Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

Adonis takie wyobrażenie to ja o małżeństwie kiedyś miałem że sie skonsolidujemy i dotrzemy... Dlatego podjąłem dyskusje o zdradzie co ludzie o tym sądzą Wynik był mega zaskakujący...

Kafeterka2122 podtekstów i zbereźnych myśli też z normalnymi nie unikniesz, ale może u (czarnych) z większych smakiem...

Wiecie co może będzie 1.5 r temu zagadałem dziewczynę na temat jej pisania z pracy.Bardzo opryskliwa była a tylko zapytałem czy historię kasuje.Po ok.pół roku zobaczyłem ,ze została zwolniona z tej firmy tylko za to ,ze sprawdzili ją.

Kafeterka2122-- mogę Ci powiedzieć tylko wiedz o tym,ze zlecą sie moi antagoniści i wiecej mnie tutaj nie zobaczysz.Znacznie więcej anizeli sobie wyobrażasz:D

wszystko jest piękne ale zdrada nie rozwiązuje problemu ..

w pewnych sytuacjach zdrada może przynieść korzyści ale na ogół tak się nie zdarza .

Moja zdradziecka historia jest taka jak autorki... A doświadzczenia z dyskusji na ten temat z innymi są takie ze zdradza jeden, ale wina jest Dwojga... To może dziwne ale potwierdzone przez wielu ludzi... W trzech słowach dlaczego...? Człowiek który jest głodny (nie myśle tylko o sexsie) i wszelkie próby wiecznego proszenia o jedzenie w zwiążki małżeńskim nie pomogą a nagle na drodze spotka kogoś kto jedzenie posiada... Mało kto powstrzyma się żeby nie wyciągnąc ręki...

Adonis skąd ja Cie znam ..:D ja na zdradzie się nie znam ..gdybam tylko ..:)

Adonis przestań dbać o swoją żone, zacznij traktować jak kolejny fajny przedmiot w domu... sex tylko okazjionalnie że o pocałunkach nie wspomne... Wieczory tylko przed telewizją, jakiś browar koledzy a żona tylko wtedy gdy czegoś potrzebujesz... Jak będzie miała pretensje... to wybuchnij nerwami -o co chodzi...? Dalej do zdrady daje jej 2 - 3 lata Lub spotka kogoś przypadkowo wcześniej...

Adonis pytałam ile jesteście lat po ślubie? jeżeli jest wam dobrze ze sobą to po co zdradzać wtedy nie szukasz, nie myślisz...

hehe Adonis no przeciez ja Cie do zdrady zmuszać nie będe... sama uważam że zdrada to coś złego... ale w moim przypadku było inaczej :P