Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrereee

zdałam sobie sprawę

Polecane posty

Gość rrereee

zawsze było ze mną wszystko ok w wieku 19 lat poznałam chłopaka po roku czasu zaczeło się dziać ze mną coś niedobrego z czym kompletnie sobie nie radzę nie mogę przestać to realny problem chodzi o kontrole zazdrość a jestesmy ze soba juz 5 lat... -nie poznaje swojego faceta z moimi kolezankami - chowam przed nim wszystkie pisma w ktorym moga byc jakies zdjecia atrakcyjnych kobiet - nie nawidze z nim ogladac w telewizji. -nie chodze z nim po galeriach -porownuje sie do kazdej kobety jaka minie nas na ulicy -czuje sie od nich gorsza -jestem zazdrosna o plakaty z panienkami -ciagle sprawdzam co robi i ciagle chce byc przy nim co robic ja juz nie daje rady

a zdajesz sobie sprawy ze on moze tez juz nie dac radyy ?? To strasznie meczaco . Kobieto skoro jest z toba 5 lat, to ty jestes dla niego najwazniejsza najpiekniejsza najcudowniejsza i w ogole naj naj . I mimo wszystko takim zachowaniem mozesz go stracic

Gość nie chce mi się nitz
Zalecam zakład psychiatryczny zamknięty. Na pewno masz jakieś w okolicy.

Gość Oj wy cwaniacy
Czy coś się stało, czy on Cię zawiódł? Bo to wygląda tak, jakby on nadszarpnął Twoje zaufanie- przypadkiem chociażby. Ewentualnie ma to korzenie w dzieciństwie. Ja Cię rozumiem, wciąż się trzęsę na samą myśl o innej babie (chociaż u mnie okładki gazet i tv odpadają, jak również obce kobiety). Ale nienawidzę, gdy nasila się jego kontakt z innymi. Nienawidzę jak jakaś dzwoni (co z tego, ze z pracy), nienawidzę tych wszystkich, któe szukają z nim kontaktu. A on nie jest atrakcyjny, one też nie...

Gość podpowiedzcie prosze
a paszoł ty od zakładu psychiatrycznego. wiem cos o tym, co opisałas. przyczyny takiego zachowania tkwia nie w facecie (moze byc uczciwy w 100% a i tak nie pomoze) ale w twojej niskiej samoocenie i porównywaniu sie z innymi które stało sie u ciebie nawykiem. z czyms takim idzie sie do psychologa, i mozna sie tego bardzo szybko pozbyc. wiem, bo sie pozbyłam :) takie zycei to masakra. u mnie sie okazało, ze moj kochany skadinad ojciec stawiał mi niemozliwe wymagania jednoczesnie krytykujac ile wlezie i nigdy nie chwalac. po latach ewaluowało to u mnie własnie w przymusowe porównywanie sie z innymi i wieczne niezadowolenie z siebie. mowie ci, to wyuczona rzecz i mozna sie jej oduczyc. tylko w tym celu trzeba zmienic przekonania na temat siebie.