Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina121212

potrzebuje faceta

Polecane posty

ja mam 26 lat, on 32 .... po slubie 3 lata.... chya jest taki constans bo zawsze mial takie niewielkie potrzeby , moje za to chyba jakos megastycznie wzrastaja

to fakt przyznaje ze jak juz sie zonka wkreci na obroty to jest super ani nie mysle o nazekaniu, albo jak gdzies musze wyjechac na dluzej to po powrocie czlowiek mysli ze jest w raju przez pare dni. ale co to za raj skoro najpierw musze poscic daleko w swiecie przez 5tyg by potem odebraz nagrode..;)

Gość Boratka
No to dawaj. Łaczy Was ślub ale może to nie miłość do końca życia. jeszcze dzieci nie ma to może warto sprawdzić inną opcję

Gość mieszkam kolo tarnowa
jesli masz 26 lat i sie rozkrecasz? to ho ho dziewczyno co bedzie w okolicach czterdziestki? zostaniesz nimfomanką? ;)

no tak , jak mnie nie ma przez kilka dni gdyz robie drugi kierunek w Krakowie zaocznie i jak wracam do domu to jest mega sex przez dwa dni, rzeczywiscie raj tylko potem czuje sie jakby mnie z raju wykopano na sam spod piekiełka :(

Gość Boratka
Kurczę ja 28 mam i nie mam kiedy zacząć się rozkręcać. A bardzo bym chciała:)

Gość CzarnyKociak
@@@ UWAGA PRZEGLĄDAJĄCY ŻYCIE EROTYCZNE KAFETERII @@@ http://www.fotka.sex.pl/filmy - darmowe amatorskie filmy Polaków - sprawdź jak to robią Twoi sąsiedzi Wejdź i czatuj z kamerą - http://www.fotka.sex.pl/czat Zobacz ostatnio zalogowane dziewczyny - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=f Zobacz ostatnio zalogowanych chłopaków - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=m Zobacz ostatnio zalogowane pary - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=p Dołącz do 400.000 POLAKÓW !! :)

nie mysle zebym została nimfomanka, mnie chodzi poprostu o sex taki pełny, bez oporów w stosunku do siebie, bez skrepowania, długi , namietny z efektem rozkoszy obopolnej .... narazie mam tak tylko od czasu do czasu, wiekszosc przypadków to super szybki sex pod kołdra - nie tego chce

Gość Boratka
A jak pozwoli to Go kopnij w tyłek i niech spada

szybki seks? ha ha to mam pomysl, niech bierze moją zonę, nie wiem jak w zyciu ale temperametem napewno beda pasowali do siebie

ja powaznie mysle o kochance , tylko wiadomo bez zobowiazan. nie wiem jak dluzej poprostu to dam rade znosic. druga sparwa szukanie kochanki w obcym srodowisku jest troszki utrudnione.. chce jeszcze sie nacieszyc sexem nie tylko male 15 minutowki, za pare lat to i owszem pewnie pare razy w miesiacu wystarczy teraz jednak potrzeby wieksze i fantazja wielka!!!

Gość Boratka
My wszyscy, którzy chcemy się bawić nie mamy lekko. Niefajne jest jak facet myśli, że jesteś nimfomanką tylko dlatego, że czasem chcesz żeby zrobił szybką minetę:(

tak mojemu 15 minut z twoja zona by wystarczało, jestem tego pewna...... przynajmniej oboje byliby zadowoleni... potem ludzie sie dziwia ze sie ludzie zdradzaja...., czytam i sie utwierdzam w przekonaniu ze takie niedopasowanie sexualne jest mega przyczyna zdrady Kochanek - tak własnie po to zeby moc przezywac to czego w domu sie doprosic nie moge, bez zobowiazan,- to oczywiste

wlasnie teraz zamiast siedziec przed kompem wolal bym robic inne ciekwasze rzeczy i to do 24 a nie tylko kwadrans.;)

a o ma wyjsc niby? pewnie w koncu przekroczymy jakies granice Moj kiedys jak powiedziałam ze jak tak dalej bedzie to sobie znajde kochanka i usłyszałam " no chyba bym cie zabił jak bym sie dowiedział" w sumie w moim przypadku mam co ryzykowac ;)

nie jestem w stanie zrozumiec Twojego faceta!? przeciez jak bym ja mial cos takiego w domu to bys chodzic nie mogla! no nic zwariowac idzie . mogli by rozdawac jakos porowno tego pociagu seksualnego czy cos..;)

moja juz słodko spi i co tu robic?

Gość ja z katowic
echhh, kochani, ja mam jeszcze gorzej :( 5 lat po ślubie, 30 lat,atrakcyjna, szczupła... mój mąż wogóle nie chce sexu, kochałam się z nim w tym roku może z 5 razy, wariuję, nie wiem co robić:( tysiące rozmów i nic, mamy 2,5 letną córeczkę, gdyby nie to ... sama nie wiem, pewnie bym odeszła....

uwierz mi ze wiele bym dała za takiego faceta przez ktorego jak piszesz chodzic bym nie mogła....... moge tylko pomarzyc jak widze, oj nie równo jest to podzielone.

Gość Bojo
Aaaa tam, zamiast narzekać weźcie sprawy w swoje RĘCE. Doslownie. Jak widac dosc trudno jest spotkac partnera o takim samym temperamencie. A kochanek/ka to duuuze ryzyko, pod wieloma wzgledami. W tej sytuacji masturbacja jest doskonałym sposobem uzupelnienia swoich potrzeb. UZUPEŁNIENIA, nie zastąpienia prawdziwego seksu. (Potwierdzone empirycznie :) )

kochana witaj w klubie..... sami szukamy rady,- albo moze pocieszenia, sama nie wiem co robic, nie da sie tego stłumic, nie ma szans

Gość Boratka
Kolego z Tarnowa do Bydgoszczy zapraszam;)>