Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka567

kto z was tez nie moze sie doczekac wieczoru? :)

Polecane posty

aaa, biznesu..no bo już sie zastanawiałem, jaki bank, by gornka przyjał :)

Gość musze was uswiadomic ze...
MNIE TO G OBCHODZI I TAK WIEM ZE KOLORUJESZ PO CALOSCI.KOLEZANKA POWIEDZIALA CI NA JAKIM KIERUNKU JEST JEJ CHLOPAK I ZAPYTALA SIE CIEBIE GDZIE TY????A JA OSOBISCIE MAM NIEZBITE DOWODY ZE OSOBKA ZE STOPKI NIE STUDIUJE WYMIENIONYCH WYZEJ S. I TERAZ W MOICH OCZACH JESTES KRETYNKA SKONCZONA BO I PO CO TAK LGAC???

Ty jestes chora:D nie studiuje w WSB ??:D to powiedz mi gdzie?:D na politechnice?:D w humanitasie? haha :D odpisalam Smakowitej na jakim kierunku studiuje ale nie tutaj:)

CHORY

No wiec jestes chory :D espees ja się z nim nie kłoce :D Tylko głupio się czuje jak ktoś mi próbuje wgadać że Klaudia to nie Klaudia:D nie jestem Klaudia :D wogole to mnie nie ma :D .. jestem duchem i pisze z nieba :D

ESPEES NIE WPIERDALAJ SIE MIEDZY WODKE A ZAKASKE NEXT TIME,OK WENU JA TO UDOWODNIE I OPUBLIKUJE NA FORUM MAM NADZIEJE ZE NIE MASZ NIC PRZECIWKO?NIE POWINNAS SKORO UWAZASZ ZE MOWISZ PRAWDE HAHAHA;)

W OGOLE TAK SIE PISZE PANI PSEUDO STUDENTKO

TWOIM SASIADEM SWIRUSKO NIE MAM ZAMIARU TWOICH DANYCH TU PUBLIKOWAC GLUPI NIE JESTEM A ZRESZTA TWOJA SPRAWA CO WYMYSLASZ JA SIE SAM DO SIEBIE POSMIEJE

Gość kulka567
no dajcie spokoj..... a tak wracajac do tematu to ide sie szykowac bo za jakas godzinke/ poltora jedziemy :D milego weekendu wszystkim życze! pa ;)