Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ok zapraszam do rozmowy

szukam dusz gadających 40 - stki z nawisem

Polecane posty

Ja zwariuję:O Po zmianie czasu nigdzie i nigdy nie moge zdążyć!

Gość arayam
Jak to kt? Cóż za dziwne pytanie.... ARAYAM w pełnym tego słowa znaczeniu

Co masz zrobić??? Odczytaj posłanie i zapisz cyfrową końcówkę.:)

Ojej, tak tylko spytałem kto sie tłucze.:P A skąd moge wiedziec czy nie podszyw??? Oryginał po stylu poznam, jak na razie tylko po stylu;)!

Kto się chwali, ten sobie lepiej daje rade w zyciu!:P

Gość arayam
Hmm...zabrzmiało jak propozycja Ale czego? NIE BARDZO WIEM?

Gość arayam
I tu się z Tobą zgodzę bo świetnie daję sobie radę w życiu! I zadowolona jestem z siebie z tego powodu

Gość podczytuje troche
topik i smieszy mnie pani arayam- probuje jak kokoszka kokosic , ale jest jak slon w skladzie porcelany.Zadnego wdzieku kobiecego, szyta kobieta z metra. Nie uda Ci sie kobieto nawet desperata zainteresowac soba na dluzsza mete. Przykro mi, jestes ciezkiego kalibru kobieta , nie umiesz zainteresowac soba, swoimi wypowiedzimi. Nie dziwie sie , ze jestes sama i sama . Z wdziekiem i subtelnoscia kobieca trzeba sie urodzic, Tobie to nie jest dane.

Gość arayam
Łatwo kogoś oceniać , zwłaszcza w takim miejscu jak to. Pełna anonimowość na to pozwala... No cóż, nie zamierzam komentować wypowiedzi innych. Każdy ma prawo do własnego zdania , a ja to szanuję.

Gość Pola111
O kurde ale się uśmiałam,podstarzała 48 latka uwodzi faceta satynową koszulką w purpurowym kolorze buahahaha jak nastolatka takie fiu-bżdziu. Oj kobieto puchu marny wstyd mi za ciebie że jesteś przedstawicielką mojego gatunku,jesteś bardzo gościnna w kroku jakby tylko się kto trafił to nóżki na boki.Podobno "laski " w tym wieku najbardziej potrzebują i jesli nie mają sa mocno zdesperowane;) Twój wiek zobowiązuje do zachowania smaku a ty jestes żenująca:-P bo to forum publiczne.Wejdż sobie na czat i tam na privie możesz zrzucić do kamerki swoją satynową koszulkę w purpurowym kolorze ,przynajmniej nikt nie będzie tego czytał i zniesmaczał się :-P

Widzę że pojawił się nowy kompan-rodzynek siaś nie bedzie już osamotniony. Witaj Piotrek,powiedz coś o sobie bo jak narazie jesteś wyjątkowo tajemniczy;) Straszna tu cisza tylko 2 wróbelki sobie słodko ćwierkają:)Miłe to i budujące:) Czy jest tu ktoś??

A kto Ci każe czytać Pola 111? Jesteś zpewnością starą zniesmaczoną osobą, z wielkimi kompleksami, i pozostało Ci jedynie zagryzać zęby, o ile je jeszcze masz, czytając czyjeś wypowiedzi. Nie ma obowiązku czytania!! A już komentowanie tego w obrzydliwie złosliwym stylu, świadczy o braku jakichkolwiek hamulców moralnych. Jesteś osobą prostą i nieokrzesaną, i raczej nigdy z tego stanu nie wyjdziesz. Fujjj! To jest obrzydliwe.

Oj bo mi posta zjadlo,chyba przez te wichury poszło w kosmos. Widzę że sie tu na topiku zrobiło nieprzyjemnie,Polak jednak potrafi :( Pozdrawiam

🖐️ Zgryźliwych nigdzie nie brakuje.Nie przejmujcie się nimi.Pozdrawiam

Cześć Dalio.O:) Miło Cię widzieć, zdecydownie milej niż pomarańcze, które anonimowo starają dokuczyć, komu się da.:) Nigdy nie potrafiłem zrozumiec niskich pobudek takich ludzi, którzy nie pytani, i nie proszenie nauczają innych. Podejrzewam, że samego Chrystusa by nie omieszkali pouczać. I z pewnością sa katolikami, którzy jutro, lub pojutrze pójdą do kościoła ,i z godnością żebraka i wyższością prostaka, spoglądać będą na ołtarz!! Smutne to..., takich mamy ziomków, takichże polityków i tym sposobem krąg warcholstwa się zamyka.

witaj siaś,to takie nasze polskie piekiełko,mam nadzieję że arayam się tym nie przejmuje i nie ucieknie od nas. Ja w związku z kiepską pogodą popadłam w popołudniową drzemkę i teraz będzie problem,oglądam tv i zerkam w net mając nadzieję że jednak sen nadejdzie.

Dalio.O....licz owce, ponoć pomaga;) Z drzemkami tak bywa. Ja o ile już, to drzemnę 15 do 20 minut, tak na odświeżenie i to wystarcza do przetrwania do wieczora. Nauczyłem sie tego jak kiedys jeżdziłem duzo i długo samochodem, i było to zbawienne, co widac, bo przeżyłem.:) Myślę, że Arayan nie przejmie się tymi głupimi komentarzami i wróci , gdzie na nią czekają. I masz rację, że to takie swojskie, takie nasze - "Polskie piekiełko":O A teraz naprawde juz ide, bo rano będzie trudno się zwlec z wyrka.:) Do milego Dalio.O🌻:)

Gość zgadzam sie z Pola
kobieta jest z brakiem poczucia klasy i dobrego smaku. W pewnym wieku nie przystoi zachowywac sie mimo anonimowosci ,jak w tanim motelu,czekajac na klienta. Zenada i wstyd dla kobiet , badz co badz w pieknym, balzakowskim wieku. Klasa , klasa, klasa Drogie Panie.

nie przesadzajcie co to za jeżdżenie po kimś jak się nie zna to dopiero świadczy o kimś zero taktu typowa chamica pewnie zazdrości ,że nikt koło niej nie skacze najłatwiej na kogoś napluć anonimowo