ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 Może odezwą się osoby chore tak jak ja.Chętnie porozmawiam na różne tematy oczywiście chorobowe też.Nie mogę spać to można popisać.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bunt na pokladzie apollo 99. Napisano Październik 14, 2010 podziwiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 co podziwiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cycuszkijakmarzenie 0 Napisano Październik 14, 2010 Ile masz lat i jesteś K czy M? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 jestem kobietą dojrzałą fajnie zabrzmiało nieprawdaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 wbrew chorobie jestem wesołą bardzo optymistycznie nastawioną do życia osobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cycuszkijakmarzenie 0 Napisano Październik 14, 2010 To dlaczego nie możesz spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bunt na pokladzie apollo 99. Napisano Październik 14, 2010 sama powiedziałaś to co ja podziwiam. takich ludzi jak Ciebie. ze mimo choroby sa wlasnie tacy- optymistyczni i radosni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cycuszkijakmarzenie 0 Napisano Październik 14, 2010 Ten optymizm i radość - te osoby często właśnie chcą takie być, do tego dążą. W rzeczywistości boją się bardzo i czują sie totalnie samotne... Przerabiałam to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cycuszkijakmarzenie 0 Napisano Październik 14, 2010 Ariva, może jutro porozmawiamy - o ile czas mi pozwoli, bo dziś miałam go naprawdę dużo. Tymczasem miłych snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 cycuszki tzn.ze jesteś po całym tym galimatiasie opowiadaj ja nie czuję się samotna mam wokół siebie dużo przyjaznych mi ludzi a czy się boje jak każdy chyba ale nie myślę o tym złym żyję chwilą nadrabiam zaległości/wszystkie/ i się śmieję ze skorupiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 nie mogę spać bo przy chorobach nowotworowych to standard niespanie tak zazdroszczę wszystkim śpiącym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 szkoda ,że idziesz dobrej nocy do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajaj27 Napisano Październik 14, 2010 Mój ojciec ma raka, nieuleczalnego. czuję się z tym... bardzo dziwnie. Trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 bunt na pokładzie tez idziesz spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 trzymam się i moim optymizmem staram się zarażać wszystkich chorujących czasem mi się udaje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Październik 14, 2010 u mnie znalezli cos na tarczycy i jajniku... nie wiem jeszcze czy to cos powaznego... mam nadzieje, ze nie... i tak sobie zyje ta nadzieja... podziwiam ludzi, ktorzy umieja sie z tego smiac :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Październik 14, 2010 Tu jest ciekawy temat o nowotworach: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 to choroba jak każda inna trzeba ją leczyć nie odchodzić do niej ze śmiertelną powagą. Coralik miałaś robione badania bo piszesz ze wykryto u Ciebie.I co dalej jakie leczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 mało być podchodzić A co do nadziei trzeba ja mieć zawsze i wszędzie a będzie dobrze:D:D:D a co da płacz tylko spotęguje panikę a po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Październik 14, 2010 mialam usg, jestem po testach krwi, w listopadze konsultacja... a wiec echo jak na razie... max... wypieeerrrrdalaj... sorki ariva, ale takich dupkow nie znosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Październik 14, 2010 nie mysle o tym na codzien. zyje normalnie, chociaz czasami nerwy puszczaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bunt na pokladzie apollo 99. Napisano Październik 14, 2010 ariva, no tak, powoli juz bede szla spac. tak czy siak, ludzi e tacy jak Ty to takie skarbniki madrosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 nerwy to normalne czasem i mi puszczają szczególnie jak przychodzi noc a ja nie mogę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 bunt odezwij się jutro fakt normalni ludzie śpią o tej porze hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 14, 2010 Coralick tzn.miałaś robione markery i czekasz na wyniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Październik 14, 2010 nie wiem dokladnie jakie badania krwi beda robic, bo powiedziano mi tylko, ze jest ich cala lista, pobrano mi 7 ampulek krwi... :D mam dwa guzki na tarczycy i jedna cyste na jajniku. mowia, ze nie wyglada to zle... ale co innego radiolog a co innego opinia lekarza. wczesniej stwierdzono u mnie PCOS, wiec udalam sie do endo... zrobila mi usg tarczycy, znalazla jednego. potem po skierowaniu do szpitala okazalo sie ze sa dwa... od roku jem hormony (levotoraksyne) i to na razie wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Październik 14, 2010 a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Październik 14, 2010 " [zgłoś do usunięcia] Coralick mialam usg, jestem po testach krwi, w listopadze konsultacja... a wiec echo jak na razie... max... wypieeerrrrdalaj... sorki ariva, ale takich dupkow nie znosze Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże........" Co za "argumenty":D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ariva 0 Napisano Październik 15, 2010 mam nowotwór otrzewnej jestem po zabiegu i w trakcie chemioterapii Max jesteś niepoprawny że nie lubisz lekarzy to Twój problem ale bez nich byłoby krucho chyba że jesteś znachorem hahaha Coralick to nieźle ci utoczyli tej krwi a kiedy wyniki chyba niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach