Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ella Zaklęta

porozmawiam z fajnymi chopakami/mężczyznami o seksie :)

Polecane posty

Gość Ella Zaklęta
nie jestem zimna :) jestem b. ciepla, wrazliwa i uczuciowa :) przykro mi ze tak wygladalo twoje zycie malzenskie :) Ja wiem z czego wynika moj dystans :) ale nawet pojecia nie macie jaka jestem jak juz uda mi sie go przelamac :) Hm... no coz, moze i zadaje pytania jakie zadaja nastolatki :) trudno :) moze faktycznie cos przegapilam... albo w penym momencie zycia... nie wlasciwą sciezke wybralam... nie mialam czasu na to... jak kolwiek dziwnie to nie zabrzmi.... dlaczego? otorz... w wieku 13 lat stracilam rodzicow... i musialam o siebie zadbac w kazdym tego slowa znaczeniu... mialam inne problemy, niz poznawanie chlpakow... chodzenie na randki.... seks... roznie sie zycie uklada... ja mialam inne zmartwienia.... mialam cel... chcialam zdobyc dobre wyksztalcenie.. i stac sie niezalezna, silna, mocno stapajacą po ziemi.... usdalo mi sie :) i teraz... chce sie zakochac :) czy cos w tym zlego? hmmmm no tak... dzisiejszy swiat naklada jak w sklepie date waznosci :) i rozumiem ze dla was juz jestem przeterminowana :) trudno :)

Gość Marek_zad
Moja żona z kolei miała zimych, nie potrafiącyc obdarzać czułościa rodziców. Chociaż sama też mi mówiła, że ona musi się porostu przełamać, tyle, że nawet 10 lata było dla nie zamało, by się przełamać. Uważaj co robisz ? Brak rodziców - może byc tego przyczyna co piszesz. Właściwie wzelkie ludzkie zachowania społeczno_emocjonalne rodzą się w dzieciństwie - i to najwcześniejszym.

Gość Ella Zaklęta
w najwczesniejszym dziecinstwie, mialam bardzo cieplą i czulą rodzinę :) nie jestem zimna :) a to ze nie sypiam z kim popadnie, swiadcze raczej o moich wartosciach niz chlodzie :) a Twojej zonie polecam psychoterapie .. bez urazy... ale innej rady na to nie ma...

strata rodziciw nie jest wytlumaczeniem, nie tobie jednej przydarzyla sie tragedia.....irytuje mnie twoja infantylnosc, ale nie zwracaj uwagi, to moj problemos nie twoj.

Gość radone
A wiesz wg mnie - tak myśkle (może się mylę) wydaje mi się że normalny zdrowy człowiek, czułości i bliskości po prostu potrzebuje, i potrzeba jej okazywania, czy dostawania bierze się spontanicznie, bez żadnych ceremonialnych wybiegów.

Gość radone
A cha, żona też mi na moje upominanie się o czułość, też przeciwstawiała, że powinienem być ja zachwycony, bo nie sypiała na lewo i prawo. No i bardzo dobrze, tylko dlaczego i mnie, męża, którego sama wybrała, traktuje tak jak wszystkich innych - antyemocjonalnie i abstynencjonalnie. Widzę mimo wszystko spore podobiueństwo w Was.

Gość Ello...
a skad jestes? jesli to prawda co piszesz o sobie to bardzo fajna z Ciebie dziewczyna

Gość ostry_meksykanin
Prawie jak rozmowy w tłoku.. poplaczcie sobie jeszcze razem, bedzie zajebiscie!

Gość Marek_zad
Sory przy dwó0ch ostatnich komentarzach pomyliły mi się nicki

Gość Ello...
i tak na przyszlosc moze jeszcze... jak szukasz kogos do rozmowy, to nie pisz, ze o seksie :D jak ktos Ci przypadnie do gustu a Ty komus, to i tak rozmowa zejdzie na taki tor i tak, a jak szukasz czegos wiecej, to ograniczasz sobie opcje praktycznie tylko do takich co chetnie pogadaja, ale wylacznie o seksie

Gość Ella Zaklęta
Owszem zgadzam sie!!!!! zawsze bylam ciepla :) i okazywalam swoje uczucia :) az kiedys sie zablokowalam :) i zalozylam pancerzyk :) moze i macie racje :) pewnie ją macie :) ale! hmmmm mysle ze wiele tez daje miejsce w ktorym mieszkamy... np. warszawa jest miastem ludzi b. zabieganych... inne rzeczy tu sie liczą niz w innych miastach... ciezko tu poznac kogos wartosciowego i na zycie... to moje i nie tylko moje spostrzezenia... :) mozecie mnie w sumie krytykowac :) wiecie tylko co? podczas takich krytyk... zastanawiam, sie... i dochodze do wniosku, ze moja bariera jedynie wzrasta, ze skoro, o czyms mowie, i ktos nie rozumie,,, to jak mam sie zblizyc do kogos w zyciu realnym? stad sie chyba bierze lek przed odrzuceniem... hmmm no ale trudno :)

Gość Ella Zaklęta
wiem wiem :) ten temat to bląd :) przyznaje sie bez bicia :) no ale powinnismy sie uczyc na bledach :) i wiecej juz nic podobnego nie zaloze :)

Gość Marek_zad
ostry_meksykanin - masz fajne poczucie humoru :-)

Gość Marek_zad
Nieszczerość i ukrywanie tego co się myśli (rozbierzniość dziłania i myśli we temacie emocjonalnym) bierze się często również z kompleksów - a może to jest twój problem.

Gość Ella Zaklęta
heheheh ze niby jakie powinnam miec kompleksy wedlug Twoich teorii? :)

Gość Ella Zaklęta
zarzucacie mi brak ciepla :) ale spójrzcie na swoje wypowiedzi, to przez nie, od was wieje chłodem :) i jakąś dziwną podejrzliwością :)

Gość radone
Nie ma co się podniecać, przecież to ty sama napisałaś że jesteś zimna. A ta gwłatowna reakcja na temat kompleksów\ jest też jak sama piszesz co najmniej podejrzliwa. Ale głowa do góry człowiek jest wstanie więcej znieść niż mu się często wydaje - będzie dobrze.

Gość radone
no nie znoowu pomyliłem nicki

Gość Ella Zaklęta
no tutaj nie znajdziesz nic mokrego :)raczej w swoim temacie :) niewiem po co wogole zmieniac nik... masz cos do ukrycia? gwaltowna reakcja? mysle ze masz sklonnosci do popadania w skarjnosci :) chociazby to porownywanie mnie do swojej zony.... czy teraz znow jakas gwaltowna reakcja :)

Gość ostry_meksykanin
masło maslane, ten temat az ocieka lukrem i totalna beznadzieją. Po ile wy macie lat? autorka zapewne nie wiecej jak 15 bo jej poziom wypowiedzi na wiecej nie wskazuje. chce, nie chce, chce, nie chce, zdecyduj sie ruro wkoncu! Niech ze ktos cie na bolca posadzi bo to sie robi juz frustrujące :|

Gość Ello...
ja musze leciec, ale jak masz ochote to zostaw jakis kontakt do siebie ;)

Gość Ella Zaklęta
meksykaninie, no moj poziom wypowiedzi, zapewne nie doruwnuje twojemu CALE SZCZESCIE! DOWIDZENIA!

Gość Ella Zaklęta
do osoby proszącej o moj kontakt.... niewiem co Ci mam powiedziec... gdyz... hm... nie znam cie :) nawet tutaj sobie nie popisalismy :) moze zapytam ... po co Ci on? ten moj kontakt? :)

Gość Marek_zad
Meksykanin, gdybym nie był facetem - powiedziałbym, że cie kocham za takie poczucie humory, ekstra z ciebie gość, Podziwiem ;-)

Gość Marek_zad
Ps. Tak na marginesie, jak ktoś się gubi w topiku, niech wejdzie pod tutułem "Szukam mokrej aktualnie cipki" A będzie jaśniej, zwłaszcza dla ciebie - meksykaninie ;-)

Gość Ella Zaklęta
Meksykaninie, flustrujace jest to, ze probujesz probujesz i nie mozesz zaspokoic swojego popędu seksualnego :) to musi byc naprawde flustrujące :)

Gość ostry_meksykanin
Po gówno! zeby ci wąglika wyslac! chociaz zapewne po otwarciu koperty ów waglik po wysluchaniu twojej histori usiadlby i zaplakal razem z toba. Aha i dorÓwnuje analfabetko, wracaj na lekcje bo poziom spada.

Gość ostry_meksykanin
@Marek_zad ja tez cie kocham!

Gość Marek_zad
Elka jak chcesz możesz napisać też do mnie, bo i przez przypadek juz podałem i tak emaila darekrx8@gmail.com