Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaa 1

Czy moja teściowa jest czarownicą ????

Polecane posty

Gość oooooo kurdeeee
kurcze nie wyswietla się wbij w google " urok rzucony krwią " i potem czwarty temat Caprisone , a te szpilki maja byc wbite tak jakby w materiał ? Nie pionowo tylko poziomo w kierunku drzwi ? A co z tym płaskimi główkami ? Większosc szpilek ma takie kuleczki główki

!!! - widzicie te wykrzykniki? To wlasnie tak . Tam gdzioe kropka - tam glowka :) OBOK siebie . _____________ I I I !!! I I I I ____________I

Gość oooooo kurdeeee
A szpilki mogą byc pod wycieraczką wbite czy na górze wycieraczki pod butami ? I w jakich odstępach od siebie, ile cm ? caprisonne ,a powiedz mi co cię skłoniło zeby tak zrobić ?Czułaś ze ktos ci zle zyczy ? Cos się działo złego ? Od razu się poprawiło ?

Gość smrodek
ja wierze w takie rzeczy, ale dlaczego matka Twojego meza mialaby Wam (czyli jemu tez) zyczyc zle?! w to nie uwierzę...

Gość przerazonaa 1
Dlatego że jego rodzina uważa że skoro mamy duże mieszkanie to niepotrzebny nam dom. A po za tym jej córeczka gniecie sie w 5 osób w dwóch pokoikach a nam sie w dupie przewraca !!!!

Gość oooooo kurdeeee
sorry , nie czwarty temat , a piąty Ale moze gdzies znajdziesz więcej informacji A moze to jakis urok ochronny ?

Gość jak dokladnie maja byc te szpi
wspolczuje ci . :(

Gość oooooo kurdeeee
skoro mieszkają w 5 osób |( jej córka ) a oni uwazaja ,ze wam sie w dupie przewraca to chyba jednak nie był urok ochronny z jej strony :-0

ciekawy temat, sama wierzę w taki rzeczy i przed chwilą pobiegłam przed dom te szpilki powbijać. Jak znajdziesz coś o tej krwi to pisz nam

Gość BO JAAA
ja polecam czerwoną nitkę na lewym nadgarstku ( to zadna kabała , pro-ana czy coś) odpędza złe uroki itp nie powiem jak się przekonałam ale to naprawdę działa.

Gość smrodek
a to zmienia postac rzeczy. idz do sprawdzonej wrozki :)

jeszcze kiedyś coś słyszałam żeby pokruszyć zwykłą pomarańczową cegłę i ten proszek wysypać przy drzwiach i czymś zasłonić. Działa to podobnie jak t szpilki, ale ja sama nie sprawdzałam

Gość BO JAAA
ale to z krwią to az przerażające jest....

Gość BO JAAA
na pierwszym roku poznałam taka dziewczynę szara myszka itp pomyślałam ,ze się nia zaopiekuje w senie zapoznam ja z ludźmi pomogę coś w sobie zmienić czy cos. ta pomoc wcale na dobre mi nie wyszła ! zaczęły mi wypadac włosy schudłam 10 kg bez niczego !! (jestem b.szczupła więc wyglądałam jak anorektyczka)\ , zostawił mnie chłopak , gorzej się uczyłam ,stałam się jakś osowiała , aspołeczna. a wszytko zaczęło się właśni gdy ją poznałam tak jakby ona wysysała ze mnie energie !! kiedyś w parku dosiadła sie do mnie jaks kobieta i powiedziała ,ze widzi wokół mnie złą aure tak jakby ktoś wysysał ze mnie zycie ! spytała mnie czy ostatni nie poznałam jakieś nowej osoby czy cos no i od razu mi własnei ona przyszła na myśl wszstko jej opowiedziałam ,a ona dała mi taka czerwoną nitke i zawązała na nadgarstku. i naprawdę od tego moentu jak rąką odjął ! wszystko było tak jak dawniej a tamta dziewczyna . co najdziwniejsze tamta dziewczyna juz się do mnie nie zbilza widocznie nitka działa.

Mnie poradzila to wrozka. U mnie po szpilkach poprawilo sie od razu - az bylam przestraszona. - wtedy pracowalam w domu i pewnego dnia mialam sie spotkac u mnie w odmu z pewna klientka. Jednak ona zadzwonila do mnie z prosba bym odebrala ja z dworca. Nie ma sprawy -byla to dosc majetna kobieta i juz kilka razy byla u mnie wiec nic sobie nie pomyslalm. Pojechalam po nia ,patrze a ona stoi z jakims mezczyzna. przedstawila mi go jako swojego narzeczonego i zapytala czy on moze jechac z nami. Nie wypadalo mi odmowiac, wiedzialam ze przyjechali z daleka, jednak czulam sie nie swojo ,bo wiezdialam ze w domu bede z nimi sama. Wyobrazcie sobie ,ze pod samymi drzwiami pan narzeczony zdecydowal sie jednak nie wchodzic??? Kilka tygodni poznije dowiedzialam sie ,ze byla to elegncka prostytutka... wiec kim byl on? Az mnie mrozi na sama mysl o tym . Po tamtym incydencie juz jej nie widzialam- nie zglosila sie. Nie wiem czy bym jeszcze mogla tu cos pisac gdyby nie te szpilki;) ,moze to za duzo powiedziane ale jednak cos w ytm jest...

Gość oooooo kurdeeee
do bo jaa - moze tamta dziewczyna to był wampir energetyczny :-0 Tacy ludzie tez istnieją , wysysaja z innych energię zyciową

Gość BO JAAA
ja kiedyś nie wierzyłam w takie rzeczy to było dla mnie śmieszne jakieś gusła i czary jak te murzyńskie plemiona :D ale teraz... sama nie wiem co by zemną było gdybym nie spotkała tej kobiety.

Gość BO JAAA
nie, dała mi od tak.

Gość oooooo kurdeeee
caprisonne - miałas więcej takich dziwnych przypadków?

Gość smrodek
a mozna sobie samemu taką nitkę zawiązać czy musi to zrobić ktoś "taki"??

Gość BO JAAA
btw te nitki jakieś modne się ostatni stały ja nossze moją od półtora roku :D Zdesperowana , która to ty na zdjęciu ? ostatnia ,z ciemnymi włosami po lewej jest najładniejsza :D

Prawda jest taka ,ze za takie przyslugi nalezy komus zaplacic- a to dlatgeo ,zeby pomagajacej nam osobie nie odebrac szczescia -podobno tak jest... A ja - tak mialam wiecje takich przypadkow ale juz nie tak ekstremalnych. Maz kolezanki np nie potrafi u na susiedziec . Zaraz zaczyna wszczynac klotnie , jest niezadowolony, mrukliwy...KOlezanka-jego zona -przebywa u nas chetnie, spokojnie , czesto! i z przyjemnoscia . Cos w tym jest... ale czerwona nitke tez wyprobuje - taka zwykla czy jakas ...jaka?

Gość BO JAAA
można samemu ja juz moja siostrę w to zaopatrzyłam i kurde znów mogę potwierdzić ,ze to działa odkąd przeprowadziła sie do nowego mieszknia bolało ją kolano (piętro niżej mieszkała taka babcia która ciągle jej narzekała ,ze ja boli kolano ) zawiązała sobie nitką kolano ja nie boli i babcia tez jej nie zaczepia juz :D