Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Co wiecie o zielonoświątkowcach?

Polecane posty

jka zwricilaś uwagę - tematy o psich doopach a nawet o ludzkich malo nas obchodzą -a jestęsmy w jednosci tam gdzie jest poruszana problematyka Slowa Bozego . tak to już jest - jednych interesuja psie doopy - a innych Bóg :):):)

co do twojej prośby - czytam Biblię w pewnym porżadku i nie zamierzam z tego rezygnować. a ty nie rozumesz tego co do ciebie pisze - ja nie tylko nie podważam istnienia szatana - ja wierże ,ze on jest . roznimy sietylko podejściem do niech - dla cieie on jest niczym bank spelniajacy marzenia - a dla mnie to klamaca i zabójca .

co dk klątw - nie mozesz mi niczego zrobić - powiem kolokwialnie - ty i twój pan jesteście dla mnie za cieńcy . dlaczego ? ano dlatego ,ze chroni mnie ktoś o wiele potężniejszy niż twój zabojca . Ktoś , ktorego moc jest podnad zrozumienie nawet diabla - ale on ja wyczuwa i nigdy nie zbliza sie do Swiatla . a ja stoję w Jego kręgu . zrozzumialam to juz dawno - ,ze moje bezpieczeństwo nie zależy ode mnie - ale od Boga . Który jest moją Tarcżą i Skalą . poczytaj Biblię - zobacz kim jest Bóg - nie pozwól sie oszukiwać .

witam Licencje Zaraz Padnę ŻONA LUCYFERA 666 interesuje mnie fakt dlaczego wszystkie osoby które włażą z w d**e kamelii lecą za nią na kazdy temat jak cmy po omacku nawet gdyby to było jazgotanie o psiej dupie one zaraz sie za nią pojawiają czuje ze to janka :D poza tym wypisuje straszne głupoty :o :D ze jest zona lucyfera burego :o :D przekaz swojemu lucyferkowi ze, jest głupkiem :o :D

15:24 [zgłoś do usunięcia] licencja try cichutenkoo- to jednak masz bzika na moim punkcie co ? ... tak Licencjo uwielbaim Cię .....🌻

po pierwsze pana to masz Ty ja nie jestem ciemnym umysłaem słuzacym komus ja robiE to co lubie bawie sie z nim , jak mąż z zoną i albo jestes tak ciemna albo tępa ze nie masz pojecia co oznacza termin popasc w zatarg z osobą zajmujacą się czarną magią a biblie mozesz sobie na głowie ponosic zeby nie dostac skrzywienia kregosłupa po drugie dlaczego wypowiadasz sia za zaraz padne ? po trzecie twoja lizjdupa złoty juz przyleciała jak piesek na aport zaraz mu odpowiem na pytanie

DLA MNIE JESTESCIE ZEREM JAK MOZNA STAWIAC SOBIE ZA WZÓR KOGOS KOGO NIKT NA OCZY NIE WIDZIAŁ I MÓWIĆ NA SIEBIE '' SŁUGA BOZY'' PONIZACIE SIĘ TAKIM ZACHOWANIEM I TAKIMI SŁOWAMI WASZ PAN WASZ BÓG SMIEC MI SIE CHCE Z TYCH SŁÓW JESTESCIE SŁUZACYMI BOGA ?

Gość zmień dilera pomyleńcu.

Gość levvi coraz bardziej cie lubie
komus by sie przydala wizyta w pokoju wyscielanym gabka :D i mam tu co najmniej 3 takie osoby ktore powinny skladac wniosek do nfz o takie wczasy :D

CO DO ZŁOTEGO WIEKSZEGO IDIOTY NA TYM FORUM NIE WIDZIAŁAM A WY KAMELIA I LICENCJA JAK TEGO NIE DOSTRZEGACIE MOZE ZWRÓCCIE UWAGE BO ZA DUZO CYTATÓW A ZA MAŁO LOGICZNEGO MYSLENIA NACIAGA WAS NA GADKI O BOGU BO CHCE BYC W CENTRUM ZAINTERESOWANIA I W KAŻDYM WIDZI JANIE TO JUŻ OBSESJA NA JEJ PUNKCIE , DOROSŁY FACET A ZACHOWUJE SIE JAK POPAPRANIEC NIE MOZESZ SOBIE DZIEWCZYNY W ZYCIU ZNALEŚĆ TYLKO TUTAJ ROBISZ Z SIEBIE PAJACA

ZŁOTY MASZ ODWAGE SPOTKAC SIE ZE MNĄ W CZTERY OCZY ? ZAPRASZAM DO SIEBIE ,POKRYJE CI KOSZT BILETU W OBYDWIE STRONY ALE CHCE USŁYSZEC OD CIEBIE PROSTO W TWARZ ZE SZATAN TO BUREK IDZIEMY NA UKŁAD ?

Gość levvi coraz bardziej cie lubie
uuuu i kaftan by sie przydal :D

Gość zmień dilera pomyleńcu.
raczej pavulon

złoty Języka ci w pysku zabrakłło czy troche dociera do ciebie jaki jesteś głupi, mam w dupie czekanie na wasze odpowiedzi to co miałam wam do powiedzenie juz wiecie i obserwujcie własne zycie zegnam

jest poziom swiadomosci boga i tam traficie wy jako jesgo wyznawcy i słudzy - żona tak, Ty wiesz i my wiemy, że jesteśmy sługami Boga i trafimy tam gdzie On jest. Demony też to potwierdzały gdy Jezus chodził po ziemi Lk 4:41 Bw "Wychodziły też z wielu demony, które krzyczały i mówiły: Ty jesteś Synem Bożym. A On gromił je i nie pozwalał im mówić, bo one wiedziały, iż On jest Chrystusem." wczoraj zapytałam, czy jesteś w tym "zwiazku" z własnej woli, czy chcesz, czy jest ci dobrze? czy masz pokój i to jest twój wybór? czy zawsze chcesz być niewolnikiem? czy spróbowałabyś się uwolnić i pokazać ze jesteś wolna? Bóg sprawiłby ze mogłabyś mieć męża który będzie cię kochał, rodzinę, dziecko... Ten który jest przy tobie tylko zarzyna traci i przynosi zniszczenie: pisałaś o tym wczoraj- ci którzy próbują się do ciebie zbliżyć doswiadczają śmierci, makabrycznych wypadków, lub ich rodziny, zranień n arękach chcesz tak dalej zyć? chcesz przynosić cierpienie i nie moc już niegdy się z tego wyrwać??? Trudno mi uwierzyć ze robisz to z własnej woli? Jak jest??? Jakie jest twoje samopoczucie? Znam osobę- taką jak ty, dokładnie o tych samych doświadczenaich- kiedyś chciała tego co ty, ale gdy chciała się uwolinić- już nie mogła. Potem nie mogła już nawet jeść, spać i normalnie żyć, diabeł ją wyniszczał... Po pół roku męki i chęci uwolnienia- gdy nic już się nie udawałao i była bliska smierci z wycieńczenia- przyszedł Jezus... dzis jest wolną osobą i opowiada o tym, czego doswiadczyła w własnej woli i świadczy o mocy Jezusa. Jest zbawiona.

odpowiedziałam tobie kamelio na twoim topiku ZŁOTY wyłaż z mysiej dziury i chodz nasrałes w swoje gniazdo popros kamelie na gg i niech wytłumaczy tobie co znaczy obrazanie mnie ona wie ,jak sama pisała ma podobną kolezanke

ja juz sam nie wiem - czego ty chcesz . najpierw piszesz ,ze chesz pogadać - a za chwilę ,ze wszystkich - a przybnajmniej mnie nienawiadzsz . to sie zdecyduj .

Gość klaudia-03.09
Ja pierniczę że też tacy ludzie jak Ty Zono lucyfera;D chodzą po świecie;D lol;D koleś nie ma się gdzie wyładować to pisze na forum;p podaj adres to wyślę ci trochę wody święconej;)

Gość do klaudiiii
tobie proponuje zbór zielonoswiatkowy siki pastora do wcierania na twarz podobno oczyszczają twarz z wagrów i ropnych syfów skorzystaj po was wszystkich diabeł przyjdzie wojna miedzy wyznaniami i to ma byc cywilizowany kraj? a bóg patrzy i .............. nic nie robi bo juz dawno sie na was wy.............

Gość klaudia-03.09
a ja Tobie proponuję iść do psychiatry;p może wyleczy Cię z twoich dolegliwości;p chociaż nie... pewnie jest już za późno na leczenie. Pomodlę się o Twoje zdrowie bo o rozum to już niestety za późno.