Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o takich

Co sądzicie o laskach i facetach chodzących w ciuchach za pare tysiecy?

Polecane posty

kuperek-elemelek >> dzięki za cynk :) offerma>> Ty sobie lepiej znajdź dziewczyne a później snuj teorie spiskowe głupi prawiku :P Pomarańcz>> ostatni raz piszę do ciebie jebana kurwo!!! Zdychaj jebana zdziro i oby ci twoj pijus ryja nie obił.

Gość do oferma
Szkoda slow na takie cos :O

Gość kuperek-elemelek
ludzie skad w was tyle agresji, doczepiliscie sie tego wredzioszka jak rzep do psiej dupy :O pisze sobie laska moze madrze a moze glupio ale nikomu nie ublizala. Pojawila sie dziewczyna co ciagle zmienia nicki i zaczely sie bluzgi. Dziewczyno od zmiennych nickow zastanow sie nad swoim zachowaniem bo sie czytac tego nie sa :O widzialam jak pisalas o swoim mezu pijaku ale to nie usprawiedliwia twojego zachowania, nie wyzywaj sie na ludziach w necie tylko zawalcz o swoje zycie w realu.

Gość prostactwo<>
do pomaranczy zmieniajacej nicki ty jestes jakas niezrownowazona psychicznie, zal czytac takiego pojeba :O jestes straszna prostaczka, zwlaszcza ze swoim rynsztokowym jezykiem.

Gość prostactwo""
to ja wredzioch, nie moge przebolec wszystkiego:(

Gość Zuzanna Aamelia
prostactwo<> ty sama nie lepsza.

Gość prostactwo&gt;&gt;
jestem jebnieta

Gość nieznajomkaaaaaaa999loa
www. wypelniasz-wygrywasz. pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_ Markowe ciuchy w top Secret 50zł zniżki kupony bez ściemy akcja dostępna także na Facebooku wystarczy pokasowac spacje i mozna sie zalogowac :) ja już mam

Noooo najlepiej jak panienka ma torebke od jakiegos projektanta i okulary i mysli, ze jest zajebista i bogata. Poczym wchodzi na czwarte pietro w bloku, gdzie mieszka z rodzicami i bratem w pokoju. Torebke i bryle zapewne podrobki kupione na bazarze , ale pan zapewnial, ze oryginalne z Niemiec przywiezione. (Bo w niemczech takie rzeczy kupuje sie za grosze w Lidu? czy co? ) To samo tyczy wszystkich sprowadzanych perfum. Oryginalne w Niemczech sa moze o pare euro tansze niz w Polsce, ale nie o 150 zl!!!

Gość nieznajomkaaaaaaa999loa
huuujjjjjeee