Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaa 1

Czy moja teściowa jest czarownicą ????

Polecane posty

Gość przerazonaa 1
czyli ze ty tez mozey byc ta 4 osoba no chyba tego nie wykluczysz

Gość maliboo
jakas sila magiczna mnie przyciagnela na ten topik ;) a tak serio, wypowiadalam sie na wielu topikach nie tylko na twoim pisze zyczliwie teraz szkoda nerwow sobie psuc takim bzdurami, tesciowa pewnie by sie mocno zdziwila, ze ja o takie rzeczy podejrzewasz.. dlaczego nie potrafisz na nia spojrzec zyczliwszym okiem? z tego co piszesz, nie widze, zeby byla jakas zlosliwa kobieta, pwoedziela ci cos nieprzyjemnego, nakrzyczala na Ciebie czy jak?

Gość maliboo
poki co ze man ok, chociaz np. moze mnie kiedys dopasc depresja albo co innego, nie moge tego wykluczyc

Gość persefonae
autorko nie trać czasu na głupie dyskusje, tylko zapytaj na ezoforum, tak jaki Ci ktoś już wcześniej doradził. Ja sobie poradziłam z urokiem przy pomocy run, ale jak nie masz doświadczenia, to może być trochę za dużo ;)

Gość przerazonaa 1
skoro tak wierzysz w statystyki to tak naprawde nikt nie jest do ko}ca zdrowy. Kazdy ma jakies odchyly i ty tez !

Gość przerazonaa 1
pamietaj ze chora osoba nigdy nie powie ze jest chora

Gość przerazonaa 1
nic o mnie nie wiesz. Gdybys przezyla to co ja i nie mowie teraz o tesciowej to inaczej bys gadala.

Gość przerazonaa 1
nie juz urodzilam . I bardzo kocham moje dziecko. I to drugie tez.

Gość przerazonaa 1
w tym sek ze ona w zasadzie malo mowi dobrych slow

Gość przerazonaa 1
tak przewidziala. Ale ja nigdy wiecej tam nie pojde. I uwazam ze modlitwa to dobre rozwiazanie.

Wiesz co? Pieszesz ,ze mezem uklada sie tak sobie - podejrzewam ,ze stoi murem za mamuska. Wiec jej musi sie to podobac,ze syn -rozumiezs -niejest przez Ciebie prrzekabacony. A mimo to probuje docierac do Ciebie,lub Toba manipulowac zapomoca magii? I to jest dziwne. Moglabym zrozumiec jej zachowanie gdyby syn stal muren za Toba, wtedy robilaby by te rzeczy zeby go przeciagnac na swoja strone, ale w tej sytuacji?? Co ta kobieta ma na celu?

Gość maliboo
te statystyki oparte sa na rzeroko zakrojonych badaniach, sprawdz jak mi nie wierzysz.. ja 'wyczuwam' od ciebie jakas dziwne, niespokojne wibracje... tak jakby siedzial w tobe niepokoj, nie masz problemow ze snem?

Gość mawronkowo pf
hmmm a moze wybierz sie jeszcze raz do tej wrozki?

Gość oooooo kurdeeee
malibooo , a osoba ,która sie kaleczy i łazi z kapiaca raną po domu , przy tym ukrywając ją zachowuje się normalnie ? Podobnie jak kradnie posciel , zastawe i łyzke ? To według ciebie jest normalne , bo według mnie nie :-0 :-0 :-0

Gość przerazonaa 1
pieprze wrozki tak samo jak kolezanki ktore mnie na to namowily

Gość przerazonaa 1
hahhaha nie ale czuje od ciebie wibracje ze nie masz swoich problemow skoro weszlas na moj topik i mnie obrazasz. Zaloz sobie swoj temat co

Gość maliboo
'Gdybys przezyla to co ja i nie mowie teraz o tesciowej to inaczej bys gadala.' no wlasnie, masz jakies przykre przezycia za soba (choc nie dotycza twojej tesciowej), ale prawdopodobnie zatruly twoje relacje z innymi ludzmi, nie masz do nich zaufania, to widac

Gość oooooo kurdeeee
te ukradzione rzeczy kolarzą mi sie z tym ,ze ona jakby chciała miec wpływ na wasze małzenstwo :-0 Spróbuj sie modlić , spróbuj odmawiac Tajemnice Szczęscia , trzeba odmawiac codziennie przez rok jedna z tych 15 krótkich modlitw ,Modlitwa Druga , chroni przed złymi , niesprzyjającymi nam ludzmi Ale trzeba odmawiac wszystkie piętnascie Dokładniejszych informacji poszukaj w google

a z siebie jak mozna sciagnac urok? mnie kiedys moja była tesciowa powiedziała ze mi nie wybaczy ze jej synka do mista wyciagnełam.Pozniej moje małzenstwo sie rozsypało. W domu mam wode swiecona sol i olej od ksiedza egzorcysty ktory raz na pol roku przyjezdza do naszego koscioła odprawiac specjalne msze. Syna mojego juz kilka razy ktos zauroczył.darł sie tak jakby go ze skory obdzierali .Ja go przemywałam tą wodą. Poniewaz mieszkam na wschodzie to mam obok szeptuchy one mowią ze jak sie widzi ze sie na ciebie zle ktos patrzy trzeba splunac przez lewe ramie i powiedziec"twoje oczy w mojej dupie" chodzi o to ze tam skumulowane zło sie wydali i nie smiejcie sie bo działa A o tym przewracaniu koszuli na lewa strone tez słyszałam a nawet widziałam jak moja babcia to robiła na mojej corce jak sie urodziłą. Gdybym sama nie była swiadkiem tego ze mojemu dziecku cos sie takiego przytrafiło nigdy bym w takie czary nie wierzyła.Ponadto od wielu znajomych słyszałam podobne opowiesci. Szpilki zastosuje ajakze bo mam kilka osob co mi zle zyczą A czerwoną kokardke zawsze moje dziecko ma w wozku i na ubranku jak wychodze. No to teraz niech sie smieją rozne pomaranczki. ale dla dziecka zrobie wszystko

Gość przerazonaa 1
co wy mi doradzacie przeciez zaraz nas maliboo wysmieje modlitwa to przeciez dla idiotow

Gość przerazonaa 1
wszystkie jestesmy chore

Gość przerazonaa 1
czep sie moze topiku o smolensku tam to dopiero jest schizofrenia. Obsesja mordu masowego w samolocie

Gość bagienko
W czary mary nie wierze, za to w negatywna energie i swiadome lub podswiadome szkodzenie owszem. Moze od czasu jak spotkalo mnie pasmo nieszczesc przez kilka lat pod rzad. Dziwnym trafem, odsuniecie sie od niezyczliwych wyeliminowalo mi mase problemow i odwrocilo pecha. Hmmm.

Gość oooooo kurdeeee
nie trwa to tak długo jak się wydaje Według mnie maksymalny czas to 30 min - max ja je znam juz prawie na pamięc i zajmuje mi krócej ok 20 minut Ale wydaje mi się ,ze pomagają ,ze warto je odmawiac Ponadto niosą za soba inne obietnice

Gość przerazonaa 1
jedzemy do nas i tam jest dziurawa droga i tesc sie pyta ,,, ciekawe kiedy tu zrobia asfalt,,,,,,, a moja tesciowa na to ,,,,,,, predzej zdechniesz niz tu cos zrobia,,,,,,,, i teraz ktoras z was ma jeszcze watpliwosci kto tu jest normalny