Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Mam dwie szczoteczki elektryczne...

Polecane posty

Ja spróbuję :p Kiedyś ;) Jakoś ciągle zapominam jak mi się akurat ochota pojawia ;)

O : ) Polecam polecam Czasem jak partner nie moze to szczoteczka spisuje sie idelanie Lśniaćy usmiech&orgazm w jednym. To sie chyba oplaca?: )

Powiem tak... Raz próbowałam pod prysznicem i jakoś nie byłam zachwycona... :| Może robiłam to nieumiejętnie? Słabe doznania poważnie! Ale lubię strumyczek wody ;> Rewelka ;> Tak mnie spina, że nie wyrabiam czasami, ale chciałabym z tą szczoteczką... Macie jakieś KONKRETNE sposoby? ;D No i z chęcią wykorzystam nowe propozycję do masturbacji ;D. Pozdrawiam!

Gość aliszjaaaa
a to nie boli??

Nie powiem , że nie. Bo to zalęzy od danej osoby, lecz z moich juz długich doświadczeń jest to zasasdniczo orgazm po orgazmie :) Naprawde warto!

Gość .,,marusia,,.
próbowałam i musiałam troche gorąca woda zmiekczyc wlosie ale dalo rade :D i bylo meeeega :D zajebiście

Gość mam dobre nasienie, zostane da
jak mija urlop? ; )

Czesc dawca :) A dobrze, dziękuje. Siedze w domku, na kafe :) Dziś na obiad mam zamiar zrobic lazanie No i fotografuje nasze pi ekne okolice :)

Gość nic tu po mnie nic
NO I SIE ZA ONANIZUJESZ MASTURBATORKO!!!! :D: .. zrób zjęcie ze szczota!!!

Gość sukossij jjj
ile razy dziś juz doszłas?

Gość kropla po kropli
Ja mam taka nakladke na szczoteczke i wtedy mam maly wibratorek, kurde uwielbiam to i czuje ze jestem uzalezniona

Gość scatman- ka :)
lubie to!:D

urlop i od 7 rano gnijesz na kompie? większego warzywa to tu już dawno nie było :D

Gość Wcięcie mam wa talii
Pracuje na laptopie więc muszę pare godzin gnić, dlatego uprzyjemniam sobie czas Kafeterią. [czesc

Wcale nie pracuje :) Po prostu nie było mnie tu pare miesiecy wiec postanowilam zajrzec :) A zaraz spadam :) Ale jak tylko znajde czas to wpadne Ps i nie bawie sie w te machajce łąpki i inne kwaituszki :p

Gość MisstaFantastic
Hej wciecie - dawno cie nie czytalem, ale zawsze twoje tematy byly prowokacja do porzadnej masturbacji :)

ah.. bo człowiek ma pełno pracy, musi zarabiać na zycie (i na nowe szczoteczki) :) masturbacja to same korzyści, nie ma co ukrywać

Gość a odkurzaczem?
prubowalas?

Gość zal zal zal
prUbowalas :o A co do wątku, to ja mam wrazliwa łechtaczkę i nie moge szczoteczka : ( bo probowalam : ) boli mnie : (

Gość doktor zlo
wciece masz faceta?

Gość __niebieski___
zal zal zal - dlatego facet bywa najlepszym narzędziem masturbacji ;-) dostosowuje się do delikatnych perełek, a kiedy trzeba potrafi wygenerować wibracje, które przekraczają możliwości szczoteczek... na szczęście

Ja nie neguje, że facet daje świetne orgazmy, bo oczywiście, facet okazuje Ci czułośc, a szczoteczka nie/ Lecz to watek o masturbacji. Nie napisałam ani razu , że szczoteczka zastępuje mi mojego partnera, jest świetnym jak dal mnie narzedziem do masturbacji. Lubię eksperymentować :)

Gość ___niebieski___
wciecie - alez ja wcale nie neguje przydatnosci szczoteczek .. zwlaszcza kiedy mam ochotę dopieszczać dziewczynę bardziej intensywnie niż tylko w jedną dziurkę

Gość Maluna wytamyna
Wcięcie Ty jestes zboczona ! ;p ale chyba tez sprobuje skoro to tak zachwalasz eh... jutro ide ja kupic normalnie ;D

Gość doktor zlo
no to masz faceta czy nie?

Gość czerwien ust
ty wciecie jestes nienormalna kurwa szczota sie masturbowac no tez cos hahahaaaa ludzie mnie zadziwaiaja ha ha ha HAHAHAAHAHAHAAA