Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

sory za bleedy, ale jeszcze spie. przywalili sie jeszcze licznika postow moich, bo ciagle jest ich 13, nie doliczaja sie, a to juz podejrzane.

Gość kikkiriki
Pisałam już wcześniej bez maila, może ma ktoś coś na 2,5 letnią dziewczynkę 92/98, głównie chodzi mi o spodenki, nawet dresowe albo jakiś sweterek. Mam męża, pracuję dorywczo ale nie starcza nam na bieżące potrzeby... Musieliśmy kupić piec na raty, a tu jeszcze węgiel na zimę trzeba kupić... kikkiriki82@wp.pl

kiriki - nabiezaco sa ogloszenia co kto ma. sledz i kontaktuj sie chorobsko - zjem obiad i biore sie za czytanie tego co napisalas. malowanko u 'jestem z podkarpacia' skonczone :D

wyłudzacze, dobra z Ciebie kobieta :) Sama teraz nie wiem, czy komuś stąd pomóc. Nie wiem co mam myśleć o tej całej biednej mamie. Naściemniała tak, że aż przykro się robi :( była tutaj wczoraj dziewczyna 22 lata która chciała torebkę, ja mam w domu czarną nieużywaną. Dostałam w prezencie- niestety nie trafiony. Leży w domu i zajmuje miejsce. Wczoraj myślałam, żeby skontaktować się z tą dziewczyną, ale teraz zastanawiam się czy to ma sens. I czy ta dziewczyna nie stwierdzi przypadkiem, że torba jest wieśniacka i nie wyrzuci jej do kosza? Albo wystawi na allegro? :(

chorobsko - sledz na biezaco, czy cos sie znajdzie dla ciebie pisala pani ze chce bluzy dla sasiada.mam dobra kurtke nna jakies 11 lat chlopieca, ciemna zielona, z kapturem

nie czuje sie dobra. po tym jak zostalam zjechana na topiku mamy. mi rowniez jest prykro bo dalam sie nabrac, ale co mam poradzic? tutaj nikt nie jest falszywy z wymyslonym mailem, moge ci to przysiadz, ale nie udowodnic.. niestety, chcialam pomoc, zostalam oczerniona od wymyslaczy. heh smutna prawda, ale trudno. jesli ktos mi jeszcze zaufa, ze to nie ja jestem mama, ze to nie ja tu wymyslam te posty - jestem sklonna pomagac dalej. ale watpie by ktos jeszcze mi w cos uwierzyl. oj... najlepiej widac robic swoje i sie nie odzywac..

boreks - potrzebny mi kontakt z toba, mam kurtke dla tego chlopczyka. i jakis szalik sie znajdzie. rekawiczki tez, mam jedne takie na rzepe.

Gość FG67G5NUKJBV
ja mam pościel antyalergiczną zimową z obleczeniem do wózka głebokiego,praktycznie nowa i rożek używany ale w bardzo dobrym stanie dla noworodka.Miasto:GRUDZIĄDZ,ODBIÓR OSOBISTY,NIE MAM KASY NA PRZESYŁKĘ

nie wiem kto... podobno ja tutaj wszystko pisze i podaje wymyslone maile. i w dodatku to ja jestem biedna mama. mowia na mnie wyludzacze vel biednamama :O zalosne.. tak oczerniac kogos. tylko dlatego ze chce komus pomoc. ale jak juz tam napisalam : co z tego ze chce komus pomoc? jak to dziwne przeciez, klamstwo!napisala na moim topiku pani ktora prosila o pomoc z usunieciem grzyba , gadalam z nia przez maila pol dnia. umowilysmy sie, sama wszystko kupila! pojechalam do niej, 15 km od mojego domu a tu co dzis widze? ze stac mnie by jechac z miejsca kilkaset km by usunac i pomalowac komus sciany - wiec to logiczne ze przeciez sklamalam, i w dodatku jestem ta pania sama w sobie.i co jeszcze najwazniejsze ! to ja jestem biednamama ! zostalam tu posadzona o pomowienia z dyrektore i ostra, o jakies przekrety, kazdy sie czepia, bo oczywiscie w polsce pomaganie sobie to niecodzienna sprawa, i jesli ktos tak jak ja lubi to robic, to to jest chore , to klamanie, to sprzeczne z wasza filozofia zyciowa ! a ja powiem jedno - bede pomagac komu zechce, bede dalej prowadzic swoj topik, niezaaleznie co ktos tu powie i jak mnie zbeszta i wyzwie od nikowego wyludzacza.

Gość moja droga wyludzacze
nie przejmuj sie ludzmi..nzwe ich malutkimi..ja tylko sledze Twoje dobre serucho:-) pozdrawiam

Gość mam bardzo dużo
ładnych rzeczy do wydnia,dla kobietki rozm.36,jakieś buty też by się znalazły (też 36)i kosmetyki.najlepiej gdyby to była zainteresowana osoba z wrocławia,chętnych proszę o podanie maila.

Gość witam ja mam
do oddania kombinezon po synku rozm 74 ale jest troche wiekszy brazowy moze byc i dla dziewczynki jak ktos potrzebuje niech pisze

Gość gtujemyw48ryv3q
kombinezon mam błekitny rozmiar 8 m jesieno zimowy Grudziądz

Wątpię ,żeby teraz któraś potrzebująca mama się odezwała po tej ostatniej aferze. Każdy teraz chce dowodów ,że matka jest uboga...nie mało ,że kobieta poprosiła o pomoc to teraz darczyńcy chcą dowodów tylko po co???Żeby bardziej jej dokopać,itp???Myślałam ,że pomoc jest bez zobowiązująca ,nie trzeba wołać dowodów. I jeszcze jedno.Biedna mama nie żądała pieniędzy od nikogo sami ją ponaglaliście o numer konta a teraz żądacie ,żeby kase wam oddała.Żałośni są co niektórzy. sorry ale musiałam to napisac bo szlag mnie trafia

kati24hh - przeczytaj caly temat o BiednaMama,strona po stronie a potem sie wypowiadaj,ok?Ten caly topik to byla jedna wielka mistyfikacja ,wiec nie broń kogoś kto tak naprawde nie istnieje. Fakt faktem ze przez takich idiotów,którzy wymyślaja takie tematy ludzie staja sie nieufni i nieczuli na krzywde ludzką :(

Temat śledziłam od początku i mało mnie teraz obchodzi co jest prawdą a co kłamstwem.Chodzi mi o zachowanie co niektórych osób.