Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaa 1

Czy moja teściowa jest czarownicą ????

Polecane posty

Gość BO JAAA
ja mam taka grubszą nie wiem z czego to jest ale siostra ma cieniutka z muliny

Gość smrodek
na lewej rece musi byc? to toche widoczne jednak jest ;p jak sie chce cos eleganckiego ubrac to tak srednio... mozna to na nodze nosic albo w kieszeni?

Gość BO JAAA
caprisonne przypomniało mi się ze ta kobieta kazała mi 3 razy podziękować może można tez podziękować ?

Gość BO JAAA
tak tylko na lewej ja nosze na to bransoletkę taka szerszą jak chce zakryć :D

Gość smrodek
i moze musi to byc jednak wreczone "z dobrego serca" inaczej nie dziala... musze o tym poczytac

Gość BO JAAA
nie , nie trzeba zdejmować :)

Gość oooooo kurdeeee
z tą nitką to jest tak ,ze jest czerwona , a kolor czerwony to kolor ochronny Ja mysle ,ze jak ją widać to ktos pomysli ,ze wierzycie w kabałe ( tam tez sie nosi te nitki , specjalne tkane, tez chronia i podobno mają pozytywną energie ) , ale nie ma się co przejmować , kto co pomysli , najwazniejsze zeby chroniło Ja słyszałam,ze podobno cos niebieskiego np jakis koralik tez chroni

Gość BO JAAA
ja o krwi nigdy nic nie słyszałam ale coś w ty musi byc. przecież jak ktos się skaleczy to prosi o plaster albo chusteczkę.. w dodatku skaleczyła się na budowie więc rane wypadałoby odkazić czy cos.

Gość smrodek
no dobrze, ale chyba nie chodzi tylko o kolor skoro kobieta kazala sobie za to 3x podziekowac?

Gość BO JAAA
wiesz ja się za bardzo na tym nie znam tylko takie podstawy chociaż nawet nie...

A tak apropo Twojej sytuacji Bo Jaa z pomoca kolezance ,to mojeje zanjomej przydazylo sie cos podobnego. Miala porzyjaciolke ,ktorej nie wiodlo sie tak dorbze jak jej. Ani finansowo ani w ogole w zyciu. Do momentu gd przyjela moja znajoma jako doslownie mentorke. Jesli maila sobie urzadzis lazienke to pytala ja jak, jelsi miala cos kupic, pofarbowac wlosy ,obojetnie co- pytala ja o rade. Po pewnym czasie zauwazylam ,ze kolezanki mojej znajomej witaja sie milej z jej kumpela niz zu nia sama, ze tamtej lepiej powodzi sie finansowo i tak dalej... przykladow kilkanascie. Tak jak by odebrala swojej mentorce jej zycie. Moja znajoma natomiast popadla w pewnego rodzaju depresje , zaczely sie wlasnie problemy z wlosami..--tak jak opisala to JA BOO . Rozmaiwalam z nia na ten temat a ze obydwie jestesmy uczulone na tego typu sprawy doszlysmy do wniosku ze cos jest nie tak. Zadzialala szybko i zdecydowanie - za pomoca feng shui - bo to zapalona fengshuistka. I podzialalo chyba, bo doszla do siebie , do kasy zowu tez ;) i zaczelo sie znowu ukaldac. Jednak kontakt ze soba maja. To dosyc swieza sytuacja ,ciekawa jestem co bedzie w przyszlosci :)

Gość oooooo kurdeeee
pewnie tak , pewnie to ze to nitka na lewym nadgarstku tez ma znaczenie Ja czasami jak spotykałam sie z kims , a wydawało mi sie ze jest zazdrosny to mimowolnie zakładałam cos czerwonego np bluzka czy torebka

Gość BO JAAA
no dokładnie tak jak u mnie tak jakby żyła moim życiem.

Gość mawronkowo pf
caprisonne czyli szpilki nalezy wbic tak: DOM ________________

Gość mawronkowo pf
:O ucielo mi! podwrko ---------------- !!!---> szpilki, maja byc wbite ostrzami do podwórka tak? --------------- podwórkodom te kreski to wycieraczka

Gość mawronkowo pf
podwrko ---------------- !!!---> szpilki, maja byc wbite ostrzami do podwórka tak? --------------- dom

Gość BO JAAA
zrobiłam rysunek D- to drzwi/dom w- wycieraczka ś -swiat :D O ostrza

Gość oooooo kurdeeee
moja kolezanka miała drugą kolezankę fryzjerke, która zawsze ją obcinała i farbowała po znajomosci Kiedyś się pokłóciły i przestały odzywac do siebie , no i tej pierwszej strasznie zaczęły wypadac włosy , az sama mówiła ze chyba przez tamta Moja druga kolezanka miała krecone włosy , poszła kiedys do nowej fryzjerki i pózniej przestały jej się kręcić Mówiła wtedy ,ze słyszała o takich przypadkach i ze to przez ta fryzjerke - nie wiem czy to mozliwe , ale pamiętam jak to mówiła

Gość smrodek
talent to Ty masz, nie ma co ;P

Gość smrodek
uuu takie fryzjerki dużo by zarabiały, gdyby miały takie umiejętności ;p

Gość mawronkowo pf
no to ja koniecznei to zrobie! a co do autorki... moze na ezoforum.pl by sie zapytala o to? bo to jest bardzo ciekawa sprawa!

Gość te szpilki
to pod kątem w stronę podwórka...;)