Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

zaneta, aa moze powiedz nam cos wiecej o sobbie? bo wiesz - teraz to tak zabrzmialo jak ogloszenie , ktore mamy spelnic . a wybieramy tych ktorzy przynajmniej z tego co mowia, i da sie sprawdzic , maja najgorzej. przypomnialam sobie ze mam kurteczke uniwersalna sliczna nowa dla okolo 12 letniej dziewczynki lub chlopca. naprawde uniwersalna. zielona taki kolor stonowany

ok mam trochę ciuszków dla dziewczynek ;-) rozmiary humm różne są od niemowląt do ok 3-4 lat nie mam dużo teraz bo wysłałam już kilka paczek do pl ale mogę dokupić Jak by ktos był w potrzebie ;-)

jesteście dziewczyny super, ja też z chęcią bym pomogła, ale nie bardzo wiem jak. Mam trochę za małych ubrań, dla szczupłej i nie za wysokiej dziewczyny, tak na 165cm, rozmiary raczej S. Może komuś się przyda parę bluzek?

Gość autorka jest super :)
Słuchajcie, topik ma potencjał. Mogą sobie pisać, że głupie naiwniary itd, olać to. Ale z drugiej strony trzeba jakoś potrzebujących weryfikować. Nie twierdzę, że każdy jest oszustem i wyłudzaczem, ale pewności też nie mamy. Dlatego dobrze by było, moim zdaniem, gdyby osoba, która czegoś potrzebuje, sama oferowała jakąś pomoc, niekoniecznie materialną. Po prostu transakcja wymienna :) Co myślicie?

mamy mame ktora ma dziewczynki 3 i 5 letnie. moze jej? wysylam ja jej jedna paczke, ale niestety dla dziewczynek ciuchow nie mam. a masz moze jakies ciuszki na zime? nawet jak nie to bedzie to co masz, a co tam mniej wiecej jest? nie ma potrzeby dokupywac, dajemy co mamy.

ja mam pajacyk ocieplany taki do chodzenia po dworze, r.tak na 2-3 latka po synku, moge komus wyslac

mysle ze jak ktos cos ma to jak najbardziej mozna sie zamieniac. co do pani 165 wzrostu to mamy jedna, ale duzo osob juz jej chce pomoc, i dalo jej pieniadze, to teraz zajmijmy sie kims innym, jest tu pani login potrzebujacamama (ps. to wlasnie mama tych dwoch dziewczynek) , tylko musi mi odpisac ile ma wzrostu.

julk44 biednamama2323233 ma synka 3 letniego. jej sie napewno przyda - email martac1@op.pl . napisz do niej prosze, na pewno jej potrzebne nawet jesli bedzie mowila ze nie. nie chce zadnej pomocy odkad ja tu zwyzywali od oszustek, a byla u niej dziewczyna z forum i widziala jaka ma sytuacje. dlatego nie poddawajj sie i pros ja o dane do wysylki. super ! :):) 👄

Gość żanetta wąska eeeee
nie wiem co mam o sobie powiedzieć,mam dwójke dzieci i potrzebuję tylko na młodszą bo wszystko ma zużyte strasznie ,5 lat dziewczynka, synek ma ubrania po kuzynach więc na niego nie potrzebuję mąż pracuje u prywaciarza i on płaci mu pensję na raty, jeszcze dzwoni do niego i prosi bo sam nie wypłaca,ubrań w ogóle nie kupuje ,butów też nie, tylko jedzenie jakieś w domu gotuję tanie

have - to e mail tej pani fibi63@wp.pl . napisz do niej i dogadaj sie z nia co do wysylki. rozmawialam z nia i jest ''sprawdzona'' , jeszcze zdjecia mi wysle. ale sie ciesze, super jestescie.

zaneta jesli ktos cos bedzie mial na 5 latka na pewno dam ci znac. podaj tylko jego wymiary mniej wiecej czy szczuply czy grubszy i wzrost.

Gość żanetta wąska eeeee
napisałam na górze strony

Ja tez jak tylko moge, to z checia pomoge kazdemu w kazdej sytuacji. Sama kiedys bywalam w nie ciekawych sytuacjach i wiem jak sie wtedy czlowiek czuje. Wiec......

ok wysłałam e-mail =) Zobaczymy co będzie dalej W grudniu przylecę do Polski to będzie łatwiej wysłać jakąś paczuszkę dla potrzebujących.Jak na razie postaram się na tyle ile mogę ;-)

Ja ostatnio wszystko co mam niepotrzebne to zanosze do charity. Gdybym wiedziala, ze ktos potrzebuje to, to bym mu oddala. Obecnie mam tylko kilka nowych dvd na wydanie i moze cos by sie znalazlo po moim osmiolatku, jakies ubrania czy cos... Ewentualnie ksiazki do czytania, bo tego mam sporo...

Dziekuje, na pewno napisze jeszcze dzis w nocy jak bede miala czas. Za chwile wychodze z synem do parku na rower wiec spadam z Kafe za minutke. Ale dziekuje za adres emaila. To Twoj staly adres mailowy?

dziewczyna 22 letnia. mam torebke dobra ,tylko ze kolor rozowy. ale nie taki jasny tylko wisniowy, taki hm troche neonowy. byly teraz takie modne, ale zalezy jaki masz styl bo ja glownie czarne, biale rzeczy to mi pasuje. ewentualnie zielona prostokatna torba z cropa taki ciemny zielony w kratke. fajna i wygodna.