przynajmniej masz szanse spotkac kogos o podobnych zainteresowaniach pozdrawiam i zycze sukcesu

Gość jołjoł
pff przesadzasz. to że masz młodą warz tylko sie cieszyc idz na impreze potancz usmiechaj sie tam sa normalni ludzie np ja:) uwielbiam tanczyc i sie bawic jestem normalna studiujaca i wartosciowa dziewczyna:) uwierzyc w siebie. ajakie studia skonczyłes? co z tego ze nie masz samochodu no bez takich mi tu.. chyba ze jestes materialista ze sie tak tym przejmujesz.

"jestem normalna studiujaca i wartosciowa dziewczyna" Ową wartość mierzymy w marokańskich rublach...

no powiedzmy to głośno :D na dyskotekach nie poznaje się partnerów życiowych, ew. kogoś na szybki numerek :) ja bym na miejscu autora nie szukała po knajpach, bo skoro nie czuje się częścią pokolenia mtv to nie będzie się dobrze czuł w dyskotekowych klimatach :classic_cool:

Gość darker ma racje
anime to wartosc i zainteresowania i kazda kobieta powinna kochac takiego faceta :D:D:D

"darker ma racje anime to wartosc i zainteresowania i kazda kobieta powinna kochac takiego faceta " Akurat anime to dla mnie jest a nie dla was. A facetów to wy kochacie wprost proporcjonalnie do ich portfela i bajeru.