Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karla_Bruni

Schudnijmy od 10-15 kg miesiącznie !!! Ja rozpoczełam walkę !!! Kto ze mną??

Polecane posty

witam laseczki :) ide na imprezke i zamierzam jesc i pic wszystko :) nie bede sie dzisiaj ograiczac... dopiero jutro znowu dietka ;) pozdrawiam ;) rao podam wae pewnie przytyjke troszke hehe buzki :)

Karla ! ja moją poprzednią dietkę tak zaczynałam ... tzn od podobnych kilog. 72.Jutro sie waże az sie boje !Od razu nie utyjesz ! Raz można

Scubi du fajnie ze mi odpisujesz... ;) myslisz ze jak raz w tyodniu odpust od diety i popije niezle wodeczke i podjem troszke to przytyje?? ;) buzki kochaa... no to zaczynamy razem sie wspierac ciesze sie ze jestes:)

No nie wiem , wóda ma kalorje czipsy , itp. Ale raz w tygodniu, i jeszcze jak to wylatasz ... już po kolacji ... ser biały ze szczypiorkiem, pietruszką, bez soli do tego kromka chleba żytniego, teraz zielona herbata...

Hej laski ;) wczoraj sobie pozwolilam na salatke z kurczakiem ;p i troche podjadlam , dzisiaj zrazik 3 lyzki got. kalafiorku 2 rogaliki i taka pelna po tym weekendzie jestem, ze juz niebede sobie takie ulgi robila...dzis juz nic niezjem ciekawe jak jutro waga...ajjj mam wyrzuty sumienia po tym weekendzie a tak juz ladnie spadalo. Normalnie z tylka mi spadlo hah ze spodnie wisza ;p pozdrawiam Was kochane i pamietajcie,ze nawet jak mnie tu niema to jestem duchem Wami ;) buzka

Gość Julianna__
Witajcie ;) Chcę się do Was przyłączyć , obiecuje że będę was wspierać i mam nadzieje ,że Wy mnie też . będę się odchudzać prawie taką samą dietą jak amerykańska . Kiedyś ją stosowałam i w dwa tygodnie schudłam na niej 14 kg . w tym nie miałam efektu jojo . Później jadłam ile chciałam i co chciałam ale z głową i chudłam dalej ... Zaczynając tą dietę ważyłam 78 kg . Teraz ważę 62 kg .. ;) po dwóch latach postanowiłam się wziąść za siebie . Jestem starsza i wytrwalsza i gotowa na to by lepiej wyglądać. Mam 164 .. .Chcę zgubić mój brzuch , mam dość wytykania mnie palcami ;) chcę to zrobić dla siebie , by się lepiej czuć ! Rano będę piła koktajl ponieważ , jest to dla mnie o wiele wygodniejsze.. 2 śniadanie : jajko na twardo przekąska : twarożek z pomidorem obiad : gotowane chude mięso przekąska : jabłko albo banan kolacja : jajko na twardo 20:00 - dwie szklanki soku pomidorowego to mój jadłospis na jutro ;) różni się tylko śniadaniem ;) i będę przyjmować o 200 kcal niż wy - ponieważ koktajl ma 200 kcal (ok) Rozpoczynam walkę od jutra - teraz obecnie starałam się jeść mniej , uważam ,że dam radę !

Dziś ... rano chlebek żytni potem herbata, obiad gotowana panga buraczki był jogurt z otrębami , był chleb chrupki z błonnikiem , kolacja ; serek z dużą iloscia pietruchy zielonej. herbata, Mąż kusił popcornem , pączkiem a ja ...dziękuje , i mówie : Jak sobie przypomne jak jeszcze nie dawno miałam idealną wage i to jak faceci sie slinili na mój widok to nie jem dziękuje ... :D A on sie smieje.

Hej ;) Witam Cie Juliano ;) super, ze jestes...oj balam sie ustac dzis na wage po weekendzie ale jest dobrze nic nieprzytylam. Tylko jestem zla bo przeciez moglam sie pozbyc 2 kg a tak echhh... no nic przystapilam do dzialania ;) Karlenko jak u Ciebie kochana?

Kochane mmoje wiecie co ?? przytylam 2 kg niewiem czy to zawartosc jelit haha czy cos bo w biodra mi nie poszlo.... ale sobota balanga a wczoraj mialam dolka chyba rozstalam sie z moim mezczyzna.... pryszla przyjaciolka i z tej rozpaczy wlasnie drinkowalysmjy i zajadalysmjy smutki.... hmmm w kazdy razie nie zaprzepaszczam odchudzania o nie... dzis od nowa amerykanka... jak narazie nie zjadloam jeszcze nic.... Justynko bardzo sie ciesze ze do nas dolaczylas ;) razem napewno nam sie uda ;) Scubii fajnie ze opisujesz tak swoje posilki bardzo lubie to forum i czyta to wszystko.. ;* Ewelus lecisz jak burza ja niewiem jak ty to robisz ze tak chudniesz?? powiedz powiedz ja tez chce ;D O nie zaciskam pasa chociaz zjdlabym frytki z ketchupem z teo smutku ;(

Kochane mmoje wiecie co ?? przytylam 2 kg niewiem czy to zawartosc jelit haha czy cos bo w biodra mi nie poszlo.... ale sobota balanga a wczoraj mialam dolka chyba rozstalam sie z moim mezczyzna.... pryszla przyjaciolka i z tej rozpaczy wlasnie drinkowalysmjy i zajadalysmjy smutki.... hmmm w kazdy razie nie zaprzepaszczam odchudzania o nie... dzis od nowa amerykanka... jak narazie nie zjadloam jeszcze nic.... Justynko bardzo sie ciesze ze do nas dolaczylas ;) razem napewno nam sie uda ;) Scubii fajnie ze opisujesz tak swoje posilki bardzo lubie to forum i czyta to wszystko.. ;* Ewelus lecisz jak burza ja niewiem jak ty to robisz ze tak chudniesz?? powiedz powiedz ja tez chce ;D O nie zaciskam pasa chociaz zjdlabym frytki z ketchupem z teo smutku ;(

dziewczynki narazie MŻ zobazymy jakie da efekty do jutra ;) narazie zjadlam kanapke z chlebie zytnieo serek topiony pomidor i kawa ;)

Karlus nie smutaj sie z owodu chlopaka ani tyi kg-mi. Ja dzis tez sie ze swoim rozstalam,ale u nas to normalka do jutra powinnismy byc razem, no chyba, ze tym razem sie myle ;p Karlus to przez te weekendy ja to sie strasznie rozdraznilam i zjadlam dzis troche, ale od 15 nic niejadlam i niejestem glodna troche smutna, ale niedlugo winko poprawi mi humor ;p. W ogole to mnie ciocia dzis podbudowala, bo mowi, ze zeszczuplalam...uff ;) radosc. Karlus ja wlasnie dzis mialam sie skusic na frytki, ale jednak zrezygnowalam ;)

Witam wszystkie "walczące Panie" . Mam nadzieje, że przymniecie mnie do swej ekipy . Dziś się zważyłam i prawie zawału nie dostałam. Waga pokazała 92 kg!!!! sama siebie nienawidzę za te kg. Kiedyś byłam na amerykańskiej i schudłam w 2 tyg 7 kg. Później urodziłam córeczkę i tak sobie teraz tyje. Od jutro zaczynam kochane z Wami! mam nadzieję , że wytrwam w swym postanowieniu. pzdr Joanna

Witam Cie Joanno ;) przymujemy do grona ;) ach jak ja Was uwielbim, ze jestecie ;) Joasiu jestesmy dobrym wsparciem takze glowka do gory pokonamy te zlosliwe kilogramy ;) Ja tez mam duzo do zrzucenia takze luzik ;)

choleraaa diete szla trail pojechalam do babci na wies i woole mam dola... ale to nic wroce do domu to konieczniee dietaaa. dziewczynki zmobilizujcie mnie ewelusss opierdziel mnie zdrowo ;D Joannno witamy zaczynamkiy ta walke bo ja na siebie patrzec nie moge ku**a !!

Jejku Karlenko Ty moja no co sie dzieje niepoznaje, to przeciez Ty bylas i jestes najwiekszym moim wsparciem i Ty mnie zmobilizowalas do diety tak jak moj wyglad. Karlus dosc naszych smutkow przez noc masz sie pozbierac i raz dwa do dietki ! A na swieta bedziemy piekne i dowartosciowane ;) I jutro masz byc usmiechnieta i razem z nami walczyc ;) Joasiu brawo za bojowe nastawienie do utraty kg ;) tak 3mac i bedze dobrze. Razem niezginiemy ;)

Gość aaalicjaaa1986
a ja jestem zla bo nie mam czasu na amerykanke... dzisiaj zjadlam kanapke z chleba razowego i szynka, serek wiejski light, jogurt brzoskwiniowy, 6 biszkoptow i 2 wasa z avjor... waze 60,6 a juz mialam 59,9... w weekendy zawsze u mnei tez jest karla zle, wiec sie nie lam... musimy sie szybko podnosic z porazek... i musimy byc razem...:)))

Alicjo no nie Ty tez? ojej ;( co sie dzieje laski wy moje ino juz do walki ! niemozemy tak sie lamac ja dzis tylko 0,5 kg schudlam trudno ale niepoddaje sie... Karlus slonko napisz cos, bo sie martwie...

dziewczynbyyy nie moglam wogole zlapac kafeterii na tej wsiiii juz tak za wami tesknilam. poleglam haha dzisiaj tez nie moge stosowac diety bo babcia mnie zmusza doi jedzenia prawie mi placze ze nie chce jesc jej jedzenia. mialanm zostac do czwartku ale pierdziele dzisiaj wracam do domuuu i od jutra jade z amerykanka ale wiecie co narazie nie bede robilla tych 1000 kcal w weekend bo to mnie gubi... moze za tydzien. a tak od jutra ostro amerykanka... boje sie stawac na wage jutro rano bo napenwo waze wiecej jak przed dieta.... ;D haha masakra. musze zwalic to tluste sadlo bo nie moge juz sie na siebie patrzec.... dziewczynyyy juz sie z siebie smieje naprawde.... ;D Justynko widze ze nie tylko ja padlam;. ale przysiegam od jutra dieta a jak bede pila wodke w weekend to nawet bez popitki i zero jedzenia !!! Ewelusss jestem i nie poddaje sie... ale boje sie ze jak ty tak schudniesz to nas tu zostawisz ;D

Ewelus powiedz mi moze ja zle cos robie ze mi mniej lecialo?? to znaczy moe ten srerek wiejski jesc i zamienic godziny to znaczy srerek topiony o 12 zjesc a rano jajko?? wogole dziewczyny piszcie tu czesciej bo bedzie latwiej... wiecie co az mi sie cos robi jak pomysle co babcia szykuje na obiad... kotleciki mielone i bigos a na deser ciasto... przysiegam ona jest w stanie plakac jak tego nie zjem :| HELPPP. ale dobra dzkisiaj zjem jutro rano sie zwaze i powiem wam ta porzke ;D oczywiscie dzisiaj jeszcze beee pisala. rano zjadlam srek wiejski kronke razowego z maslem i pomidorem kawa bez cukru a potem kawalek ciasta i ciastko jedno... zostalam brutalnie zmuszona .... :D dziewczyny haha wiem ze jestem tlusta swinia ale dzisiaj sie z tego wszystkiego smiieje BLAGAM WAS NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE TU SAMEEJJ I PISZCIE WIECEJ ;D Kochająca i ociekajaca tluszczykiem Karlenkaaa hihihihihihi ;*

kasuje stopke.... nie bede oszukiwac samej siebie ;D..... dziewczyny od jutra zostanie mi 19 dni na schudniecie... ile zzuce jak obstawiacie ?? :D

Rano jogurt i kromka chleba , otręby też. potem herbatka czerwona, teraz po pracy 2 kromki żytniego i buraczkowa surówka .

Gość agrafkakakakaka
ściagnełas diete z innego forum akurat z tego co ja załozylam i msylisz że błyszczysz.A na 10-15 kg to nie licz!!!!Predzej mózg ci wyparuje niż tyle schudniesz.