Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość osoby..
potrzebujace powinni szukac gdzie indziej pomocy! nie na kafe , internecie! internet to latwe OSZUSTWO

Gość Jestes nie w porządku
No i proszę, macie biedną mamę :o a tak na mnie naskoczyłyście wczoraj :(

Gość angelinaaa jolieee
przybij piateczke!!!

Gość a teraz pytanie
ile osob na tym topiku to tez naciagacze? :O Olac wszystkich? Czy komus zaufac?

jestem jestem. wrocilam od ''jesem z podkarpacia'' . fajna dziewczyna , usunelysmy grzyba ze sciany, jutro jade malowac. - rzeczywiscie biedna kobieta,alesama kupila wszystko. ja tylko plyn na grzyby. co do biednej mamy - jesli rzeczywiscieoszukala - trudno.i tacy ludzie istnieja. to nas tylko przestrzega by bardziej uwazac. mama kubulka - wszystkim nie da rady pomoc. ale bedziemy sie starac robic co mozemy. posprzatam zjem obiad i zrobie liste co kto chce i co kto ma. do tego czasu - zanim nowa lista sie nie pokaze, nie piszcie nowych prosb . PODAWAJCIE ODRAZU MAILA JESLI OCOS PROSICIE!

Hej. Pisałam wczoraj do tej biednej mamy ale nie odpisała ,a teraz czytam ,że to oszustka....no cóż przykra sprawa... Ale jeśli jest tu jakaś inna mama która potrzebuje ubranka dla chłopca to niech pisze.Sama jestem matką 5latka i obecnie nie pracuję,ale chętnie pomogę.Proszę pisać na email. Ubranka które mam będą pasować na 4latka roz.110 116. Mam jakieś spodenki,bluzeczki,kombinezon na zimę ubrany może z 3 razy a więc w stanie idealnym,możliwe ,że jakieś buciki też by się znalazły.Najlepiej podać rozmiar dziecka a ja wtedy popatrzę co mam.

Gość ewelciaaaaa
jesli ktos naprawde jest w ciezkiej sytuacji to szuka pomocy wszedzie:( nawet na internecie .

Gość kikaloa
Niestety, ta historia z biedna mama moze sie odbic na naprawde potrzebujacych. Trudno teraz uwierzyc, ze ktos kto prosi o jakies ciuchy naprawde jest w potrzebie a nie zamierza ich np sprzedac na allegro :-( Nie wiem...

koniec, musimy miec o danej osobie jak najwiecej info i tyle.. albo zaufamy albonie. pck nie jestesmy jak mysli mama kubalka czy jakos tak. niektore wypowiedzi daja mi do zrozumienia ze my, ja MAMY wyslac im, tak i juz bo komus wyslalysmy. :(

Gość jestem z podkarpacia
autorka topiku jest najcudowniejsza osoba na swiecie!!!! sciana juz prawie sucha i wietrze pokoik :):) do zobaczenia jutro kochana!!!!!!!

Gość ewelciaaaa
ale z kontenera PCK ciuchy sa przebierane!! te ladniejsze ida na sprzedaz do ciucholandow! a te gorsze trafiaja do bidnych:/ ja bym nigdy nie oddala do kontenera pck. wolalabym jechac do domu dziecka i tam zostawic ciuszki.

Gość ewelciaaaa
biednych* przepraszam ale mi naprawde cos sie dzieje z klaw.

Gość ewelciaaaa
hmmm a wracajac do sprzedazy ciuszkow na allegro. nie uwazacie ze jesli biedna Pani dostanie od was ciuszki z ktorych za jakis czas dziecko wyrosnie i je sprzeda na allegro i kupi za te pieniadze cos wiekszego, to cos zlego? mnie sie wydaje ze w ten sposob moze jakos sobie poradzic.

ktoś tu mólwil o dziewczynie z Łodzi ? jaki ona ma konkretnie problem, bo nie jestem w temacie. Chetnie jej pomoge, mam sklep odziezowy, pieniadze rowniez wiec chcialabym jakos pomoc .

Gość echhhh79
jakby ktoś miał ubranka dla malucha w wieku od 0 do 3 miesięcy..., za dwa miesiące rodzę a nie mam dosłownie nic...

echh patrz wyzej, zostaw maila. wyzej byly ogloszenia ze ktos ma ciuchy to sie dogadaj. pani z lodzi to oszustka - nieaktualne.

Gość echhhh79
mój mail mamaoli79@onet.pl, jestem z Krakowa..., tak się tylko zastanawiam co mogłabym dać np. od siebie...

echhhh - jestem z Krakowa:) w listopadzie będę w Polsce, mogłabym Ci przywieźć fajne ciuszki dla noworodka z UK, dobre firmy - ciuszki nowe, moze niektore uzywane od znajomych, którzy mają tutaj dzieci. czy chciałabyś się spotkać, gdzieś w centrum? jeśli tak, napisz do mnie na maila, ja skompletuję co trzeba.

napisz proszę w mailu coś o sobie, o swojej sytuacji. jestem rowniez z Krakowa, więc chetnie sie spotkam i uniknę w ten sposob kosztów przesyłki. pozdrawiam, czekam na mail.

Gość ggv c v bv
wysłałam maila ubranka ;)

Mała Mi, czy możesz podać maila? Bardzo chętnie się z Tobą spotkam jaka będziesz W Krakowie :)

Jeśli jest ktoś kto chciałby oddać ciuszki na dziewczynkę 14 miesięcy-rozm 80 lub większe to bardzo proszę... Również będę wdzięczna za mleko Bebiko 3R ,jakieś kaszki lub pampersy. Za każdą pomoc będe wdzięczna.

oczywiście mogę spotkać się osobiście by oszczędzić kosztów wysyłki

1. dziewczynka 5 lat, 125 cm. buty rozmiar 30. - banbara@op.pl 3. pannamariannaaaa - dostala mieszkanie sluzbowe i szuka wszystkiego co potrzebne do mieszkania - lodowki, odkurrzacza, zelazka, pralki, materialow budowlanych.(ciuchy nie. ) ma dwojke niepelnosprawnych dzieci.maila nie podala, wiec pisac tu.oczywiscie te rzeczy uzywane moga byc. 4.mama kubulka - 1,5 chlopczyk - kombinezon(86) na zime i buty (20-21) 5.echhh79 - szuka ubranek dla niemowlaka. 0-3 miesiace - mamaoli79@onet.pl maja: 1.rozmiary różne od niemowląt do ok 3-4 lat -kafeterianka250@wp.pl 2.pajacyk ocieplany taki do chodzenia po dworze, r.tak na 2-3 latka - onaaaa, 3.kombinezon zimowy dla rocznego lub troszkę młodszego dziecka (rozmiar na metce 80 ale jest mniejszy tak na 74) w kolorze zielonym jasnym - dla chłopca lub dziewczynki, jakaś czapka i szalik też się znajdzie, mam też trochę ubranek typu body, bluzeczki dla dziewczynki lub unisex, jakieś rajtki tak do 2 latek. buciki dla roczniaka - jasno brązowe/beżowe trzewiki nie są skórzane ale cieplutkie, zawiązywane do kostki - rozmiar chyba 20 albo 21 - 4.buty dla dziecka, nr 24, granatowe, na polarku, trzewiki. Ladne, na jesien i w miare lekka zime. 5.ubranka dla dziewczynki 110 cm - laguna. 6.ubranka na 4latka roz.110 116. spodenki,bluzeczki,kombinezon na zimę ubrany może z 3 razy a więc w stanie idealnym,możliwe ,że jakieś buciki też by się znalazły.Najlepiej podać rozmiar dziecka a ja wtedy popatrzę co mam. - kati24hh . jesli cos ominelam, lub ktos juz sie z kims dogadal, dajcie znac.

5. HRHS - szuka ubranek na dziecko 80 cm. moze byc tez mleko bebiko, pampersy , kazda pomoc przyjdzie. kochane !!!!!!!!!! zostawiajcie swoje maile jak cos oferujecie, albo prosicie!!!!!! bo piszecie cos, ja tu sie produkuje i to skladam w calosci, a maila albo nie ma, albo gdzies fruwa po topiku, a slad po was zaginal :D prosba + mail . oferta + mail