Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o takich

Co sądzicie o laskach i facetach chodzących w ciuchach za pare tysiecy?

Polecane posty

Gość powiam wam takkk...
kwestia gustu :)

Ja nie piszę, że masz zacząć postępować jak św. Franciszek czy Aleksy, ale ogólnie to marnotrawstwo wydawać kasę na ciuchy, które wcale nie są ładniejsze.

Gość mnie na nią stać
To zależy od człowieka. Żeby jeszcze te ubrania naprawdę były ładniejsze... A coś takiego, jak oni tworzą, to nawet ja mogłabym zaprojektować. Jakiś kolo myśli, że jak się nazywa Armani, to ma prawo za taką samą robotę żądać 10 razy tyle co inny projektant? To chore. Nie dla tego :D Armani jest od ciebie lepszy bo potrafi wcisnąć za 10 tyś zł bluzkę z lumpeksu która kosztuje 1zł . To jest marketing :D W gospodarce wolnorynkowej towar nie kosztuje tyle ile jest wart,, a tyle ile ludzie są skłonni za niego zapłacić :D Poducz się ekonomi kapitalistycznej :D

Gość powiam wam takkk...
nie przesadzajcie.... ubrania typu Lacoste , Ralph Lauren, Tommy -ta srednai polka sa najczesciej oooo wiele lepsze niz to dziadostwo w Reservdzie.... Na diora lubie tylko patrzec na pokazach , napewno bym nic z tego nie kupila, bo jakosc jest taka sama lub niewiele lepsza...

Gość porcelanowa lalka
Kleopatro po pierwsze pieniadze zostaly wydane na ladne rzeczy, ktore mi sie podobaly i dla mnie byly najladniejsze. Po drugie mowisz o marnowaniu pieniedzy. No wybacz ale to moje pieniadze i jak bede miala ochote to sobie statki bede z nim robic i puszczac po wodzie:P Swoje pieniadze moge marnowac w taki sposob na jaki mam ochote.

Gość mnie na nią stać
Kleopatro po pierwsze pieniadze zostaly wydane na ladne rzeczy, ktore mi sie podobaly i dla mnie byly najladniejsze. Po drugie mowisz o marnowaniu pieniedzy. No wybacz ale to moje pieniadze i jak bede miala ochote to sobie statki bede z nim robic i puszczac po wodzie Swoje pieniadze moge marnowac w taki sposob na jaki mam ochote. Niszczenie banknotów jest przestępstwem z Kodeksu Karnego. Lepiej rozdaj je biednym lub bogatym. Twoje pieniądze twoja sprawa. Zresztą wy źle na to patrzycie. Jak ktoś w jeden dzień zarobi 10 tyś zł i kupi bluzkę od Dior za 10 tyś to pracował tyle samo czasu na nią co ty na swoją bluzkę za 50zł przy dniówce 50 zł :D Ekonomia się kłania dziewczyny :)

Gość maliboo
'krol jest nagi' ;) obecny kapitalizm potrafi ludziom z mogu wode zrobic jestesmy systematycznie programowani na konsumcpjonizm i mamy wierzyc, ze wydanie kilku tys na projektanta czyni nas kims lepszym, atrakcyjniejszym, z gornej polki...

Gość Ciuchy jak ciuchy. Między
butami jest jednak kolosalna róznica. Mówić, że niw warto wydać dużo pieniędzy na buty może jedynie osoba, która nigdy nie nosiła butów robionych na zamówienie u markowego szewca 🖐️

"która nigdy nie nosiła butów robionych na zamówienie u markowego szewca" co znaczy markowy szewc? bo chyba nie dior? :P

Gość ojejciuuuuu
Zazdrośc z niektorych bije... Po to się pracuje i zarabia zeby wydawac nie ? Po co wam w takim razie pieniądze ? przeżeracie wszystko ?

Gość buahhahhaaa
kleopatra...dawaj jeszcze z 10 fot hahhahaa

Gość mnie na nią stać
obecny kapitalizm potrafi ludziom z mogu wode zrobic jestesmy systematycznie programowani na konsumcpjonizm i mamy wierzyc, ze wydanie kilku tys na projektanta czyni nas kims lepszym, atrakcyjniejszym, z gornej polki... Jak nie chcesz to nie konsumujesz :D

Gość ngnvnfcx
rtuj do top model zamiast dowartościowywać się fotami na kafe " kurrwa pytalem co tak lansuje sie lala :D

Gość o matko boska...
debile :D kleopattra zazdrosci modelkom... moze chca miec taka prace? myć kible tez trzeba umieć armani spoko koles ma swoj styl zrobil swoja marke to chyba ma prawo sprzedawac cos za ile chce Ferrari - o kurwa zrobili sobie jakas fabryczke i zadaja za swoje samochody 10 razy wiecej niz Fiat czy opel ?:D buahahaha

Gość maliboo
offerma ty to naprawde jestes sfrustrowna oferma...

Gość o ojcu boska
Sciera kleopatra albo naprawde jest taka glupia albo udaje:D:D:D:D

Gość maliboo
kleopatra ma ladne fotki i atrakcyjna z niej dziewczyna wiec trzeba dowalic swoja frustracja, nie? Z A L O S N E

Gość mnie na nią stać
offerma wam wyłoży ekonomi. 1 zasada: pieniądze to rzecz względna. Za 1 dolara dziennie przeżyje cała rodzina w afryce, a wy wydajecie 30 dolarów na bluzkę. :D

Gość maliboo
to ja kleopatraXXI :classic_cool:

Gość mnie na nią stać
Ferrari - o k**wa zrobili sobie jakas fabryczke i zadaja za swoje samochody 10 razy wiecej niz Fiat czy opel ? I mogli wziąć 100 razy więcej gdyby ludzie chcieli tyle zapłacić :D Zasada nr2: rynek ustala cenę produktu :D

Gość mammm ochote,
zazdroscicie chyba :P czemu niukt nie pyta dlaczego ludzie kupuja domy z 20 pokojami i basenami ,skoro moga zyc w 2 pokojowym w bloku?

Gość mnie na nią stać
offerma, te nasze dziewczyny z kafe przez brak wiedzy głosują na cudotwórców populistów ,albo gorzej :O na SLD :O :O

Gość maliboo
JA WAM WYLOZE INNA EKONOMIE Nike zaprzega do ciezkiej pracy dzieci w Afryce, placac glodowe stawki cwaniak Nike robi tam buty za 20 centow, transportuje do Europy, oglupia reklama i sprzedaja glupim losiom te buty za 100 dolarow wycyckane sa dzieci z Afryki i wycyckani sa zidiociali kosumenci ale cwaniak Nike sie nachapal co najsmieszneijsze oglupieni konsumeci naprawde mysla, ze zrobili interes, kupili prestizowe buty i teraz moga swiecic logo Nike na ulicy :D ok, Nike to nie drogi projektant, ale zasada ta sam

Gość jasne że ciotki klotk zazdrość
zżera jak prawie każdą babę bez kasy ;)

Gość mammm ochote,
No ale w dzisiejszych czasach kazdy chce miec cos markowego.... kazdy dzieciak tez , bo kolega ma to ja tez chce...

Gość mnie na nią stać
cwaniak Nike robi tam buty za 20 centow, transportuje do Europy, oglupia reklama i sprzedaja glupim losiom te buty za 100 dolarow Potwierdzasz zasadę nr 2: rynek (konsumenta) ustala cenę produktu

Gość maliboo
jestem biedaczka i co zrobic :(

Gość mammm ochote,
i od kiedy Nike to projektant ? :classic_cool:

Gość o ja pierdoleeeeee
Tak gamoniu-----------Armani, Dior i reszta maja Prawo zadac takich sum :)

Gość mnie na nią stać
każdy ma prawo rządać kosmicznych sum, a ile to będzie naprawdę kosztowało to ustala rynek konsument-producent. Jak się ludzie godzą kupować buty nike z 100 dolców to im firma to sprzedaje