Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o takich

Co sądzicie o laskach i facetach chodzących w ciuchach za pare tysiecy?

Polecane posty

Gość alinnnnkkkkaaa
Lepszy Nike niz trepy z CCC :D

Gość maliboo
podszywy zawsze traktuje w formie komplementow.. komus sie chcialo pode mnie podszyc jak to mowia zdechelgo psa sie nie kopie :D

Gość ojjj widać tu kto biedak
:D:D:D:D:D:D

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaaaa
wiecie co smieszne to jest ja ubhieram sie u takich projektantow kupuje drogie ubrania ze wzgledu na dobre starnne wykonczenie i wyskojej jakosci takniny....to ze ktos ma sweterek np joop gdzie napis firmy jest na placach i to widac ze znaczy ze jest lanserem przyjzyjcie sie ze np calvin klein robi duze i wyrazne napisy czy to na kurtkach spodniach majtkach itd ale za top ecada robi male prawie nie widoczne dla oka loga

Gość porcelanowa lalka
ale w czym widzicie problem? Jak kogos stac to kupuje co innym do tego?

Gość mnie na nią stać
Nie wiem kto to jest kalvin klein, o dior, armani słyszałem. Osobiście kupuje to co dobrze wygląda a nie głupi znaczek lub lans :D

Gość maliboo
'każdy ma prawo rządać kosmicznych sum, a ile to będzie naprawdę kosztowało to ustala rynek konsument-producent. Jak się ludzie godzą kupować buty nike z 100 dolców to im firma to sprzedaje' wlasnie jak sie ludzie godza to kupowac..problem w tym, ze sa czesto tak zaprogramowani nawet nie zdajac sobie z tego sprawy myslisz ze po co sie wydaje miliardy na reklame? zalosne to jest wtedy jak gosciu zarabia 1200 zl i wydaje 400 zl na buty, nie dlatego ze maja wartosc praktyczna tylko dlatego, ze mozesz zaswiecic logo i lepeij sie poczuc i uwierzy, ze naprawde kupil fantastyczne buty

Gość alinnnnkkkkaaa
to już jest lans ;)

Gość porcelanowa lalka
a ja uwazam ze lepiej wydac te 400zl na Nike, Pume itd. niz na buty z ccc czy tez z innych badziewnych sklepow. Bo w tych firmowych przynajmniej sie troche pochodzi a w tandecie z ccc to mozna najwyzej smieci wynosic

ci co tak gadaja ze kupuje sie dla metek nich kipa jedna rzecz drorzsza i zobacza ze na duzo dluzej beda mogli z niej korzystac to tak samo jak z telewizorem nie kupi sie byle jakiego tylko kupujemy lepszej firmy zeby miec pewnosc ze obraz bedzie lepszy itd

Gość na kafe prawie sami biedacy
najlepsze jest to ze taka jedna z druga typu ike czy brum ,ktore gnija tu calymi dniami, zamiast wziac sie do pracy, pisza potem ze buty za 600 zl to dla nich kosmos. .. no nic dziwnego jak to kisi dupsko od rana do wieczora na forum, zamiast zarobic.

Gość alinnnnkkkkaaa
:o pies ogrodnika... sama nie zezre i drugiemu nie da

Gość alinnnnkkkkaaa
to o brum i innych

Gość Zamotassuplany
Mój mężczyzna nosi jedynie ubrania o Armaniego, nie orientowałam się czy są bardzo drogie, na pewno jedne z droższych. Zarabia dużo, dlatego może sobie na to pozwolić. Nie znaczy to jednak, że jest jak to określiłyście "snobem czy pazerem". To naprawde bardzo wartościowy mężczyzna. Wykształcił się, zarabia, to wydaje. Nie doszukuję się w tym głębszych sensów.

Gość offerma-----polać ci dzisiaj
:classic_cool:🖐️

Gość na kafe prawie sami biedacy
alinkaaa rozumiem, przeciez wystarczy wejsc na forum na chwile zeby zobaczyc ze te kobity tu sa zawsze.

a pozatym to wiecie co zal po prostu jak kogos nie stac a zzera go zazdrosc ze inny moga sobie na to pozwolic niech wezma sie do pracy i udowodnia sobie ze tez moga miec takie ciuchy ktoych oni kiedys zazdroscili a nie wyzywacie innych od lanserow

Gość maliboo
tez jestem zdania, ze lepiej wydac wieksza suma na porzadna rzecz,ale to nie jestem oglupiona i mam parcia na reklamowane rzeczy a od Nike na pewno nic w zyciu nie kupie, ten koncern jest naznaczony i potepiany, ludzie ktorzy sa swiadomi jak dziala w zyciu nie pokazaliby sie w ich logo niestety dla dresiarzy w ubogich dzielnicach wciaz jest zaszczytem nosic to logo:O

Gość kot13
że stać ich na takie rzeczy. Ale jak to mówią-smoking najlepiej leży w trzecim pokoleniu- mądrzy zrozumieją co mam na myśli:-)

Gość alinnnnkkkkaaa
dla dresiarzy to jest jakby ''tradycja'' :) zreszta co maja zakladac do dresu ? pantofle? taka kulturka

Gość Zamotassuplany
Aż weszłam zobaczyć ile te koszule Armaniego kosztują. I bielizna tylko Calvin Clain. Wy natomiast chyba nie macie innych problemów. Jak ktoś nie ma swojego życia, to wtrąca się w cudze.

Gość do Zamotassuplany
To ile ten Twój zarabia?

Gość porcelanowa lalka
ale nikt nie pisze tutaj o reklamowanych rzeczach. Kazdy kupuje to co mu sie podoba i na co go stac- takie moje zdanie. Dlatego nie rozumiem zalozonego tematu. Dlaczego akurat mowi sie zawsze o ludziach ubierajacych sie naprawde drogo, a moze tak zastanowmy sie co myslimy o ludziach ubierajacych sie na bazarach i w lumpeksach?

Gość Zamotassuplany
Nie wiem. Nie pytałam. Jesteśmy razem pół roku. Z tego co tam wiem to około 8 - 10. Ale dokładnie Ci nie powiem, bo mnie to nie interesuje.

Gość alinnnnkkkkaaa
gacie calvina kleina wcale drogie nie są....

Gość mama z De
Przeciez fajnie jest wyjsc na ulice w ciuchach dobrej firmy :) kazdy swoj gust ja tam wole wydac wiecej na D&G albo Channel niz kupowac tandete z bazaru

Gość czikiitaa
odrazu podnosi sie pewnosc siebie i samoocena:) zgadzam sie, chociaz musze na takie rarytasy odkladac:)

Gość fafafaf
a moze tak zastanowmy sie co myslimy o ludziach ubierajacych sie na bazarach i w lumpeksach?" Dokładnie Jakoś do nich nikt się nie doczepia ;)