Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez buta

Reklamacja butow-kto pomoze?

Polecane posty

Gość bez buta

Mam pytanie Ostatnio zanioslam do reklamacji buty w CCC, rozpruły się, pani spisała jakies pismo , w ktorym wyraziłam ze ządam naprawy. Pani obejrzala but i stwierdzila,ze nie wie,czy da sie to naprawic, wiec spytalam co w takim wypadku bedzie?Powiedziala,ze moge wtedy wybrac inne buty,ale jesli wybiore jakis tanszy model to nie zwroca mi tej roznicy. Czy mam jednak prawo domagac sie zwrotu pieniedzy ,jesli np naprawa buta mi sie nie spodoba,albo w ogole nie uda sie ich naprawic???

Gość czekej czekej to moze byc
najlepiej dowiedz się, czy w Twoim mieście działa Rzecznik Praw Konsumenta on wszystko dokładnie wyjaśni i byc może spróbuje pomóc, jesli bedziesz miała kłopoty

Gość hnmghd
masz prawo domagac sie zwrotu gotowki, to ty decydujesz na jakich zasadach skkadasz reklamacje.

Gość bez buta
No ja domagalam sie naprawy,ale skoro pani stwierdzila,ze watpi czy uda sie je naprawic,to nie chce na sile wybierac jakichkolwiek innych,tymabrdziej,ze czemu mam wyrzucac pieniadze w bloto,skoro wybiore tanszy model np a oni mi nie zwroca tej roznicy. A czy z poocy tego rzecznika to sie tak za free korzysta?Bo znalazlam adres wiec jakby co,to udam sie tam jutro.

Gość zyga

pomysl nad oddaniem ich do naprawy!

Gość pattkaaa

Też mi nie przyjęli reklamacji więc dałam sobie spokój i najzwyczajniej w świecie oddałam buty do naprawy. Taka przyjemność wcale nie kosztuje dużo, a jak znajdziemy odpowiednie miejsce to buty będą do odebrania jeszcze tego samego dnia. Ja oddawałam do www.cezarpoznan.pl