Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 20

mam 20 lat i chce dzidzie.kobiety po 30 prosze nie wchodzcie

Polecane posty

Gość michalina07052010
Przecież nikt się ciebie nie czepia :) Tylko nam się w głowie nie mieści taka naiwnośc i głupota a tak poza tym wszystko ok :)

Gość kikajunga
Fotel to ja cie naprawde podziwiam. Praktycznie wychowanie na ciebie spadlo. Powiem szczerze ja bym nie dala rady.

Gość kikajunga
Ja i przy zaplanowanych bym nie dala rady :D Mnie sie wydaje, ze Fotel to dobra i spokojna dziewczyna i zycze jej jak najlepiej. Oby ten maz nie okazal sie jakims dupkiem, niech juz wraca i pomoze tej dziewczynie.

Gość michalina07052010
Dokadnie, zaplanowali ciąże i to, że fotel je wychowuje sama, a mąż tylko robi dzieci. Nie wyobrażam sobie być w ciąży i nie przeżywać jej razem z mężem.

Gość michalina07052010
Nie sądzę ale życzę Ci tego z całego serca.

Dojrzałość to również tolerancja.. Wy nadal przekrzykujecie się, kto ma "lepiej", co świadczy o spełnieniu, pozycji człowieka. Jedni stawiają na ustawiczne kształcenie (kosztem np. założenia rodziny), innym wystarczą studia i spełniają się przede wszystkim w rodzinie. Dajcie spokój, wałkujecie te same tematy w kółko.

ciekawe, jak ludzie chcą dzielić karierę i małe dzieci... moje szefowe na 5 dni roboczych w tygodniu 3-4 dni spędzają w samolotach latając po calej europie, a jak nie latają to siedzą w biurze do wieczora a potem jeszcze na kolację z kontrachentem, a to zarząd a to goście a to huk wie co jeszcze... wczoraj aż mi było jednej szkoda, aż zielona ze zmęczenia, zasmarkana, ale co, dzisiaj bladym świtem wsiadła w następny samolot... 45 lat, ani męża ani dzieci, bo nie ma czasu, nawet psa sobie nie kupi, bo się śmieje, że zdechłby bo jej ciągle nie ma ja kiedyś chciałam karierę robić, ale jak na to popatrzałam, to mi się odechciało pracuję sobie spokojnie od 8 do 16 a potem zamykam drzwi i mam w d... może inaczej by to wyglądało, gdyby nie zachciało mi się dziecka w wieku 35 lat, starsze było odchowane a ja wolny elektron ale jak ktoś rodzi dziecko przed 40, to może zapomnieć o karierze, jeśli chce z nim spędzać czas a jeśli nie chce, to po kij mu dziecko? i bardzo to polecam :)