Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość ja mam 21 lat i juz dalem sobi
Dokładnie. Ostatnio Pakistan spustoszyły powodzie, to, ze nie mamy kogo przytulić w nocy gówno znaczy wobec czegoś takiego. Ja spie z kotem :P, ciesze sie, ze mam gdzie mieszkac, co jesc i gdzie spac.

"Lepiej znaleść sobie inny cel jakieś hobby i w nim się realizoweać." Jak np. robienie kasy. Potem będziesz mieć tyle panien jak ubranaWcodzienność aż będziesz rzygał z przesytu.

nie ma co narzekać można stracićwszystko w czasie powodzi czy mieć wypadek i być przykutym do wózka.Należy się cieszyć tym co się ma ;)

To nie jest temat o wielkich tragediach. W ten sposób można każdą dyskusję rozwalić, takie argumenty to jak strzelanie do komara z armaty.

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
Ja spie z kotem , ciesze sie, ze mam gdzie mieszkac, co jesc i gdzie spac. ale jesteś patriotą ? ;)

Mój kot nie chce ze mną spać. Aspołeczne bydlę z niego. Nawet na kolana nie chce nam wskakiwać.

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
"Lepiej znaleść sobie inny cel jakieś hobby i w nim się realizoweać."Jak np. robienie kasy. Potem będziesz mieć tyle panien jak ubranaWcodzienność aż będziesz rzygał z przesytu. będzie chciał lepsze

prze-ciekawa No i co z tego, ze mam tylko 21 lat? Przeciez Ci wszyscy, ktorzy pisza tu tez mieli 21 lat kiedys. Kiedy mialem 16 lat i pytalem jak znalezc dziewczyne, to wszyscy mnie starali sie pocieszyc i gadali "przyjdzie sama, przed 20 kogos bedziesz mial".

Gość żeby tylko ten mój upatrzony
Samospełniająca się przepowiednia.

Gość zajebisty27
"Ja spie z kotem , ciesze sie, ze mam gdzie mieszkac, co jesc i gdzie spac." ale jakaś niezła dupencja obok też by się przydała, nie?

tylko Darker żeby dużo kasy zarabiać trzeba miećpomysł na biznes spryt oraz kasę na rozkręcenie.

Zdziwiłbyś się Korjonos jak dla wielu dziewczyn to, ze są samotne to tragedia o rozmiarach Hiroszimy i Nagasaki.

Bo kota trzeba sobie wychowac hehe :) moj w sumie od poczatku mial dosyc dobry charakter. PS. Odpowiadajac na pytanie zadane przez kogos tam: Tak jestem patriota.

Mój kot śpi mi na szyi, kiedys pewnie mnie udusi. Uwazaj, bo Cie ugryzie w te szyje :P

Gość kurde ubrana w codzienność
po co masz w stopce zdjecia i mejla skoro jesteś w szczęśliwym związku? no PO CO? ostatnio był tu temat o tobie, ktos cie znalazł na nk.

Darker-nikt nie chce być sam, a Ci co są to albo tylko mówią, że im tak dobrze, albo z jakichś powodów boją się bycia w stałym związku. Tak na marginesie...autorze, gdzie byłeś jak inni szukali dziewczyn?

Gość god_is_nowhere
ja mam 21 lat i juz dalem sobi ---> tak więc masz dwa wyjścia. albo weźmiesz to co ci się trafi byleby tylko miało ręce i nogi albo za jakiś czas będziesz w takiej sytuacji jak my ;)

Gość prze-ciekawa
jak miałeś 16 to się uczyc miałeś...ale nie masz 50 lub 80 tylko prawie całe życie pzred tobą..to że nie poznałes przez 21 lat nie znaczy że nie poznasz w najbliższym czasie prawda?

Gość zajebisty27
"Tak na marginesie...autorze, gdzie byłeś jak inni szukali dziewczyn?" on stał tam gdzie my, a po drugiej stronie stało ZOMO

Gość kurde ubrana w codzienność
ale po co ci to? fotki i mejl pod spodem. a przepraszam, fotki juz usunelas :o lubisz sie lansowac co?

Myslisz, ze nie probowalem zadnej poznac ? Caly czas sie uce jesli o to chodzi, lubie czytac bardzo. Probowalem zapraszac wiele dziewczyn na kawe, na spacer, ale zadna ze mna nie poszla nigdzie. Nie lubie sobie nadziei robic. god_is_nowhere Pewnie zadnej nie znajde, nie widze na to wielkich szans.

takie " tragedie" z samotności wywołuje presja społeczna, ciągle ktoś pyta " masz kogoś?" Nieeee? dlaczego? bleee :( Ja mam 5 kotów i sie nie chwale :P

Gość god_is_nowhere
fawila ---> ja cały czas byłem obok. Tylko , że ja nie zasłużyłem na miłość. W czasie gdy moi koledzy imprezowali , pili , poznawali dziewczyny , ja robiłem ciężkie jak dla mnie studia i podjąłem pracę. I teraz jestem w dupie z niczym.:)

Milena, ja sie wnerwiam na sama mysl o takich pytaniach. Jak mnie ciotka przy stole zapytala o to (przy calej rodzinie) powiedzialem, ze jestem gejem i rozluznilem troche atmosfere :D hehe

Kota mam 5 lat, wczesniej tez mialem, ale zdechl ze starosci.

Gość zajebisty27
" god_is_nowhere fawila ---> ja cały czas byłem obok. Tylko , że ja nie zasłużyłem na miłość." a oni co kurwa, zasłużyli? zresztą ta cała miłość jest do dupy ludzie nazywają miłością coś co nią nie jest i tylko deprecjonują jej znaczenie po prostu mylą milość z pożądaniem