Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

"przez głupotę puszczalskiej małolaty należy mordować niewinną istotę? " zapominasz ze do tego jeszcze potrzebny jest puszczalski malolat;-)

Dlaczego chcesz, żeby usunęła ciąże? Przecież to twoje dziecko! gdzie twoje uczucia... ?

"[zgłoś do usunięcia] ty jestes rzeczywiscie ograniczona skoro sadzisz ze takim docinkami wk**wisz offerme , on ma taki styl pisowni a twoje docinki to tylko woda na mlyn offermy" to ty mnie nie rozumiesz - ja nie zamierzam nikomu docinac - ja zachecam zeby kazdy rozladowywal sowje emocje w najbardziej dla niego dosteopny i adekwatny sposob;-) >

Gość trusski
a ja chciałabym napisać wszystkim, którzy wmawiają facetowi, że dziecko pokocha. tak nie będzie! to matka kocha swoje dziecko, bo nosi je pod swoim sercem 9 miesięcy, faceta nie zmusisz do tego, żeby był ojcem i żeby pokochał...... to nierealne, wiem z własnego doświadczenia, bo sama wychowuję 3letnią córeczkę.

"LUDZIE ZAPRZESTANCIE DYSKUTOWAC Z TYM OSOBNIKIEM ROR TO WKONCU POJDZIE SOBIE W CHOLERE Z DZIALU UCZUCIOWY " ;-) ;-) ;-) jak to niektorych krew zalewa wobec prawidlowo formulowanych argumentow - jedyne wyjscie to atak - to typowe dla osob kt maja problemy;-)

trusski - nie ma co pisac - nie zrozumieja ;-( obroncy plodow

Gość branja717
nie możesz zmuszać jej żeby usunęła ciążę, jeśli sama nie jest pewna. koleżanka dobrze zrobiła, ze jej zabroniła. może popaść w depresję, będzie miało to być może skutki uboczne także w jej organizmie. potem będzie tego gorzko żałować. oddajcie dziecko do adopcji, jeśli sprawa jest poważna. nie róbcie niczego pod wpływem emocji, ale z głową! możecie zabić niewinne dziecko bez potrzeby!

Hitler starał się zjednoczyć cały naród, dlatego robił z siebie nacjonalistę i socjalistę jednocześnie. Historia pokazała, że facet miał łeb, ale przesadził z wojną, bo bez niej byłby kochany (i być może Niemcy nie musieliby zapraszać Turasów, ponieważ byłoby 13 milionów Niemców więcej). Dla mnie Hitler to człowiek prawicy mimo wszystko, ponieważ przede wszystkim był wrogiem komunistów i bronił tradycji. Ale jak ktoś uważa go za lewicowca - na prawicowców to korzyść. kot13 - nigdy nie mógłbym zadać się z kimś z mojej rodziny, kto popełnił aborcję. Nawet jeśli to jest matka. Moja mama prawdopodobnie jest zwolenniczką aborcji, ale przy mnie mówi tylko o tzw. "wyjątkowych sytuacjach". Nie popełniła nigdy aborcji. Gdyby na przykład młodsza siostra popełniła aborcję, z powodu rodziców, wiem czyja jest to wina i kto to spowodował. ROR, nie ukrywam, że jestem prawiczkiem i nie ukrywam, że dla mnie powód do dumy nie jest. Mam prawo mieć swoje poglądy poza głoszeniem gloryfikacji komunistów i nazistów (prawo zabrania). Nie wiem, więc pytam. Owszem, puszczalski małolat powinien zostać przyuczony do odpowiedzialności. PS. Kurwa, sprawdzian poszedł słabo.

Gość Ror albo idajesz idiotkę albo
jak ci pisali chlejesz ;) Kiedyś wydawałaś się rozsądniejsza, w tym temacie wyjątkowo przeginasz albo specjalnie tu prowokujesz. Tyle że robi się to już bardzo niesmaczne.

"Ror albo idajesz idiotkę albo jak ci pisali chlejesz " calymi dniami i nocami ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) "Kiedyś wydawałaś się rozsądniejsza, w tym temacie wyjątkowo przeginasz albo specjalnie tu prowokujesz. Tyle że robi się to już bardzo niesmaczne" uwazam ze styl musi byc dopasowany do kontradwersarzy i to tez czynie w tym temacie - i czynic zamierzam - wiec jesli nie czaisz tej drobnej aluzji to nie pozostaje mi nic innego jak nie zachecac Cie do dalszego czyatnia moich wypowiedzi (zwlaszcza ze moga one byc ciezkostrawne dla Twoich wysublimowanych gustow estetycznych;-) .

Gość kolejna stara prukwa
nastepczyni ike ktora bedzie sie przypierdalac do wszystkiego. Ale nie boj sie juz zostalas nominowana do zablokowania hf and gl

Pierd o l i ć to jest się komu, ale jak do odpowiedzialności i opieki to już aborcja!! Cholera jasna nie wolno zabijać!!! Ty człowieku chyba sumienia nie masz jak nakłaniasz dziewczynę do zabicia swojego dziecka! I to jest głupie pieprzenie że to jeszcze nie dziecko, nie człowiek, że płód.. dobra, ale dajcie mu jeszcze trochę pożyć i gwarantuję że nie wyrośnie z tego kaczka tylko człowiek! Cham jesteś i świnia! Nieodpowiedzialny palant!

"kolejna stara prukwa nastepczyni ike ktora bedzie sie przypie**alac do wszystkiego. Ale nie boj sie juz zostalas nominowana do zablokowania hf and gl" o matko - naprawde?;-( strasznie sie zmartwilam;-) ;-) cala sie trzese;-) a swoja droga jak ludziom z maluczkim ciezko zniesc dobry humor i pewnosc siebie innych;-) ;-)

Moim zdaniem istota (dla mnie dzieco) zupełnie niewinna nie może cierpieć, że jej matka niepotrafi się zabezpieczyć. Bo większość niechcianych ciąż nie wynika z błędu, tylko głupoty.

Stalingrad - odpowiedz mi tez na jedno pytanie - uwazasz ze twoje subiektywne zdanie kogos obchodzi??;-) a uscislajac ciaza jest wynikiem rowniez tego ze facet nie potrafi sie zabezpieczyc

Kwestia jest taka, że facet powinien odpowiadać tak samo za ciążę. Ale raczej panie przede wszystkim powinny się pilnować, bo to one rodzą. ROR - widzę, że ludzie tutaj w większości mają moje zdanie. Po się ze swoim udzielasz, jak większość ma to gdzieś?

Gość ror ty naprawde skretynialas
ostatnio do reszty

ROR mam nadzieję, że matka Ci powiedziała kiedyś, iż mogła ciebie usunąć bo przyszłaś nie w porę a ona miała takie plany ...

"Kwestia jest taka, że facet powinien odpowiadać tak samo za ciążę. Ale raczej panie przede wszystkim powinny się pilnować, bo to one rodzą" jak widac nie zawsze rodza - czasem dokonuja aborcji "ROR - widzę, że ludzie tutaj w większości mają moje zdanie. Po się ze swoim udzielasz, jak większość ma to gdzieś?" tego nie mozesz byc pewien, putam bo kazdy post zaczynasz od moim zdaniem - a poza tym jak sam napisales jestes prawiczkiem , do tego mloda osoba i z kompleksami - dlatego Twoje wypowiedzi bywaja nieprzystajace - nie uwazasz? " ror ty naprawde skretynialas " jak widac - po odzewie licznym ;-) - moje zdanie obchodzi wieksosc tu piszacych - zobacz ile osob zwraca sie bezposrednio do mnie;-)

"[zgłoś do usunięcia] Stalingrad ROR mam nadzieję, że matka Ci powiedziała kiedyś, iż mogła ciebie usunąć bo przyszłaś nie w porę a ona miała takie plany ..." a sadzisz zy gdyby mi tak powiedziala to bym zaplakala rzewnie?;-) nie rozsmieszaj mnie - jak dorosniesz to zrozumiesz ze ludzie potrafia poradzic soebie z roznymi faktami. teraz zajmij sie robieniem sciag - o kt sam wspomniales;-)

Gość rora mamusia nie kochala
a tatus kochal tylko w nocy :( laczymy sie z toba w glebokim bolu :(

"rora mamusia nie kochala a tatus kochal tylko w nocy laczymy sie z toba w glebokim bolu " jesli Ci tylko taka wersja pomorze - lacz sie ze mna w bolu;-) glebokim i namietnym usciskiem bolu - scalmy sie;-) ;-) ;-)

'jak widac nie zawsze rodza - czasem dokonuja aborcji' Niestety tak. W oświeconych krajach zachodu aborcja czasem jest formą antykoncepcji. 'tego nie mozesz byc pewien, putam bo kazdy post zaczynasz od moim zdaniem - a poza tym jak sam napisales jestes prawiczkiem , do tego mloda osoba i z kompleksami - dlatego Twoje wypowiedzi bywaja nieprzystajace - nie uwazasz?" Nie jestem polonistą. Jestem młodą osobą z kompleksami nawet nie wierz jak wielkimi, ale kompleksy chociaż nie pozwalały na imprezy i jakąś wiedzę mogłem zdobyć. Moje wypowiedzi raczej są normalne. Raczej są na wyższym poziomie niż twoje, które są obraźliwe dla milionów zabitych dzieci. I miliony kobiet, które potem mają problemy psychiczne w związku z aborcją.

Aborcja to jest taki sam sposób rozwiązania problemu, jak zrobił to Hitler. Stwierdził, że Żydzi i Cyganie są niepotrzebni na świecie i zaczął ich mordować. Tak samo jest z aborcją.

Gość interior.
Boże uchroń ...od takich typów

"Nie jestem polonistą. Jestem młodą osobą z kompleksami nawet nie wierz jak wielkimi, ale kompleksy chociaż nie pozwalały na imprezy i jakąś wiedzę mogłem zdobyć" widac bo Twoich wypowiedziach - upartych i agresywnych - ze kompleksy sa wielkie - ale wiem ze mozesz tez z nimi cos zrobic ""Moje wypowiedzi raczej są normalne. Raczej są na wyższym poziomie niż twoje, które są obraźliwe dla milionów zabitych dzieci" wracamy do relatywizmu - taka wypowiedz swiadczy dla mnie o twoich komplekasach wlasnie -to czy cos jest normalne jest....subiektywne;-) a to ze mowisz "moja sa na wyzszym poziomie niz twoje" swiadczyo ....infantylizmie, tak dzieci "dyskutuja" nie obrazam kobiet ani dzieci - z reszta po co? doprecyzowuje jedynie nazenictwo - w macicy znajduje sie plod, zwlaszcza w poczatkowych fazach ciazy to zlepek komorek po prostu;-)

Mam swoje kompleksy, naprawdę mam ich sporo i zniszczyły moje życie. Ale ... dzięki nim miałem okazję zainteresować się różnymi kwestiami i wyrobić sobie opinię na różne sprawy tego świata.