Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

mi mala i echh - super ze sie dogadacie :D o wszystkich wyymiankach itd piszcie tu , chce wiedziec ile osob sobie pomoglo i z jakim skutkiem.

Gość to moze opisz siebie
wyludzacze..jestes wielka!! brawo za taka postawe i skromny buziaczek:-)

wyłudzacze- czekam teraz na maila od echhh79, jak napisze to się dogadamy:) nie będzie tego dużo, tyle ile mogę zmieścić do walizki i na ile mogę sobie pozwolic/ile zdobędę od znajomych, ale zawsze coś. no i dobre firmy, angielskie. ale jak najbardziej nadal ofiarowujcie ciuszki echhh79.

1. dziewczynka 5 lat, 125 cm. buty rozmiar 30. - banbara@op.pl 3. pannamariannaaaa - dostala mieszkanie sluzbowe i szuka wszystkiego co potrzebne do mieszkania - lodowki, odkurrzacza, zelazka, pralki, materialow budowlanych.(ciuchy nie. ) ma dwojke niepelnosprawnych dzieci.maila nie podala, wiec pisac tu.oczywiscie te rzeczy uzywane moga byc. 4.mama kubulka - 1,5 chlopczyk - kombinezon(86) na zime i buty (20-21) 5.echhh79 - szuka ubranek dla niemowlaka. 0-3 miesiace - mamaoli79@onet.pl 6. HRHS - szuka ubranek na dziecko 80 cm. moze byc tez mleko bebiko, pampersy , kazda pomoc przyjmie. - magdalenka2929@o2.pl 7. dziewczyna 22lata - corka 3 latka, 104 cm, ciuchy na zime, i dla niej cos z dlugim rekawem. maja: 1.rozmiary różne od niemowląt do ok 3-4 lat -kafeterianka250@wp.pl< /a> 2.pajacyk ocieplany taki do chodzenia po dworze, r.tak na 2-3 latka - onaaaa, 3.kombinezon zimowy dla rocznego lub troszkę młodszego dziecka (rozmiar na metce 80 ale jest mniejszy tak na 74) w kolorze zielonym jasnym - dla chłopca lub dziewczynki, jakaś czapka i szalik też się znajdzie, mam też trochę ubranek typu body, bluzeczki dla dziewczynki lub unisex, jakieś rajtki tak do 2 latek. buciki dla roczniaka - jasno brązowe/beżowe trzewiki nie są skórzane ale cieplutkie, zawiązywane do kostki - rozmiar chyba 20 albo 21 - 4.buty dla dziecka, nr 24, granatowe, na polarku, trzewiki. Ladne, na jesien i w miare lekka zime. 5.ubranka dla dziewczynki 110 cm - laguna. 6.ubranka na 4latka roz.110 116. spodenki,bluzeczki,kombinezon na zimę ubrany może z 3 razy a więc w stanie idealnym,możliwe ,że jakieś buciki też by się znalazły.Najlepiej podać rozmiar dziecka a ja wtedy popatrzę co mam. - kati24hh .

Gość no ladnie
kontrola, zasady, organizacja piekna samopomoc gratuluje dziewczyny

jeśli ktos jeszcze jest z krakowa, skłonny w listopadzie się spotkać, to proszę pisać - kilka fajnych ciuszków, bucików będę w stanie przekazać. tak max 2-3 osoby. mi_mala@poczta.fm 🖐️

Gość cyanide.sun@gazeta.pl
Mam: ciuchy, buty po dziecku (2-3 lata) Troche swoich ciuchow (r.38/40) Mleko NAN3 - nieotwierane.

Gość Mama Kasiuni1989LBN
witam, mam do oddania :ciuszki 0-12 mies,dziewczece buciki trzewiczki rozmiar 22 mleko Bebiko niebieskie noc data waznosci 2012 i niesmialo przypominam sie o ewentualnie niepotrzebnej komus frytkownicy:)

Gość Mama Kasiuni1989LBN
i ubrania damskie (spodnie, bluzy) na 165cm, S i M w bardzo dobrym stanie, torebki i buty

zapomnialam o tobie przepraszam , MamaKasiuni potrzebuje uzywanej byle chodzacej frytkownicy. sama oferuje : ciuszki 0-12 mies,dziewczece buciki trzewiczki rozmiar 22, mleko Bebiko niebieskie noc data waznosci 2012.ciuchy damskie rozmiar S i M , buty i torebki.

Gość Mama Kasiuni1989LBN
annajankowska1@onet.pl

Gość Mama Kasiuni1989LBN
ok, zapraszam serdecznie:)

Ubranka które mam będą pasować na 4latka roz.110 116. Mam jakieś spodenki,bluzeczki,kombinezon na zimę ubrany może z 3 razy a więc w stanie idealnym,możliwe ,że jakieś buciki też by się znalazły.Najlepiej podać rozmiar dziecka a ja wtedy popatrzę co mam. Jeśli ktoś potrzebuje to co oferuję to proszę o kontakt tu lub na email kati24hh@onet.eu

Gość chróbsko mnie bierze
witam kurcze nigdy nikogo nie prosiłam o pomoc, z reguły sama pomagałam, przy każdej wypłacie jakieś tam grosze, ile tam mogłam, jak nie na jakąś fundację pomagającą chorym dzieciom, to na schronisko dla zwierząt, jak ktoś ze znajomych był potrzebujący to dawaj czy coś dla dziecka, czy nawet na paczkę fajek, jak trzeba było i mogłam pracę załatwiłam... ale jak to w życiu bywa, fortuna przewrotna jest, samotnie wychowuję dziecko w wieku szkolnym, na całe szczęście mieszkam z rodzicami to jakoś tam leci, dach nad głową mam, ale im też ostatnio ciężko jest, więc na pomoc finansową nie mogę liczyć z ich strony... znajomi, no cóż, jak to w życiu bywa, jak sami potrzebowali,a ja ja miałam to znali drogę, jak ja jestem w potrzebie, to guzik, każdy ma gdzieś... w sierpniu straciłam pracę, w sumie to nagle, jeszcze tam troszkę na czarno czasem chodziłam pomagać, ale to co za to dostawałam to były grosze, nie znając wcześniej takiego obrotu rzeczy, opłaciłam córce wcale nietanie kolonie, tzn w maju, przyszedł sierpień ja tu tylko rezerwy,zaraz termin wyjazdu na kolonie, no i a tu trzeba było dziecku dokupić troszkę rzeczy, a to się okazało w ostatniej chwili, że od wiosny ze wszystkich długich spodni wyrosła, a to z butów, do tego kieszonkowe i bach, tak się zaczęło... myślałam, że jak pojedzie, to wykorzystam wolny czas na szukanie nowej pracy, a tu guzik nie znalazłam jej do tej pory :-( a mamy październik, połowa już, jestem załamana, coraz gorzej mi z tym psychicznie, bo tu ciągle coś trzeba, młoda do tej pory książki do angielskiego nie ma :-( może ktoś ma po dziecku, albo chciałby zrobić prezent :-/ nie jest to wielki majątek bo około 60zł, ale jak człowiekowi na zakupy nie raz brakuje to skąd tu wytrzepać na tę książkę... książka to English Adventure 2, to już ostatnia, której nie ma , bo prawie cały wrzesień na raty kupowałam zestaw :-/ reszty nie wiem o co takiego mogłabym poprosić, generalnie to brakuje mi na życie, jedzenie itp. ciuchów nie potrzebujemy, bo moja mama sprzedaje na allegro ciuszki dziecięce, więc zawsze wnuczce coś tam podrzuci, z tego samego powodu nie mam na wymianę ubranek po małej, bo to z czego wyrośnie oddaje mamie, albo coś za to młoda dostanie do ubrania, albo ja pieniążki... mogę wspomóc ewentualnie ubraniami damskimi rozmiar m/l bo schudło mi się ostatnio i sporo rzeczy za duża się zrobiła, więc jeśli ktoś czegoś potrzebuje to proszę o kontakt, coś tam znajdę pewnie żyjemy w tym momencie z alimentów i rodzinnego córki, plus jakieś tam grosze która uda mi się podłapać przy okazji, masakra :-/ a może ktoś by miał jakąś pracę dla mnie? miasto to Lublin mój email to emopanna5@o2.pl

kochana chorobsko mnie bierze, zajmiemy sie toba jutro :* teraz jestem zmeczona i slabo kojarze, a inne dziewczyny pewnie spia. bedziemy jutro. zaznaczam, ze jutro jade do jestem z podkarpacia , i bede wieczorkiem albo popoludniu, dobranoc 👄

Gość amingora
jesli komuś przyda się wanienka dla niemowlaka to chętnie oddam.odbiór tylko osobisty-wawa.

Gość chróbsko mnie bierze
no ja tak leże, bo jak w nicku, coś mnie gardełko pobolewa i główka boli, łyknęłam jakiś panadoli, ale nie pomaga, a tak mi źle że aż zasnąć nie mogę :-/ głupia jesień, wrrr dzięki za zainteresowanie :-))) pozdrawiam

Gość popieram ten temat
nie należy pochopnie uznawać że każdy temat jest prowo i co gorsza obrażać autora - już lepiej wcale się nie odzwyajcie. Moja historia: poświęciłam trochę czasu i odwiedziłam glena b, ponieważ przejeżdzałam przez jego miasto. Większość z Was uważa go za debila i gimnazjalistę, a to autentyczna postać, smutny człowiek, uzależniony od kupy, który potrzebuje pomocy. Miałam zamiar wysłać go do jakiegoś ośrodka leczenia uzależnień, ale kategorycznie odmówił, poza tym o ile jego nałóg jest nieszkodliwy to chyba należy mu pozwolić przynajmniej dożyć swoich dni w spokoju (jest to bowiem człowiek sędziwego wieku). Dałam więc mu tylko trochę kupy - tyle ile akurat mogłam. Nie uwierzycie, jak dziękował mi ze łzami w oczach...

w zwiazku z tym, ze udzielilam sie na innym topie, zostalam posadzona o bycia rowwnoczesnie biednamama2323233, czyli osobe ktora jest uwazana za oszusta i wyludza, tylko dlatego ze chcialam ja odwiedzic, to coz , jestem oszustka :D:D:D mam tylko prosbe, nie zwracajac uwagi na mnie, pomagajcie sobie i sie kontaktujcie, nie chce by ktos na tym ucierpial.ja tu oczywiscie bede caly czas, tylko byc moze wyzywana itd.. have - mam nadzieje ze ty w te sciemy nie ueirszysz, bo mama mi uwierzyla (:() i nie wiem czy teraz sie spotka z echh79, uwazajja ze to prowokacja, i ja moze mam pare adresow i je podaje do wysylki i sobie zbieram rzeczym , oj oj ludzie czego nie 3wymysla :D:P chorobsko - bede wieczorem pogadamy