Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość nnNoName
obciągnęłam mu, ale bez połyku

Gość god_is_nowhereeee
Nadchodzi weekend. Jeszcze kilka lat temu próbowałbym poznać jakąś kobietę , zorganizować jakieś spotkanie , może nawet randkę , ale wiem że gdy przez tyle lat nic z tego nie wychodziło to i teraz tym bardziej nie wyjdzie. Zorganizujcie sobie jakoś weekend bo pogoda ma być w miarę ok.

Gość nnNoName
anus w jego wykonaniu i kolegi w kiblku byl swietny

Gość coming out
A więc prawda wyszła na jaw !! Oferma jest homoseksualistą. Od początku wiedziałem ,że coś ukrywa. Tajemnicą poliszynela jest że ma ksywę Pałkownik.

Gość bgsyekrmbviksmcnhv
Offermo, dla Ciebie odkopałam wątek:) Można kurwicy dostać jak się czyta twoje wypociny, przewija się tam tekst o kobietach które kochają za bardzo, które ty tak bardzo potępiasz.:(A nie przyszło Ci do głowy, że takie kobiety nie mają poczucia własnej wartości bo zostały niewłaściwie ukierunkowane przez rodziców, że jest to jednostka chorobowa którą trzeba leczyć? Sam dobrze wiesz dlaczego jesteś sam... Masz problemy z poczuciem własnej wartości, jakieś kompleksy i negatywny obraz siebie. Tak w rzeczy samej jest mowa ciała, napięcie mięśni, postawa, słowa, ton głosu i to jak budujesz zdania, a nawet feromony jakie wydziela Twoje ciało mówi całemu otoczeniu jak się czujesz w środku i jak należy na Ciebie reagować. No a jak się czujesz, taki jesteś i tak Cię traktują. Nie ma nic więcej w temacie. Potrzeba błyskotliwości w towarzystwie kobiet połączona z kompleksem akceptacji to obrzydliwa wada.Wszyscy cię znienawidzą.Tobie się woreczek żółciowy skręci w sprężynkę od rozpamiętywania przed spaniem, czy byłeś dość dobry.Fakt, musiałeś mieć debilnych rodziców. Na ogół uczą tego dziewczynki. ­­­­­­­­­­­ Naucz się budować własną wartość, bo jej nie masz a twoje odszczekiwanie się na tym forum to żałosna próba zwrócenia na siebie uwagi.

"A nie przyszło Ci do głowy, że takie kobiety nie mają poczucia własnej wartości bo zostały niewłaściwie ukierunkowane przez rodziców, że jest to jednostka chorobowa którą trzeba leczyć?" Czyli wy zawsze niewinne? Jak gruba to choroba a nie przeżarcie, jak wiąże się z bydlakiem to wina jej rodziców a nie jej samej. Jak wyda ostatnie pieniądze na coś niepotrzebnego to sklep winny, że towar wyłożył. No tak