Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika000000

kolacja na dzien chlopaka - niewypał :(

Polecane posty

Gość ginaaaaaa
Oj rozbawila mnie ta historia :) A to wlasnie dlatego, ze twoj facet jest po prostu typowym facetem i nie ma sie czego obawiac. Mysle, ze oni nawet nie rozumieja o co chodzi w tych swieczkach, kolacjach, nastroju... Tacy juz sa, inni niz my.

Gość fallusia
To tak, jakby facet kobite na dzień kobiet zaprosił na striptis (damski oczywiście), a potem by postawił w domu na stole piwko, czipsy i zaproponował ogladanie formuły 1 :P I jeszcze by sie dziwił, czemu nie jest zachwycona :classic_cool:

Gość angelika000000
hehe .. tak sobie czytam co napisalyscie wszystkie i stwierdzam, ze chyba za duzo od niego wymagam :) rzeczywiscie mamy rozne oczekiwania i pragnienia i nic sie na to nie poradzi :)

Gość sambina
a ja powiem szczerze, ze nie raz robilam takie niespodzianki dla mojego faceta i on jakos potrafil zareagowac radosnie, pocalowac w czolo, podziekowac za wszystko i patrzyl na mnie z miloscia. kazdy facet jest inny ale to prawda, ze wiekszosc facetow poprostu nie ma w sobie tych drobin romantyzmu i ciezko im w takich sytuacjach zachowac sie odpowiednio do naszych oczekiwan:)