Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina121212

potrzebuje faceta

Polecane posty

Gość mieszkam kolo
26 lat i a po slubie trzy lata

ja mam 26, on 32, 3 lata po slubie w sumie jesli miałabym to robic z kochankiem to nie na zasadzie jednego razu ale stały układ bez zobowiazan, na tyle czesty i intensywny zeby zeby mnie w pełni zaspokoic

o to mlode malzenstwo ,dziwne ze on taki malo aktywny,faceci w jego wieku to prawdziwe byczki:) masz racje z ta staloscia z kochankiem tylko im dluzej tym wieksze niebezpieczenstwo zakochania sie ...

Gość mieszkam kolo
gonia a czy ty nie jestes wlasnie na etapie zakochania sie? naprawde to trwa dziewiec lat? to jak stare dobre małzeństwo

no taki ten moj jest, niewiele mu do szczescia potrzeba ja chce duzo wiecej no i jest spory problem, bo jaj on podczas sexu sobie tv oglada to ja poprostu mam dosc jak to tak zostawie to do konca zycia bede mogła o udanym sexie jedynie pomarzyc

ewelina - ja nie chce Cie martwic, ale pociag, pozadanie, bliskosc ... to wszystko wychodzi poprzez seks. Nie rozumiem jak mozna byc tak biernym - jak Twoj maz ... bo jak mozna kochac ... i nie chciec spedzac milych chwil obok ukochanej?

obawiam sie ze wlasnie u mnie to cos wiecej niz seks, ale jestesmy kochankami to wszystko no nie w czasie seksu tv oglada! olej go ,paskuda jedna

Gość mieszkam kolo
ewelina prawda jest taka ze w koncu zdradzisz, jutro za tydzien czy za rok ale to w koncu zrobisz, trafisz na takiego ktory bedzie ci odpowiadal i juz, to tylko kwestia czasu. Wasz seks to widze ze od poczatku jest z nim kiepsko tylko Tobie zaczelo to dokuczać, bo sztukowanie przestalo Ci wystarczać. Z wiekiem zaczynamiy zwracac uwage na jakosc, a nie na ilosc, Twojemu mezowi wystarcza.....byle kiedy i byle jak.

Gość mieszkam kolo
zepsuj telewizor

dokładnie jemu wystarcza byle kiedy i byle jak, wczoraj mi powiedział ze to chyba ze mna jest cos nie tak bo 3,4 razy w miesiacu to przyzwoita ilosc.Dobra juz bym nic nie mówiła gdyby postawił na jakosc, gdyby to był taki prawdziwy sex a niestety to była jakas zenada

DeMorai gdzie ty byłes jak Cie nie było???............... zeby ten moj tak miał jak ty albo zebym trafiła kiedys na faceta z podobnym podejsciem

Gość mieszkam kolo
z czestotliwoscia u mnie jest bardzo podobnie, za to z jakosia jest calkiem niezle, ale to ja przejmuje inicjatywe w lozku wiec jaki sobie seksik zmontuje to taki mam. Czasem dla odmiany chcialbym by mnie "zgwałcono" Pa gonia

ewelina - jak szedlem na studia ... to Ty zaczynalas LO, zatem pewnie sie minelismy ;) Aczkolwiek ja nie jestem taki zadowolony z mojego stanu, poniewaz mi to okropnie przeszkadza, bo ja bym mogl caly dzien z lozka nie wychodzic :( Oczywiscie wine zrzucam na zdrowy tryb zycia, chyba zaczne pic, palic ... i jesc fast-foody ;) A Ty od zawsze bylas taka aktywna (checiami) w tej sferze?

za każdym razem po dłuższym czasie kobieta się zakochuje :( dosłownie za każdym !!! :( nawet jak jest gadka na początku że się nie będzie zakochiwać to i tak się zachocha !!! i co my mamy potem do cholery robić jak nie ranić i wymienić?

DeMorai - nie miałam okazji zeby ta aktywnosc przejawiac bo moj maz był moim pierwszym i w sumie to on narzucił ta czestotliwosc - dokładnie pod swoje potrzeby. Teraz ani nie potrafie tego zaakceptowac ani nie chce bo teraz jestem swiadoma bardziej swoich potrzeb. chciałabym aby moj facet miał takie potrzeby jak ty, dla mnie byłoby to idealnym stanem

ewelina co moge radzic - sprobuj zdrowo gotowac - moze pomoze ;) Jesli Ty nabierasz obecnie takiej swiadomosci to z biegiem czasu na pewno dopniesz swego - albo przekabacisz meza, albo znajdziesz rozkosz gdzie indziej :) Szkoda, ze nie mieszkam w PL ... bo mozna by sprobowac ;) A kobieta z takimi potrzebami ... mmmmm ... :)

DeMorai nie dosc ze jak szedłes na studia to przy wyjsciu z LO sie ze mna minałes to jeszcze wyemigrowałes :( wszystko co dobre gdzies odemnie bokiem ucieka

Gość mieszkam kolo
"wszystko co dobre gdzies odemnie bokiem ucieka" oj bo nie szukasz tam gdzie potrzeba ;)

tak i sposrod tych 3 miliardów ja sobie trafiłam na analfabete sexualnego..... ehhh, no cóz co ma byc i tak bedzie, mam tylko nadzieje ze zdaze poznac pewne stany doznan sexualnych