Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaggaagdgagg

Jak wejdzie ustawa zakazujaca dopalaczy to...

Polecane posty

Gość gaaggaagdgagg

Pojde do najblizszej castoramy, wezme z polki tubke butaprenu i zglosze popelnienie przestepstwa, bo ma miec ta ustawa w sobie taki zapis: "Nowelizacja ustawy zakazuje produkcji i obrotu produktami, które mogą być używane jako środki odurzające lub substancje psychotropowe. Projekt przygotowany przez Ministerstwo Zdrowia wprowadza przepisy, które zakazują wytwarzania i wprowadzania do obrotu na terenie Polski jakichkolwiek substancji (niezależnie od ich stanu fizycznego i źródła pochodzenia, w tym roślin, grzybów oraz ich części) lub produktów, które mogą być używane jak środki odurzające lub substancje psychotropowe."

Gość gfvjvkh
serio gripex ///

Gość seksowna kobietka
inaczej moze byc, jezeli w ustawie napomkna, ze dotyczy ona towarów służących TYLKO do odłuzania. klejem mozna kleic i mozna sie odłuzyc. gripeks leczy grype i odłuza. dopalacze tylko odłuzaja i tego bym sie uczepiła. a wszystkim, którzy popieraja dopalacze zycze wielu zgonów w najblizszej familii 🖐️

Gość gaaggaagdgagg
dopalacze sluza tez do kolekcjonowania :)

Gość dla mnie chore jest
wg mnie Dawid jest mega zarąbistym łbem - kurde tylko wiecej takich mlodych przedsiębiorczych ludzi. Wczoraj w tvn powiedział, ze zamknięto mu sklep , w którym nie prowadził jedynie sprzedaży ale tez miał biura swoich klubów i miejsce, gdzie pracują graficy jego reklam. Nikt nie ma prawa tak zamykać komus biznesu!!! I szczerze liczę, żę jakoś z tego wyjdzie. Osobiscie nie ejstem za dopalaczami, wole maryche. Ale jak nie bedzie dpalaczy to beda inne specyfiki, kleje, farby itd.

No i nie sposób tu nie zacytować Kisielewskiego. ""Socjalizm to system, który bohatersko rozwiązuje problemy nieznane w żadnym innym." Mam propozycję dla obecnego rządu. Nie mamy jeszcze ustaw zakazujących biedy czy bycia nieszczęśliwym. Myślę że uchwalenie ich rozwiąże te kwestie w nie mniej zdecydowany sposób.

Co do treści ustawy, trzeba będzie pozamykać Castoramy, liroy merliny i inne sklepy handlujące np zmywaczami czy rozcięczalnikami nitro do farb na ich bazie. Jak byłem w wojsku byli tacy co używali tego jak butaprenu ze spodziewanym skutkiem. I jeszcze np farbę chlorokauczukową, jej opary też odurzają.

Gość poprawiaczka byków
rozciĘczalnik? odŁużanie? Czyżby dopalacze wyżarły wam mózgi?

Gość ustawa jak nic bedzie
sluzyla do wielu naduzyc. wybierajac partie, ktora ma tak przewazajaca ilosc glosow sami ustanawiamy sobie system totalitarny :)

Co do rozcięczalnika.. podkreśla mi na czerwono, ale nie wiem czym zastąpić to słowo. Proszę sobie wpisać słowo rozcięczalnik w google. Nie jestem odosobniony w popełnianiu tego "błędu".

Gość poprawiaczka byków
to, że 10 czy 1000 osób zrobi bład, nie znaczy, że to nie jest błąd piszemy - rozcieńczalnik

Gość zajeb gścia z ukrycia
ale o co Wam chodzi,niech radzą jak zaradzić.Dla mnie ten cały Dawid to zwykły żul a nie król:D:D:D wygląda jak typowy alfons:D

Gość golciaa
i dobrze ze jest zakaz sprzedazy dopalaczy:P palacy papierosy tez nie moga nawet w barze zakurzyc nieletni maja zakaz kupowania fajek i alkoholu a dopalacze to moga kupowac nawet 6 letnie dzieci ? zal

Gość gdzie pani dostała tą herbatę
ten szampon sprzedała pani, zadałem pani pytanie, duchem świętym to nie jestem , szampon do włosów regeneracyjny i proszę zobaczyć co mi zostało, co mi zostało. Won mi cholera jasna jeden z drugim będzie mi tu kłaki rozrzucał panie ja tu mięso mam:classic_cool:

golciaa Sugerujesz że zakaz sprzedaży alkoholu i papierosów nieletnim powoduje to że osoby poniżej osiemnastego roku życia nie palą i nie piją?

Dla mnie to wszystko jest bezsensu...mi dopalacze osobiśnie nie przeszkadzają, nie korzystałam z ich usług. Jeśli ktoś będzie chciał to robić i tak będzie robił. Ja osobiście wole sprawdzony towar u sprawdzonych ludzi :):)

Gość niecały tydzień temu zmarł
mój 20 letni sąsiad, po dopalaczach, więc nie podzielam waszego oburzenia :P

Ja nie jestem oburzony, nigdy nie miałem do czynienia z dopalaczami. Więcej osób ginie z winy alkoholu i jakoś nikt nie wzywa by go zakazywać.

Gość kfsdo nvcr
Myrevin, prostak jesteś, a nie Myrevin. :O

Gość niecały tydzień temu zmarł
tak ale działanie NIESKAŻONEGO alkoholu jest znane, znany jet jego skład i spełnia on jakieś normy, a dopalacze to wolna amerykanka, może robi je jakiś gangster w garażu, może miesza je jakiś chemik amator? Dziwi tylko jedno, jak można było dopuścić do handlu tą trutką?

Gość fgffuj
Dawid to mega glupek bez sumienia.Inaczej mowilibyscie gdybyscie stracili kogos przez jego specyfiki..!!!!!!!!!!!!!!

Gość o rzesz!
Myrevin - dzieciak ci kopnie w kalendarz po ty kolekcjonerskich specyfikach to inaczej będziesz śpiewał :O

Gość na talerzyk
Składu dopalaczy oraz ich dokładnego działania na organizm człowieka nie znają toksykolodzy, psychiatrzy, terapeuci, w przeciwieństwie do alkoholu czy narkotyków. Dlatego przede wszystkim należy zakazać obrotu nimi. Wy nie potraficie myśleć - samozwańczy obrońcy skurwysyna pokroju Bratko, za którym stoi odradzająca sie |Osmiornica :O

Gość moja powiedzmy ze tez
wy dzieci wciaz nie widzicie problemu w tej ustawie, nie? i wlasnie takimi baranami latwo jest sterowac, dac im ochlap niech sie zra ze soba a 'my' zrobimy jak bedzie nam najwygodniej....

Gość A TO WSzystko
To akcja przed wyborami i tyle. A alkohol i papierosy nie zabiją? Za to też niech się tusk weźmie a nie!! Pokazówka wielka z dopalaczami

Gość akcja akcją a społeczeństwo
debilami swoją drogą :O 'dzięki' tej ustawie wystarczy dobrze posmarować łapę politykowi a zaraz zawiesi się na rok ('w celu sprawdzenia') każdego niewygodnego goscia, konkurencję itp itd ....

Gość lola z plusa
zabić może wszystko co nie znaczy , że nie należy walczyć z najgorszym badziewiem jakim sa narkotyli czy dopalacze !