Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku ratunku

Mam na cały miesiąc 60 zł HELP!!!

Polecane posty

Gość Greeeeeeccccccyyyyyyyy**17
A moze sprzedaj nerke?

Ja tez mysle ze troszke spanikowalas.A do Mopsu mozesz sie zwrocic o jednorazowa zapomoge.Ok 150 zl.Maja cos takiego przewidziane.I korzystaj, w koncu po to ida podatki by ludzie ktorym sie noga podwinie skorzystali a nie tylko pijaki.Pociesz sie ze wiekszosc z nas byla w takiej sytuacji jak ty, dasz rade.Powodzenia.

Gość OJ trudno ale można przeżyć
Ryjekkk ma rację w Caritasie nie wyjdziesz bez pomocy, więc głowa do góry:)

Gość przezyjecie ;)
można też do lasu się wybrać nazbierać grzybków, a później udusić z kluskami.

Gość maciejka9
Lidia-cholera jak ja mam dosyc takich madral jak Ty na tym forum!!Przeciez dziewczyna pisze ,ze pracuje i ze zostawaly by jej na druga prace tyko noce,ze to jednorazowa sytuacja a poza tym potrzebuje pieniedzy natychmiast wiec co myslisz,ze po 1 dniu znajdzie dodatkowa prace i ktos jej zaplaci z gory za miesiac?? Wiec po co takie gadanie..

Strasznie szkoda mi sie Ciebie zrobilo:( Zwroc sie do MOPSu oni maja magazyny zywnosci i na pewno dostaniesz-chleb,ser,cukier,kasze,make Gdzie mieszkasz autorko?Moze ktos z Twojej miejscowosci Tobie pomoze?

Gość chduchdsuvhfdsuvhfdsufvhdifd
w kauflandzie maja tez fasole w sosie pomidorowym w puszcze z około 1 zł, bardzo smaczną, szpinak też w markecie mrozony jest niedrogi

Pisałaś o bracie, może pójdzie chociażby na ulotki? tam jest możliwość że już po tygodniu wypłata będzie...

Gość ratunku ratunku
ryjekkk idź legalnie do Caritasu tam nikt cię nawet o dochody nie zapyta ,tylko kto pracuje ,ewentualnie nie dostaniesz nic dla ciebie,ale dla matki i brata dostaniesz Jeśli tak faktycznie jest, to wezmę urlop na żądanie i pójdę. Na razie tylko dzwoniłam. Dzięki wielkie za pomoc. Omówię z mamą wasze rady i zrobimy listę zakupów :))) Naprawdę jestem wam strasznie wdzięczna.

Gość przezyjecie ;)
Jeszcze tez warto zrobic cos takiego domowe cebularze przepyszne i tez tanie Przepis : Wyrobić ciasto drożdżowe, postawic do wyrosniecia pod wilgotna sciereczka w misce. Nastepnie ciasto rozwalkowac i wylozyc na wysmarowana blache, ciasto tez wysmarowac olejem, na wierzch wylozyc pokrojona cebulę i upiec na zloty kolor :) Życzę Ci powodzenia i tego żebyś wytrwała, nie tylko tobie teraz ciezko :)

Gość ratunku ratunku
ja mam za duzo jedzenia tez.. zmarnuje sie. jestem ze slaska. naprawde nie chcesz pomocy? to zaden wstyd:/

Gość ratunku ratunku
O ulotkach nie pomyślałam, może faktycznie :) Sąsiadka podzieli się pomidorkami :)) A karmy dla psa na szczęście zrobiłam zapas ze dwa miesiące temu, tak samo jak środków czystości, ufff.

Gość przezyjecie ;)
może być jeszcze zupa grochowa, troche starej szynki skroic i grochu kostka rosolowa i da rade :)

Gość do do ratunku ratunku
kurcze niechcacy sie pod ciebie poszylam. sorryyy;)

Gość ANONIMOWA ANONIMOWA
wierze ci i strasznie wspolczuje... PODAJ MI NUMER KONTA PRZELEJE CI CHOCIAZ 50 ZL ZARAZ

Czytałaś ten przepis na krokiety ziemniaczane? Naprawdę wrto go mieć bo są pyszne:)

Gość przezyjecie ;)
podaj konto cos podeslemy :)

Gość ratunku ratunku
ratunku ratunku ja mam za duzo jedzenia tez.. zmarnuje sie. jestem ze slaska. naprawde nie chcesz pomocy? to zaden wstyd:/ Powiedziałam mamie i właśnie mnie uświadomiła, że ten topik może wyglądać jak próba wyłudzenia czegoś :( Absolutnie nie taki był mój cel. Przepraszam, że tak się bronię, ale chyba bym naprawdę nie umiała ot tak, wziąć :( Wiem, że żaden wstyd, póki to ja komuś coś daję ;) Odwrotnie pewnie bym skamieniała...

Gość ratunku ratunku
I naprawdę, nie chcę od was pieniędzy, broń Boże. Dziękuję, ale dam radę :)

Gość ANONIMOWA ANONIMOWA
tylko podaj jak najszybciej bo mam malo czasu ja z netu z przelewami na bakier:) i troche mi to zajmie ;)

Podaj konto to kto bedzie mogl pare groszy podesle:) nie wstydz sie prosic o pomoc:)moze kiedys Ty bedziesz mogla komus sie odwdzieczyc:)

Gość iduuuuuńka
w takim razie przepraszam ale w natłoku tych idiotycznych tematow nie jest sie w stanie odróżnic prowokacji od prawdy nie czytałam dokladnie inie wiem czy pisalas juz ale moze rodzina może pomóc sytuacja w jakiej sie znalazłaś jest ciężka i rozumiem ze moze byc ci ciezko prosic o pomoc ale mysle ze jest ci ona potrzebna bo nawet jesli dasz rade wyzyc za 60 zl to beda to posilki tylko zapychajace nie ebdzie w nich wartosci odzywczych, witamin sama piszesz ze to pierwszy raz sie zdarzyło wiec popros kogos o pomoc piszesz ze jestescie we trojke wiec mysle ze to ty maz i dziecko, a nie sadze zeby takie odzywianie przez 3 tygodnie dobrze wplynelo na zdrowie dziecka i oczywiscie wasze moze4 uda ci sie pozyczy jakas kwote od koleznaki mam nadziej ze rozwiazesz ten problem zycze ci tego bardzo

Gość ANONIMOWA ANONIMOWA
daj spokoj i nie rob scen;) nawet przez chwile nie pomyslalam ze chcesz cos wyludzic babo jedna ;) dawaj ten nr

Ja też mogę coś wysłać nie dużo ale zawsze:)

Gość ratunku ratunku
ANONIMOWA ANONIMOWA tylko podaj jak najszybciej bo mam malo czasu ja z netu z przelewami na bakier i troche mi to zajmie 19:41 [zgłoś do usunięcia] Brzydula30 Podaj konto to kto bedzie mogl pare groszy podesle nie wstydz sie prosic o pomoc moze kiedys Ty bedziesz mogla komus sie odwdzieczyc Dziewczyny, dziękuję bardzo, naprawdę. Nie wiem, kim może być ANONIMOWA, ale Brzydula30, ciebie tu widuję (tak, bywa, że siedzę na kafe). Naprawdę nie ma takiej potrzeby ;) Wasze wsparcie duchowe mi wystarczy :) Mama nie wiedząc, że tu piszę właśnie wpadła na pomysł pożyczenia jakiejś kwoty od jakiejś swojej starej koleżanki. Czy się uda, nie wiem, ale póki co nie będę wyłudzać pieniędzy od ludzi z forum ;) To byłoby nieuczciwe :O Poza tym tak czy siak muszę się nauczyć zarządzać tym, co mam, bo własnie zdałam sobie sprawę, że przez to wszystko nie mamy żadnych oszczędności - wszystko przejedliśmy :(

Gość skada
sama zupa to sie ludzi nie najedza. tak strasznie mi Cie zal w tym momencie. z jakiego miasta jestes? mops to dobry pomysl. mozesz tez zajrzec do piekarni czy nie maja jakiegos tanszego chleba na sprzedaz, zawsze mozesz powiedziec, ze masz hodowle krolikow albo cos w ten desen. ja kupilabym duzo makaronu , przecieru i cebuli. na studiach na takim podstawowym spaghetti zylam tygodniami. pamietam, ze mortadela w biedronce byla tania i dobra. kopytka itez dobry pomysl. albo cos co u nas nazywa sie fusier- tluczone ziemniaki z maka ziemniaczana i odrobina mleka, roluje sie w placuszki i smazy, tez zapycha. chleb mozesz zawsze odswiezyc nawt jesli jest juz czerstwy.

to umowmy sie tak,ze jak nie zalatwisz nic w caritasie czy MOPSie to napiszesz mi nr konta na maila:) badz dzielna ale naprawde moze byc trudno wiec pisz:)